- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще ме потърси...(
Следя темата отначало и наистина .. отпреди да се пишеш angelskodqvol4e си ми някак досадна. Просто не си малка, но разсъждаваш като 10 годишна. И мислиш, че сега като не си говорите ти си по-разумната и т.н. Като се инатиш мислиш, че ти ще си на далавера. Да ама не. Сега ти страдаш и си в размисли сега какво прави той, с коя е.
Ей тва сръчкване. За кой път.. Ръчкането не значи, че те харесват/обичат/имат интерес. Аз дори не забелязвам кой ръчкам сигурно не ти е видял името .. иначе надали би го направил /и аз не бих -.-/
Продължи напред без него и това е!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Всичко свърши снощи той ме отблокира и ми писа пръв в скаипа,преди тва пишеше смс,и писахме ние...и уж щяхме да се видим и да говорим и аз го питах ще идваш ли и тои добре а после отиваме у нас,аз му казах,че няма да ходя на същия ден..тои се разсърди и започна да се заяжда..казах му да команда следващатата е не мен.и тои ме блокира..после ме отблокира и писа аз не му отг.
ВСИЧКО СВЪРШИ И СЪМ СИГУРНА,ЧЕ Е ЗА ДОБРЕако се бях съгласила да ида у тях...щеше да иска да ме командва,а не се получи и така
![]()
![]()
Може да заключите темата,Благодаря на всичкиии![]()
Радвам се за теб! Но повече се радвам, че ще престанеш да ни занимаваш с тоя тъпизъм.![]()
Много тъпо от негова страна, бих казала. Няма смисъл.
Остави го, нека остане сам и сама ще разбереш дали е държал на теб. Смятам, че ще те потърси, но не се давай лесно, защото ще си изгубиш времето.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Мани го тоя!Той не те заслужава....Доказва го с тъпото си,инфантилно държание!Гледай ведро на нещата...Ще срещнеш друг,по-подходящ!![]()
Етоо,че ме потърси и нервите ми са разпънати![]()
оФФФФФФФФФФФФФФФФ ПИСНА МИ..СЕГА УЖ АЗ ДА ХОДЯ ПЪРВА.ОФФФ
казвам му ,че ми е неудобно и че няма да ходя аз..тва спорим той не иска да идва пръв аз също няма да ида
А на който не му е интересно, да не четеКазвам как се развиват нещата
За кво изобщо му пишеш/звъниш? Игнорирай го, както той игнорираше тебе. Не му пиши в скайп, не му отговаряй на СМСите и не му вдигай телефона. А ако почне да ти досажда в скайпа, го блокирай ти. И толкова. Или ти просто искаш той да те има за няква играчка и да може да те разиграва? Един ден "няма да сте заедно", на другия да дойдеш незнамсикъде... Ем ок в такъв случай като ти харесва да те разиграват прави квот си искаш.
Оффф! Намери си друго занимание! Боже! Развитие? Какво развитие? Само мрънкаш! Търсиш го, пак го търсиш, досаждаш, досаждаш, досаждаш. Обичаш го, не го обичаш! Са като те търси СЕ ЯДОСВАШ?! ВТФ?! Аре прочети к'во си написала до сега! И искам да питам. Ти тъпа ли си? Малоумна ли си? Психично болна ли си?!Първоначално написано от angelskodqvol4e
![]()
Главата в торбата, х*я между краката и го пращай на майната си. Ясно е, че нито ти знаеш какво искаш, нито той. Просто и двамата сте инати и не си го признавате. Ще ме извиняваш, но това вашето си е лапешки изпълнения. Не те знам на колко си, но защо и двамата не си направите услуга /както и на форума/ и решите дали ще сте заедно или не?
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Ами вижте сега...
Той иска аз да ида първо в селото му,а аз искам тои да доиде в моя град-близко сме,на10 мин.път..
Аз не искам да ходя първа,защото достатъчно се молех и сега пак аз 1 да съм първа ..
