- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви трябва да са момичетата ??
Какви трябва да са момичетата според вас момчета - с много грим , с малко грим , високи , по-ниски , много слаби , леко закръглени и др ?
Всеки харесва различни.От въпросът ти мога да кажа само: с малко грим категорично. Всичко останало зависи от твърде много фактори.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За всеки влак си има пътници...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
За мен - с малко грим или за предпочитане без. По-ниски и нормално слабиДа се поддържат...
разнообразието е кеф.
REGGAE BOOM <3
Светът е прекалено шарен, за да поставяш хората в рамки.
Най-важното е да са себе си. Но по мои преценки трябва да са с малко грим, горе-долу на моята височина, но не бих имал нищо против и ако са по-високи от мене ( не баш да са маркучи ама 4-5 санта над мен) и да са слабички ( не съвсем като келчки, но не и да са прекалено дебели може би около 55-60кг е добре )
Трябва като я видя да ми трепне под лъжичката. Може да изглежда по всякакъв начин.
Първоначално написано от Josefinne
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
А ти колко си висок? Щото нали ако си 1,90 трудно ще си намериш мацка 4/5 сантиметра над теб.Първоначално написано от nin0o0
![]()
![]()
+1Първоначално написано от annonimous1
Такива ги гърмя направо![]()
Първоначално написано от brutaLxxbunny
За тяло:
- Без крайности. Нито прекалено слаби, нито дебели, нито много високи, или ниски...
- Да имат хубаво лице.
- Да не са несъръсмерни в тялото. (Например мъничко тяло с ОГРОМНИ гърди.)
За самото момиче:
Силна личност, естествена, страстна.
Тоест - падам си по най-опасните.
+1Първоначално написано от SomeRandomDude
Но за мен тази тема е напълно ненужна. Имаше една поговорка : "-Всеки си има вкус!- казало кучето и си облизало г*зът."... няма да коментирам повече
На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.
Пфф... яко! Аз пък им прерязвам гърлата... и късам всички връзки с игла и след това си изваждам *** и започвам да го навирам в гръкляна.Първоначално написано от annonimous1