.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 127
    Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Следя темата отначало и наистина .. отпреди да се пишеш angelskodqvol4e си ми някак досадна. Просто не си малка, но разсъждаваш като 10 годишна. И мислиш, че сега като не си говорите ти си по-разумната и т.н. Като се инатиш мислиш, че ти ще си на далавера. Да ама не. Сега ти страдаш и си в размисли сега какво прави той, с коя е.

Ей тва сръчкване. За кой път.. Ръчкането не значи, че те харесват/обичат/имат интерес. Аз дори не забелязвам кой ръчкам сигурно не ти е видял името .. иначе надали би го направил /и аз не бих -.-/

Продължи напред без него и това е!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Всичко свърши снощи той ме отблокира и ми писа пръв в скаипа,преди тва пишеше смс,и писахме ние...и уж щяхме да се видим и да говорим и аз го питах ще идваш ли и тои добре а после отиваме у нас,аз му казах,че няма да ходя на същия ден..тои се разсърди и започна да се заяжда..казах му да команда следващатата е не мен.и тои ме блокира..после ме отблокира и писа аз не му отг.
    ВСИЧКО СВЪРШИ И СЪМ СИГУРНА,ЧЕ Е ЗА ДОБРЕ ако се бях съгласила да ида у тях...щеше да иска да ме командва,а не се получи и така
    Може да заключите темата,Благодаря на всичкиии

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Радвам се за теб! Но повече се радвам, че ще престанеш да ни занимаваш с тоя тъпизъм.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Много тъпо от негова страна, бих казала. Няма смисъл.
    Остави го, нека остане сам и сама ще разбереш дали е държал на теб. Смятам, че ще те потърси, но не се давай лесно, защото ще си изгубиш времето.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Мани го тоя!Той не те заслужава....Доказва го с тъпото си,инфантилно държание!Гледай ведро на нещата...Ще срещнеш друг,по-подходящ!

Етоо,че ме потърси и нервите ми са разпънати
    оФФФФФФФФФФФФФФФФ ПИСНА МИ..СЕГА УЖ АЗ ДА ХОДЯ ПЪРВА.ОФФФ
    казвам му ,че ми е неудобно и че няма да ходя аз..тва спорим той не иска да идва пръв аз също няма да ида
    А на който не му е интересно, да не чете Казвам как се развиват нещата

Повече от фен Аватара на autumn666
    За кво изобщо му пишеш/звъниш? Игнорирай го, както той игнорираше тебе. Не му пиши в скайп, не му отговаряй на СМСите и не му вдигай телефона. А ако почне да ти досажда в скайпа, го блокирай ти. И толкова. Или ти просто искаш той да те има за няква играчка и да може да те разиграва? Един ден "няма да сте заедно", на другия да дойдеш незнамсикъде... Ем ок в такъв случай като ти харесва да те разиграват прави квот си искаш.

Град
    Цитирай Първоначално написано от angelskodqvol4e
    Етоо,че ме потърси и нервите ми са разпънати
    оФФФФФФФФФФФФФФФФ ПИСНА МИ..СЕГА УЖ АЗ ДА ХОДЯ ПЪРВА.ОФФФ
    казвам му ,че ми е неудобно и че няма да ходя аз..тва спорим той не иска да идва пръв аз също няма да ида
    А на който не му е интересно, да не чете Казвам как се развиват нещата
    Оффф! Намери си друго занимание! Боже! Развитие? Какво развитие? Само мрънкаш! Търсиш го, пак го търсиш, досаждаш, досаждаш, досаждаш. Обичаш го, не го обичаш! Са като те търси СЕ ЯДОСВАШ?! ВТФ?! Аре прочети к'во си написала до сега! И искам да питам. Ти тъпа ли си? Малоумна ли си? Психично болна ли си?!

