като цяло малко съм объркан не знам какво да мисля и как да започна може да ви се стори малко объркано но ето историята на кратко...без да споменавам имена и тн..не мисля че е нужно та имам приятелка от почти 2 години но през този период от време доста често тя отваря темата за други момчета и не се чувствам много добре не съм й казвал да спре мислех че сама ще го направи...не съм показвал напълно ревността си казах й че може би е трябвало да излезне с него и тн исках да видя как ще реагира...не каза нищо или по точно се измъкна с клишето.. " не го харесвам и продължи да си се смее" а иначе бил готин много ставал..та какво да направя писна ми ... имали сме моменти с нея беше прекрасно доста са..карал съм я да се чувства сякаш е Единствена всеки ден съм й подарявал по нещо я цветя я нещо друго създавал съм доста романтични обстановки ...но явно не са достатъчни казва че ме обича но колко...не е ясно и също така мисля че ми изневерява и всички около мен знаят...само аз не та въпроса ми е какво мога да направя ако някой от вас е бил в подобна ситуация моля да даде един полезен съвет... много я обичам и не знам мисля че бих й простил всичко тя е всичко за мен...какво да направя...? Моля без излишни коментари и тн...критиката ми е полезна не знам къде греша...и какво точно и дали грешката е в мен но ако видите такава критиката ще ми е полезна..така че моля ви..