- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще ме потърси...(
Не мисля,че главицата ми е празна..Първоначално написано от Adda
![]()
Извинявай ама се правиш на глупачка заради момче? Унижаваш се заради него. Аз ако бях попаднала в подобна ситуация, и се бях изложила по тоя начин, да съм си теглила куршума. Жалко е да се молиш на няког и да досаждаш. Само даваш повод после да станеш "Оная тъпата досадница, дет ме молеше да се върна пък аз я отебах"
Първоначално написано от angelskodqvol4e
Ами докажи го! Не на мен, не на който и да е друг, а на себе си![]()
как така `нямало нищо`Първоначално написано от angelskodqvol4e
![]()
awerw♥
Не четеш,по-нагоре беше написано,че не имало нищо в сексуално отношение..
Сериозна връзка без секс рядко просъществува дълго.И да,тогава е много вероятно да има друга.![]()
Ами ако е имал друга,не можеше ли да ми каже,не искам да сме заедно..А днес си е отишъл на селото,какво ли не ми мина през главата само и само да го видя,мислих да ходя до автогарата ,и да чакам час,два но се отказах![]()
нямаше кво да правя и с една приятелка отидохме до автогаеата,2 часа бяхме там ..но него нямаше..или по рано е хванал реиса или по късно е щял да г хване..така искам да го видя![]()
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5683048_n.jpg
Авторке, това ти ли си?
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Обаче ти не приемаш съвети,струва ли си да се мъчим да те вразумим.На гарата ще стоя да чакам някакъв си шамшал
Как пък не
!Първоначално написано от angelskodqvol4e
и това тъпо оправдание да те изтрие от скайп ..
по-добре не се унижавай и спри да го търсиш вече.
едва ли ще ти пише.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Хорааа аз го сръчках в феиса преди няколко дена,и той ме сръчка днес видях,че имам събщение и ме е сръчкал..просто мисля,че сега се инати![]()
Но според вас след като ме е сръчкал дали има някаква надежда![]()
Първоначално написано от Luidgie
![]()
Сръчкал те бил... момиче осъзнай се моля те...
Знам, че го обичаш и знам, че ще ти е трудно да го забравиш, но това е единствения изход. За какво ти е човек, който никога не те е карал да се чувстваш обичана? Човек, който постоянно се налага да питаш дали чувствата му към теб са взаимни? Дори и наистина още да има някакви чувства към теб и отново да се съберете, всичко ще е същото.
Не знам каква ви е връзката и не мога да кажа нищо, но до колкото прочетох, ти просто си заслепена от това колко много го обичаш и не осъзнаваш, че не си щастлива с този човек. Има толкова много момчета, ти да не си мислиш, че всички ще постъпват така детински като твоя? Аз с моето гадже съм се карала сериозно само веднъж. И той ме потърси, той ми се извини пръв, въпреки че и той си пада инат. Трябва ти човек, който ще успее да пребори този свой инат заради теб, човек на който да му ПУКА за теб, да иска връзката ви да продължи...
И WTF, казал ти е, че ако не влезнеш в университет всичко ще свърши?! Той да не би да ти определя бъдещето и да е с теб заради него? Как ще си с човек, който те заплашва и не иска да те приеме такава, каквато си?
Глупаво беше да му поставяш ултиматуми, но неговите постъпки са още по-тъпи, меко казано.
Спри да се унижаваш пред този човек. Каквото и да казваш, то пак е унижение. Съжелявам, че ти го казвам, но изглеждаш ЖАЛКА така! Вземи се в ръце и престани да му лазиш в краката... Така ще е сигурен, че всеки път като се скарате ти пак и пак ще го търсиш, че може да те разиграва.
Чакаш той да те потърси, ама не да те сръчка във Фейсбук, пхах. Ако стане, ти решаваш.
Ако не стане, търси друг. И да е някой, с който ще си щастлива и с който няма да се налага да питаш дали чувствата му са взаимни...
P.S. Сори за романа.![]()
малее и мен ми отвръщат на сръчкванията във фб , дали това означава че ме харесват ?![]()
![]()
![]()
![]()
Само на мен ли се струва,че тук повечето разговори на момичето са в Скайп или Фейсбук?
![]()
![]()
Моме! Много си зле! Спри се! Просто се спри! Престани да се излагаш! ГОСПОДИ ЖАЛКА СИ НЕ ГО ЛИ ВИЖДАШ?! сори ама ми писна!