.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 127
    На твое място, още след като е отказал да отговори на въпроса, щях да го зарежа. Какъв е смисълът да му пишеш смси и да му се молиш, след като не иска просто да каже какво чувства...

Добави ме в скаипа и каза,че няма да сме заедноо
    Как да си го върна..писах му сутринта пак смс,че гообичам и че го искам...и да сме заедно...ама нищо
    Оффффффффф

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Бахти грубия.Явно много яко са му изтинали чувствата през тея месеци...Гадна работа.
    НЕДЕЙ да го молиш.Аз направо бих казала на някой да го пребие тоя Пак-ебахти грубия!
    И кви са тея глупости,блокирвания в скайп,детски глупости,не може да говори като човек.
    Брях,брях

Вече ме добави...ама не иска да сме заедно..снощи каза ,че чуствата са взаимни но му е писнало вече от менн...Как да си го върна искам да опитам-казах му,че няма да говоря вече глупости и пак не става

Мега фен Аватара на TheBeliever
    gerilovedani, нали?

Миличка, време беше на момчето да му писне от твоите истерии и драми. Остави го да си живее живота без теб.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен
    Като чета това,което си написала ми става ясно че въпросното момче не му е пукало особено за нещата между вас как изобщо си могла да бъдеш с такъв човек един съвет от мен опитай се да го забравиш ще си намериш друг 1000 пъги по-добър и още нещо като между вас е нямало нищо защо сте били 1 година 7 месеца

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    gerilovedani, нали?

Миличка, време беше на момчето да му писне от твоите истерии и драми. Остави го да си живее живота без теб.
    МОЛЯ gerilovedani?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от angelskodqvol4e
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    gerilovedani, нали?

МОЛЯ gerilovedani?
    Айде, айде не се прави на чукната. И петнайсе ника да смениш като на снимките си същата, историята и начина на изразяване са същите няма кой да заблудиш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Имам само 1 регистрация и това е тази аиде моля ти се...Някои ако ми краде снимките това е друга тема...то по тая логика може В аха-то да кажат че имам 3 или 4 профила ..и тук да кажа че и в гепиме някой ми е направил профил-ФАЛШИВ ПРОФИЛ...НЕ СЪМ ДЛЪЖНА ДА ДОКАЗВАМ НА НИКОГО НИЩО...мисли си квото искаш,не ме интересува
    И пишете само по темата!!!

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Зарежи тая работа.

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    бе дори и да му пука е постъпил като мазната жена... следващия път потърси някой, който може да си изразява чувствата по подходящ начин
    I'm yours.

Кажете ми какво мислите вие???
    Добави ме в скаипа и каза,че няма да бъдем заедно,аз му казах,че след като няма да бъдем да ме блокира...Той не иска
    Според вас с цел да ме дразни ли го прави или да ме пробва как се държа оффф не знам ,питах го каза,че го прави за да се дразня(но от друга страна аз му досаждам ,а той не обича някой да му досажда и не ме маха) беше ме блокирал и от другия ми скаип....но ем добави пак .Незнам кое от 2-те е ..според вас

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Как така сте година и 7 месеца заедно, а в последното изречение казваш, че между вас не е имало нищо?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ами така не е имало, в началотоо аз не исках,после пък не сме били сами..так се получи

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    А-а-а, в сексуално отношение значи.
    Не съм е разбрала.

Като сте се сдобрили, да тегля ли ключ?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Спокойно, на мъжете им е навик да се отказват от нас. Иначе май не му пука много много, но няма да ти казвам да го забравяш, защото знам колко е трудно особено след връзка повече от година.. само ще кажа носи се по течението, остави го да те търси той, ако иска. Не му казвай, че го обичаш сега, НЕ го заслужава, казвам го, защото бившият ми постъпи също толкова ужасно с мен миналата година и си троших главата, докато на него му беше през оная работа и ти казвам освен ако не докаже, че те обича още (а трябва доста да се постарае) няма и смисъл да се събирате.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Съгласна съм, че доста тъпо е постъпил, че е груб, но... истината е, че до известна степен и ти си виновна.. Казваш, че си му "досаждала". Питала си го веднъж за чувствата и той ти е отговорил.. Той те е зарязал, именно заради въпросите ти. Може би си го задушавала, ддз. Не ме разбирай погрешно ( :
    Както и да е, не го търси повече. Той си играе с теб.. А ако случайно те потърси, не му се връзвай !!!! Все пак не е единствения

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Как така сте година и 7 месеца заедно, а в последното изречение казваш, че между вас не е имало нищо?
    Точно тва ми направи впечатление най-много от цялата тема.

Година и седем месеца без секс. Точка.
    Temet Nosce

벨야카

Ако сте си омръзнали и любовта ви е станала рутинна нищо чудно вече да не му пука.Опитай се да запалиш огъня както се казва,ако държиш на взаимооъношенията си с този човек.
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Детски истории според мен ...

И аз не мисля, че му е пукално особено. Заеби тая история, щом постъпва така, не те заслужава.
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от XcwetiX
    Ако сте си омръзнали и любовта ви е станала рутинна нищо чудно вече да не му пука.Опитай се да запалиш огъня както се казва,ако държиш на взаимооъношенията си с този човек.
    И как по точно да го запаля...
    ами задушавам го да така е /тези дни постоянно му пиша,че искам да знам какво ще стане наистина ,той казва да престана и съм решила вече да не го питам..няма да му досаждам ако ме потърси ще се съглася,защото го обичам знам,че повечето от вас ще ме нападнат но....Любов ...Иначе имам накаква надежда ,но не се знае
    Ако искате заключете темата...

Пак ще ви досаждам,нищо добро не излезе от тази работа
    Спорехме и пак го питах какво ще стане и тои това,което казах..
    И се скарахме още повече и аз му написах,-ако няма да бъдем задно ме блокирай,тои каза че няма и така..продължихме да спорим и аз му написах ти не ме обичаш
    и тои ми отг.-ми ок и ме блокира/оффф
    Реших да ви информирам

Ми като ти е малко ума да не му дадеш един ден да подиша без теб...

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Година и 7 месеца не малко,с моя сме също от толква(без половин месец..) и не можем да дишаме един без друг.

1.Не е било толкова сериозно явно..
    2.Той е тъп.
    3.Не знае кво иска.
    4.Ако те е "обичал",омръзването го няма като вариант.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си