Той днес има работа по града и му казах,ако иска да се обади,ако не аз няма да ходя у тях..и така той като се инати и аз..
Вчера ми написа ,аз дойдох а ти не дойде да ме видиш..
И му написах квото трябваше и млъкна
написах му,че бях на автогарата 2 4аса да го чакам,(но те са хванали по късно авт)
Мисля,че аз ако ида първа ще се унижа още повече..а той няма кво да се унижаваа..
Нито е пращал смс ,да иска да сме заедно НИЩО..
Мисля,че малко омекнашреди 2 дена ме блокира и на след ме отблокира и даже ми писал
![]()
Ама аз не разбрах нещо,ти искаш ли да си с него или не.Щото ту искаш,ту не искаш,ся пък още си пишете.Я разясни малко.Кво село къв град нали уж сте се разделили и ти сама каза че е за добро или аз нещо пропускам.
Момиче! ^_^
Аз съм от град А (примерно) той е от град (Б)..Виждаме се в месеца 2 илии 3..
Тои има село което е близо до моя град и си идва лятото за около месец..![]()
Скарани,разделени![]()
Вече сме уж заедно .. Както си събирах прането и телефона ми звънна първо ми се привидя Мама ,че пише ии държа аз телефона нали да вдигам и пак погледнах и то пишеше МИЛОТО ..:d
По телеофна ми каза,че е в града и че ще се прибира а аз му викам ми добре и след малко му викам ми да излеза да се видим и тои ми добре ела,чакам те ..
Казах му да си промени държанието към мен,той ми каза ,че и аз да си го променя към него![]()
И да не говоря глупости и да не ровя.До тук добре..
Няколко пъти му казах,че ако не е взаимно да не се събираме пак
И той взаимно е.
И така видяхме се за около час,че той трябваше да се прибира,а утре може аз да ходя в селото му..
Може да заключите темицата,то не бяха приказки то беше цял роман![]()
Доживях го!Може да заключите темицата,то не бяха приказки то беше цял роман Cool![]()
![]()
Е ама не я заключват и по добре е така..
Амии аз му пише на скаипа искам по бързо да дойде утре и той еми ше доиде![]()
Да беше написал,и аз искам![]()
![]()
Еми аз казах ли ти, че като се съберете всичко пак ще е същото като преди, че пак ня си хепи, че е по-добре да си търсиш някой който няма да се налага да питаш постоянно дали чувствата му са взаимни, защото той ще показва че са?
Аре стига ся си ни занимавала с глупостите си щото ти и без тва не слушаш кво ти казваме ние.
Никой ли няма да я заключи тая тема най сетне?![]()
Няма да те потърси,съжелявам.Утре ще ти порасне мъжки полов орган
яьаояяаняоа
ААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААА!!! ПОМОЩЩЩ!!!!!! Ти момиче ли си или си звер??!?! ГОРКОТО МОМЧЕ! Да знае, че ше се моля за него!Първоначално написано от angelskodqvol4e
Тя не става, тя е такава от самото начало! И всички се хабят да дават съвети, на гозпожица "Незнам к'во искам, ше омрънкотя целия свят и няма да слушам тъпите ви съвети. Просто имам нужда да мрънкам и гнервирам някой друг, освен бедния тъпанар, гаджето ми, който ме търпи по-неясни за мен причини. Но все пак аз ше мрънкам докато някой не ме халоса с брадва между очите!".![]()
Авторката- много си ТЪПА![]()
Luidgie,не зная дали темата или авторката ти влияят на нивото на агресията хахаха![]()
![]()
И двете! Повече авторката, даже най-вече авторката!Първоначално написано от Zaharinka
![]()
Абе то, и на мене ми беше забавно, ама вече е трагично!Първоначално написано от Zaharinka
Просто как да го кажа,по-добре е да не го казвам,че ще ме баннат.Наистина отдаавна стана гротеска
![]()
![]()