.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 127

Дали ще ме потърси...(

С приятеля ми бяхме заедно година и 7 месеца(бяхме,защото се разделихме) след поредното скарване...
    Скарахме се защото нещо спорехме и аз го питах ,защо си с мен
    -защото е взаимно или защото така си свикнал..
    И той каза,че няма да ми каже,аз така се бях ядосала и му казах,че искам да знам истината,а не да се залъгвам...И тои си знаеше неговото и му казах да каже до 00:00 ако не се разделяме..
    Той пак не каза нищо и след 00:00 каза трябва да си намаля абонатите и ме блокира.. Пращах му смс после ако държи поне малко на мен да започнем отначало но нямаше отговор от негоо...
    Какво мислите държал ли е на мен-аз мисля,че не щом се отказа толкова лесно..
    И да вметна,че м/у нас е нямало нищо

Мега фен Аватара на Hilary_
    От това, което разказваш си правя изводите, че не му е пукало особено ..

anonymous708973
    Guest
    Година и седем месеца и ти е изтърсил тая простотия?

Момиче, хващай се, отивай до тях и не си тръгвай, докато не ти обясни!

Супер фен Аватара на pilencaaa
    И аз мисля , че не му е пукало ... Все пак трябвало да ти отговори до 00:00 ..поне да типодхвърли нещо .. После той те е блокирал първи .. Ти му пишеш смс-и , той не връща.. Ем какво повече ?

Няма нужда да се доказваме пред хора, които не вярват в нас..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Година и седем месеца и ти е изтърсил тая простотия?

Момиче, хващай се, отивай до тях и не си тръгвай, докато не ти обясни!
    Според мен пък не трябва да го прави Той ако е мъж на място и ако му пука и ако и за него тея 2 години /почти/ значат същото като за нея той сам ще я намери не му тичай зад дупето не е първият нито последният в живота ти

Писах му смс -какви ли не
    че съмго обичала и все още го обичам,ама нищоо абс нищо от негова страна..
    Аз не съм направила нищо лошо.просто имам съмнения дали е взаимно,преди съм го питала казвал ,е че е взаимно...Но сега нищо не ми отг..няма и да го търся повече а и с тази негова гордост не е лесно
    постоянно аз да го търся и да оправям кашите..правят се компроси ,но той...

anonymous708973
    Guest
    Наистина ли мислиш, че тия месеци са важни за него? Реже я по скайп!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз мисля, че ти си преиграла с тия ултиматуми, то и аз бих ти била шута след това изпълнение.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Изобщо не се занимавай, пълен боклук е. Ако наистина е държал на теб, нямаше да те зареже по скайп. Щеше да ти даде обяснение, и то очи в очи.

Град
    In the heart of action.

Re: Какво мислите..

Цитирай Първоначално написано от angelskodqvol4e
    Той пак не каза нищо и след 00:00 каза трябва да си намаля абонатите и ме блокира..
    Приятелят ти, ми прилича на момченце от 3ти клас. Като не иска да ти каже истината, или поне, дали има някакъв проблем, му бий шута. Ако му пукаше и искаше да запази връзката си с теб, нямаше да се държи като дете, което не знае какво прави и какво иска. Само малките деца, които не осъзнават нещо, или не искат да си признаят, нещо, мълчат и си държат на ината.
    Да не говорим и, че когато мъж се държи по този начин, веднага го определям, като жалък. Нали уж, мъжете са по - силните и по - смелите, а той се измъква, едва ли не, с блокиране в скайп. Хаха!
    Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Наистина ли мислиш, че тия месеци са важни за него? Реже я по скайп!
    това е точно няма смисъл да му върви след задника, защото на него не му пука

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Аз мисля, че ти си преиграла с тия ултиматуми, то и аз бих ти била шута след това изпълнение.
    И защо да съм преиграла..единственно исках да знам дали е взаимно,а че той не иска да каже истината-не е взаимно а предпочете да ме блокира нямам думи..Амии има го и това-ЗАРЯЗАНЕ ПО СКАИП..
    Тия дни ще си идва на селото ,което е близо до моя град...но няма да ме потърси и се досещам защо
    Защото не иска да е с мен(поне така мисля от неговите деиствия)

Година и 7 месеца и те е отрязал толкoва тъпо, при това по скайп ?! Oпределено не е държал на теб... Заеби го, той определено е много зле...

Оф боже нито сте в него, че да казвате дали му пука или не, а пък ти авторке трябва да си го познаваш най-добре как постъпва при всяка ваша караница, ние нито сме присъствали, нито нищо как може да питаш нас, при положение, че сме в неведение, ако не те потърси до няколко дни отговора е повече от ясен, поредния глупак......Ще си намериш друг, на който ще му пука много повече, живота е пред теб..!
    Предu да поuскаш, помuслu какво сu дал...[!]

