- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви курсове искате да има? Нещо интересно :)
Напишете някакви интересни курсове, които искате да има. Не само математика, БЕЛ или някви езици. Нещо готино!
Мисля, че сексът е по-добър от логиката, но не мога да го докажа...
В Англия имаше уроци по каране на кънки на лед![]()
Грънчарство ?![]()
Може и да има , просто вчера го видях в един сериал и ми се прииска и на мен![]()
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
На една приятелка сестра й си беше писала писма с момиче от Америка, когато ми е носила писмата винаги съм гледала така!! Момичето пишеше на чисто бели листи, а не можете да си представите колко право беше написано всичко и колко красиво.
Аз попринцип не си одобрявам 'краснописа' () и не бих отказала часовете по краснопис
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
^^ оо дааа , т'ва ще е мн готино
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
Може някакви курсове по правене на оригами,много са ми готини и имам няколко сполучливи опити ,но все пак бих се радвала да се осъвършенствам![]()
Винаги съм искала да има нещо като курсове по Астрономия-да се изучават по-задълбочено планети и звезди,да се наблюдават.Изобщо много готина наука и ако имаше нещо такова с удоволствие бих се включила.![]()
Първоначално написано от deni979
НАПЪЛНО СЪГЛАСНА !
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
![]()
И на мен ми е голям мерак това грънчарство.![]()
Графология - по почерка на човека се добива представа за характера му.
Също изучаване на езика на тялото /твърде много 'Lie to me' ;д / .
Литература - писане на пиеси, разкази и подобни, където може да споделяш идеите си и сам или колективно да бъдат разработвани.