- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Молив за очи
Смени си молива за очи ! Brooklin и през зимата ми се разтичаше и го хвърлих, представям си за какво става въпрос през лятото. Мога да ти препоръчам Bourjois, не знам колко струва беше ми подарък със спиралата![]()
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
преди да го нанесеш подсуши water line (не знам как точно се превежда..) и може допълнително да сложиш пудра под окото
Hostis Honori Invidia
аз сега през лятото ползвам на импала не се размазва![]()
Flormar също не се разтича.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
МОят е ето такъв - http://www.nisea-bg.com/browsepic.ht...palamolivi.jpg
Издържа ми по цял ден и съм доволна
Аз също съм с този. Много съм доволна.Първоначално написано от lunichkataaa
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
На мен пък Импалата ми е много светъл и твърд.Бруклина си е супер,мекичък,малко се размазва ама за тва по-по малко слагам![]()
Flormar не се разтичат ... На Импала не съм ползвала, но са ми казвали, че са хубави..
В момента ползвам един на Манхатън, на мен ми харесва, не се разтича, но не е достатъчно.. тъмен ;д
На Бруклин моливите са много хубави щом става дума за цвят, но и на мен ми се разтичат адски много.
Ако все пак си държиш на Бруклин, има един трик ... подсушаваш си водната линия на окото, където се слага молива... слагаш го и после върху него слагаш и черни сенки. При мен поне действаше.
На Ейвън професионалния не ми се размазва. Скоро си взех и на Джордани на Орифлейм, но той се размазва малко.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
На Impala е много добър. А дори и от Golden Rose съм доволна.
+1Първоначално написано от lunichkataaa
![]()
използвам този на ейвън ( само че черният ) не е водоустойчив но до сега не съм имала проблеми с него .. не се размазва![]()