- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще ме потърси...(
Аха.. да, и сигурно като се скарате той много обича по 24 часа да му досаждаш.. Или вие сте толкова идеални,че не се и карате?Първоначално написано от dontcare
Напротив.Той е този,който настоява да се виждаме повече.Един път сме се карали по-сериозно,други пъти е за дреболии.Споровете траят по 5мин и след това го гушкам и му казвам ,че това са тъпотии и няма смисъл(и наситина е така,примери няма да давам).
И да,обича да му досаждам.Чуваме се по телефона през час-два,пишем си от време на време..Не виждам нищо досадно в привързаността и любовта![]()
О,вие сте ужасно влюбени. Поздравления!!
Обаче замсили се, дори и с приятелка или въобще с някой, като се скараш приятно ли ти е да не те оставят намира поне малко да ти мине?!
Ощеповече че мъжете го ненавиждат
както казах,той е този който както ти казваш"досажда" повече.
С приятели не се карам,а с другите ,с които споря(има разлика.) не ми пука за тях и дразня тъпия с невнимание.![]()
Представи си само за секунда, че е възможно някъде, в някое друго време и измерение да се скараш с някого. Та този ако непрекъснато в продължение на дни те тормози, за да спреш да му се сърдиш, приятно ли ще е? Освен това доколкото разбирам тя е безумно ревнива, а това явно ти е непознато след като си в толкова хармонична връзка с любимия си.
Не мисля,че момчето е виновно.
Още един офф:Напротив,ревността си е неизбежна,затова и се карахме по-сериозно от обикновено,другите пъти не е било сериозно...Спирам,че хубаво оспамихме тамата на момичето.
Към авторката:не се занимавай с тъпаци.Разбирам да са месец-два,ама за толкова време да не са подсилени чувствата? о.о
Вчера го оставих на мира не му писах смс и не изпращах пълнпомощноо..
Но сега нещо пак ми стана и започнах да тъгувам,ами аз го обичам
+ това когато се скарахме не беше нещо сериозно,аз само попитах дали е взаимно и той започна,няма да ти отг.и подобни и аз си знаех моето и го питах и така нищо не каза..Ако беше казал- взаимно ОК нямаше да го питам след това,да беше казал не е взаимно.. Пак е нещо а не да съм в невидение.до сега нито веднъж не ми е казвал-Липсваш ми:Обичам те,Искам да се видим ..
Все аз като му казвах Не искам да си ходиш и по някои път казваше и тои и аз не искам ама трябва,рядко но го казваше и само това...
А след последното скарване колко пъти му писах смс не е за вярване и не съм го упреквала..
Писах му да ми даде още един шанс и ,че няма да има подобни неща
Писах му ,че го обичам..и нищо..и си знае неговата и това е ,поне като не ме обича да го каже...а не с тези детски изпълнения..Блокирана в скаип и разделени,и от приятелитеси в фбк ме е махнал -ДЕТСКА РАБОТА..
Моя приятелка и бившия и се разделиха преди няколко месеца,още са си приятели,а тои на секунадата и ме истри
Добре,били сте толкова време и не сте се обичали?
Тва не могада го възприема някак си![]()
Може да ме е обичал,разбирам задушавала съм ГО ДА.нО ТОИ от мухата правеше слон,аз го питам кво правихте днес тои ми вика
давам пример-в
1:15 хванах реиса
в 2 се прбрах
в 2:30 обядвах :в 4 седнах на пк
и от нищото прави нещо..Тази година не ме приеха в ун.може и заради това а и тои беше намекнал,че ако не ме приемат вс.ще свърши и може просто да е чакал удобен момент да се скараме и да хвърли цялата вина в/у МЕН!
Както и при последнотоо скаеване..чЕ СЪМ го питала взаимно ли е?
Оф не знам вече.
И преди съм го питала взаимно ли е той казваше Оф мило взаимно е ,но сега нищо не каза..Умръзнало му е от менПак му исках пълномощно и му написах,ако ме обичаш нека си бъдем заедно ноо НИЩО..
Дори и да е тъпо от нейна страна да му поставя ултиматуми до 00:00 еди си кво си ..... И да го търси... Това си остават почти две години, а той се е държал с нея отвратително ;х
Това което е направил, тия простотии, разчиствал си абонатите и прочие доказват само колко малко е държал на теб ...
Никой не заслужава подобно държание, всеки заслужава да бъде обичан и ценен ... Престани да му пишеш СМС-и, да го търсиш и тнт ... Извинявай, но изглеждаш жалка по този начин.. а той се е подиграл така гадно с теб..
За колко часа?!Първоначално написано от angelskodqvol4e
Win.Първоначално написано от Adda
Права е,нали знаеш.Ще потраеш малко и пак ще му се обадиш.Само че така му се показваш като слаба, и че може лесно да те има.Следователно винаги ще те има за "план Б".Така че или си казвай "няма да му пиша" и не му пиши,или "еми обичам го,няма да го оставя,дори да се правя на много лесна".Не е хубаво да лъжеш себе си.
