.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Разхождане на кучета

Искам да започна да разхождам кучета, но майка ми не е много съгласна, а баща ми се колебае да ми се довери. Как да ги убедя да ми разрешат? Ето плана: Пускам обяви в квартала, в който има доста кучета, и все ще се намери някой стопанин с по- натоварен график или пенсионерка, която не може да излиза в горещото време... Смятам да взимам по 1,50 лв. на час и сметнах, че ще печеля средно по 7-8 лв. на седмица. Освен това, когато се запознавам с ново куче, ще му давам бисквитка, за да ме хареса. Майка ми смята, че няма да се справя с големите песове, а баща ми- че ще ми е гадно и няма да успея да се затвърдя на пазара, тъй като имам само 1 свободен месец. Много обичам кучета и ми е интересна идеята. Въпросът е ясен.

ПП- ако някой го е правил, моля да ми даде съвет и, нали, ако има някой от Бургас, чието куче се нуждае от дълга и освежаваща разходка, да пише лично

направо, като тия по филмите, ама българите сме малко недоверчиви и едва ли много хора ще ти доверят кучетата си, но все пак Успех

Голям фен
    Първо да започна с това, че не всяко куче ще те хареса като му дадеш бисквитка, има и доста кучета, които са по агресивни или просто не обичат разходките с чужди хора. Когато някой ти се обади и каже, че иска да му разходиш кучето и ти каже каква порода е, бих погледнала и попрочела малко в интернет за характера му.
    Лично аз никога не бих доверила кучетата си на непознат, ама НИКОГА, а пък разходката не е само разходка ами и тренировка, която друг човек едва ли ще може да прави с кучетата ми, а и държанието на рахождащия е много важно...ако той не прави забележки когато аз бих направила? Просто ако не знае нищо за възпитание??? Абсурд е да си оставя някой друг да ми разхожда кучетата , но късмет, все ще се намери някоя пенсионерка, която няма да иска да води кучето си на изложби и т.н., то кой знае и въобще колко расови кучета ще намериш, така че имаш шанс... КЪСМЕТ!КЪСМЕТ!КЪСМЕТ!
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Чакай сега, изобщо не те разбрах. Какви забележки, какви изложби... Хората в квартала ме познават и знаят колко обичам животните, пък и не е в мой интерес да нападам хъски Просто разхождам кучето и го връщам, нищо повече

Голям фен
    Пиши ми на ЛС ако искаш, че тука вече ще изнервя сериозно обществото с моите кучешки познания.
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си