Главата в торбата, х*я между краката и го пращай на майната си. Ясно е, че нито ти знаеш какво искаш, нито той. Просто и двамата сте инати и не си го признавате. Ще ме извиняваш, но това вашето си е лапешки изпълнения. Не те знам на колко си, но защо и двамата не си направите услуга /както и на форума/ и решите дали ще сте заедно или не?
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Ами вижте сега...
    Той иска аз да ида първо в селото му,а аз искам тои да доиде в моя град-близко сме,на10 мин.път..
    Аз не искам да ходя първа,защото достатъчно се молех и сега пак аз 1 да съм първа ..
    Той днес има работа по града и му казах,ако иска да се обади,ако не аз няма да ходя у тях..и така той като се инати и аз..
    Вчера ми написа ,аз дойдох а ти не дойде да ме видиш..
    И му написах квото трябваше и млъкна
    написах му,че бях на автогарата 2 4аса да го чакам,(но те са хванали по късно авт)
    Мисля,че аз ако ида първа ще се унижа още повече..а той няма кво да се унижаваа..
    Нито е пращал смс ,да иска да сме заедно НИЩО..
    Мисля,че малко омекна шреди 2 дена ме блокира и на след ме отблокира и даже ми писал

Ама аз не разбрах нещо,ти искаш ли да си с него или не.Щото ту искаш,ту не искаш,ся пък още си пишете.Я разясни малко.Кво село къв град нали уж сте се разделили и ти сама каза че е за добро или аз нещо пропускам.
    Момиче! ^_^

Аз съм от град А (примерно) той е от град (Б)..Виждаме се в месеца 2 илии 3..
    Тои има село което е близо до моя град и си идва лятото за около месец..
    Скарани,разделени
    Вече сме уж заедно .. Както си събирах прането и телефона ми звънна първо ми се привидя Мама ,че пише ии държа аз телефона нали да вдигам и пак погледнах и то пишеше МИЛОТО ..:d
    По телеофна ми каза,че е в града и че ще се прибира а аз му викам ми добре и след малко му викам ми да излеза да се видим и тои ми добре ела,чакам те ..

Казах му да си промени държанието към мен,той ми каза ,че и аз да си го променя към него
    И да не говоря глупости и да не ровя.До тук добре..
    Няколко пъти му казах,че ако не е взаимно да не се събираме пак
    И той взаимно е.
    И така видяхме се за около час,че той трябваше да се прибира,а утре може аз да ходя в селото му..
    Може да заключите темицата,то не бяха приказки то беше цял роман

Град
    Може да заключите темицата,то не бяха приказки то беше цял роман Cool
    Доживях го!

Е ама не я заключват и по добре е така..
    Амии аз му пише на скаипа искам по бързо да дойде утре и той еми ше доиде
    Да беше написал,и аз искам

Повече от фен Аватара на autumn666

Еми аз казах ли ти, че като се съберете всичко пак ще е същото като преди, че пак ня си хепи, че е по-добре да си търсиш някой който няма да се налага да питаш постоянно дали чувствата му са взаимни, защото той ще показва че са?
    Аре стига ся си ни занимавала с глупостите си щото ти и без тва не слушаш кво ти казваме ние.
    Никой ли няма да я заключи тая тема най сетне?

Няма да те потърси,съжелявам.Утре ще ти порасне мъжки полов орган
    яьаояяаняоа

Град
    Цитирай Първоначално написано от angelskodqvol4e
    Е ама не я заключват и по добре е така..
    Амии аз му пише на скаипа искам по бързо да дойде утре и той еми ше доиде
    Да беше написал,и аз искам
    ААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААА!!! ПОМОЩЩЩ!!!!!! Ти момиче ли си или си звер??!?! ГОРКОТО МОМЧЕ! Да знае, че ше се моля за него!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Темата става

Град
    Тя не става, тя е такава от самото начало! И всички се хабят да дават съвети, на гозпожица "Незнам к'во искам, ше омрънкотя целия свят и няма да слушам тъпите ви съвети. Просто имам нужда да мрънкам и гнервирам някой друг, освен бедния тъпанар, гаджето ми, който ме търпи по-неясни за мен причини. Но все пак аз ше мрънкам докато някой не ме халоса с брадва между очите!".

Супер фен
    Авторката- много си ТЪПА

Luidgie,не зная дали темата или авторката ти влияят на нивото на агресията хахаха

Град
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Luidgie,не зная дали темата или авторката ти влияят на нивото на агресията хахаха
    И двете! Повече авторката, даже най-вече авторката!

Хахаха аз се забавлявам доста.Авторкеее осъзнайй се

Град
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Хахаха аз се забавлявам доста.Авторкеее осъзнайй се
    Абе то, и на мене ми беше забавно, ама вече е трагично!

Просто как да го кажа,по-добре е да не го казвам,че ще ме баннат. Наистина отдаавна стана гротеска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си