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Нормално е след толкова време заедно да искаш обяснение и той поне това ти дължи (ако беше момче на място... ).Според мен поведението му означава че не е взаимно и си му дала идеалната възможност да скъсате...просто го остави и не се занимавай.

Да прави сте,аз си го познавам и при всяко скарване беше -БЛОКИРВЕНЕ В СКАИП..но това е отделен въпрос..
    И преди сме се разделяли аз го търсех от негова страна нищо...спрях да го търся и след около 10 дена той ме добави в скаип и всичко започна на ново.
    Ноо сега е по различно зададх му въпрос и той вместо да е честен ..предпочете оправдание ,че няма да отговори..
    Исках само да споделя

Мега фен Аватара на sasha_90
    На него определено не му е пукало за теб.Радвай се,че си се оттървала от такъв и продължи напред.Глупаво е да тичаш след него.

недей да му са молиш не е единствен !! пък и с тая негова гордост до никъде няма да стигне той по късно ще се осъзнай и той ще ти са моли !!

Няма да се моля повече ,ако е имал чуства към мен щеше да отговори на въпроса ми..добре дошло е и за него..
    Но аз не бих постъпила по този начин-Момчето да ме обича а аз да не изпитвам същото и да съм с него...не бих постъпила по този начин

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от angelskodqvol4e
    Да прави сте,аз си го познавам и при всяко скарване беше -БЛОКИРВЕНЕ В СКАИП..но това е отделен въпрос..
    И преди сме се разделяли аз го търсех от негова страна нищо...спрях да го търся и след около 10 дена той ме добави в скаип и всичко започна на ново.
    Ноо сега е по различно зададх му въпрос и той вместо да е честен ..предпочете оправдание ,че няма да отговори..
    Исках само да споделя
    Ами и този път направи така-спри да го търсиш.Но ко те потърси и този път-ти го блокирай.Не му давай поводи да мисли,че може да те върти,когато и както си поиска.

Повече от фен Аватара на peace95
    мноооогооо тъпа постъпка от негова страна , но не му се моли , само ще му вдигаш егото ... такива най - ги мразя , а израза : "ще си намля абонатите" , ако ми го каже ГАДЖЕТО , С КОЕТО СМЕ БИЛИ ТОЛКОВА МНОГО ВРЕМЕ, просто ще го съсипя , не съм такава , но поне ще си го е заслужил !!!
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    От това, което разказваш си правя изводите, че не му е пукало особено ..
    eat well
    stay fit
    die anyway

----------------------------
    love the life you live , live the life you love

Много мразя филмарски истории за непреживяни бивши. Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против авторката. Осъзнайте обаче веднъж за винаги, че след като сте се разделили с този човек има причина. Не дълбайте, не се тормозете, а си продължете живота.

И да, не му е пукало изобщо за теб. Не през цялото време рабира се, но да речем от около 2-3 месеца преди да усетиш, че нещо ен е наред и да започнеш да търсиш отговори...

Супер фен Аватара на djipsito
    А ти иначе през колко време го питаш дали е взаимно или не ? И ква е вероятноста да му е дотегнало от твоите филми ?

За кво все другия трябва да е по-виновен ? Що не намериш грешката в себе си първо ? Не съм наясно с историята ви, ама ми се струва, че си го "задушавала" с тия разговори. И мен някой да ме пита през някъв период от време дали чувствата ми са взаимни с неговите и на мен ще ми писне. И не стига тва ми и ултиматоми чак...

Веднъж ти е казало момчето, че са взаимни, ти като толкова си се съмнявала за кво си продължавала да бъдеш с него ?

За чувства и за секс не се говори... действа се. Те нещата се усещат.

Баш добре си те е отрязало момчето, за мен е мъжка постъпка да не се обеснява като путка (втори път, след като вече сте говорили по темата). Това, че не ти играе по свирката не го прави глупак.

Казваш, че все ти оправяш кашите, замисли се ти ли си правила първите крачки към.. "кашата" и как очакваш някой да те търси след като си му вдигнала нервите ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Приятелят ти е изключително малоумно създание. Щом неможе едно обяснение да ти даде, какво се занимаваш? Очевидно е твърде тъп, че да загрее какво се иска от него. Да му ходиш по задника, надявайки се на обяснения и отговори, е чиста загуба на време. Само ще изглеждаш отчаяна. След като той ти е показал колко му дреме, заеби го и да не ти пука. Незнам за теб или за другите, но на мен лично ми е писнало някакви "грижовни и мили" момчета да се държат като задници, и аз да трябва да търся обяснение за поведеието им. Естествено не получавам такова, а само простотии от сорта на "споко" "няма нищо" и т.н. когато е очеизвадно, че има. Някои хора просто са неспособни да дават смислени обяснения, може би защото мозачетата им са прекалено мънички.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си