Луда ли си да го търсиш? К'во не ти е наред?!
Пичът те реже брутално за такава глупост... (к'во кат' му е поставила и тя идиотски ултиматум?) и ти ходиш му се молиш, и се УНИЖАВАШ?
ТИ ДОСТОЙНСТВО ИМАШ ЛИ?
Ако още веднъж се опиташ ТИ-САМА да се свържеш с него - значи си доста жалка картинка!...
Какво се молиш, какво се жалваш?
Ако продължаваш да се унижаваш, заслужаваш наистина да те тъпчат. Просто си го просиш.
Край. Ако той иска нещо, да дойде той да се моли, след като ти вече си направила крачката. Ако ли не, мъже - бол.
и "защото го обичам" не е отговор! Преди всичко обичай себе си и след това примирай за другите. Какво го играете вечно подметки...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
![]()
С една дума аз съм тъпанарка
![]()
Доверих му се ,мислех,че е взаимно а се оказах излъгана..
Единствения +
е че нямаше нищо м/у нас,тогава щях да си удрям главата в стената ..
Вече ще внимавам повече няма да се доверявам ..а попрницип като бившия ми много са такива..чакат да им се молиш и ти преписват цялата вина ,което не е чесно..
Благодаря вии хора![]()
Извинявай,че го казвам,но всичко ми звучи много жалко и детско.Като те е отрязал веднъж какво пак му се буташ и то по скайп божее,божее.Удивлявам се до каква степен фейсбук и скайп закърняват способността на хората да общуват на 4ри очи.Стегни се момиче,ти направо си се унижила.
Съжалявам но за мен това,не е унижение..
АЗ ГО ОБИЧАХ И ИСКАХ ДА СИ ГО ВЪРНА,БОРЕХ СЕ ЗА НЕГО..
НО ТОЙ ИЛИ СИ ИМА ДРУГА ИЛИ ПРОСТО Е ЧАКАЛ МОМЕНТА ДА СЕ СКАРАМЕ И ДА ХВЪРЛИ ВИНАТА В/У МЕН...
А ТОВА ЗА ФБК И ЗА СКУПЕ ПРОСТО КАЗАХ ПО ПОДРОБНО...ЗАЩОТО НЕ ВСИЧКИ ПОСТЪПВАТ КАТО НЕГО...
И ПРЕДПОЧИТАХ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ПО СКАИПА КАТО ХОРАТА,,ОТ РАЗЛИЧНИ ГРАДОВЕ СМЕ .КАКВО ДА МУ КАЖА УТРЕ ИДВАМ ПРИ ТЕБ ЕЛА ДА МЕ ЧАКАШ НЕ ИСКАХ ДА НАХАЛСТВАМ..И ДА ХОДЯ ТАМ ДЕТО НЕ СЪМ ЖЕЛАНА/.
Ако някой е искал да бъде с теб щеше той да се бори и да направи всичко за да е с теб,а не тези глупави постъпки от негова страна.Той ако е искал да се оправите или е имал нещо към те,което да го накара да се извини щеше да ти покаже и дори да дойде да се видите.Така,че не бъди сляпа,има безброи други момчета.Не е единствен и пак казвам,ако някой иска да е с теб ще намери начин да бъде
Не те разбрах?Първоначално написано от angelskodqvol4e
Ама като гледам и на тебе не ти пука особено много..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Пич, година и 7 месеца! Просто е искал да те накара да се мъчиш от любовна тъга. Предполагам, че той още изпитва нещо към теб след такава продължителна връзка. Искал е да те тества или просто си е помислил да си излее гнева върху теб. Отивай у тях веднага! Прегърни го, целуни го и му кажи, че много съжаляваш за всичко което си казала.
Носи и презервативи...![]()
![]()
![]()
Обичала,не обичала,всичко свърши.И по-добре се радвай на момента.
Престани да му се молиш. Обичала си го ок, имали сте хубави моменти, ама след като е такова говедо заеби тая работа. Ако изпитва нещо към теб рано или късно ще те потърси.
Да и да се превърне в жалка курва.Отивай у тях веднага! Прегърни го, целуни го и му кажи, че много съжаляваш за всичко което си казала.
Носи и презервативи...![]()
С кво си се борела за него?! Единственото с което трябва да се бориш е празната ти главица и огромния инат...
И аз мисля,че още изпитва нещо към мен,НО нали е мъж как ще ми се извини,това не е в негов стил-хаха така е да,за толкова много време нито веднъж не ми се е извинявал
-повишавал ми е тон
-инати се като малко дете
-от нищото правеше нещо,осъзнаваше,че не е прав но не си го признаваше...
Утре ще си идва на селото,което е много близко до моя град.//не очаквам да ме потърси...ще гледам много,много да не излизам по центъра ,защото ако не дай си боже е в града и се засечем просто не ми се мисли![]()