Здравейте.

Ще ви помоля, да прочетете всичко, което съм написал, за да добиете пълна представа за проблема ми.

Приятелката ми замина за друга държава за 3 месеца. Заедно сме от почти година, но се познаваме от много преди това. Нещата при нас стоят така, че имаме връзка от разстояние, защото сме от два различни града. Но колкото и странно да се стори на някои хора, се обичаме страшно много и живота си не мога да си представя без нея. Верни сме един на друг и смело мога да кажа, че сме от тези двойки, които истински се обичат.

Проблемът ми е следният :
Въпреки, че сме от различни градове и се виждаме от време на време за по седмица и т.н., няма значение, потдържаме си връзката, сега тя като замина и още от първите дни аз изпаднах в някакви ненормални състояния, депресии и т.н. Ходих на психиатър и той ми постави диагнозата " Анестезия Долороза Психика ", което означава болезнена безчувственост към близки хора, което според него е често срещано. Неговата теза беше, че зареди това че е заминала, аз го талкувам като, че ме е изоставила, защото ми предстоеше операция и т.н. Просто, не съм искал да зминава, а тя въпреки всичко е заминала.

Пия вече лекарства за това, за да ми се повиши нивото на Серотонин ( хормонът на щастието ), защото съм 80% от деня депресиран и тъжен. И незная, дали е от това, че се обвинявам постоянно, че не си чувствам постоянно приятелката като хората и я чувствам често чужда. Или че просто ми липсва страшно много. Чуваме се през ден, през два, чатим си, но на мен не ми е достатачно. Чувствам как искам да я докосна, целуна, помириша, усетя до мен. А го няма това в момента и страдам. Не зная.

Моля, споделете вашите мнения по моя проблем. И моля ви, нека не превръщаме темата в глупава подигравка, защото наистина страдам в момента и съм страшно объркан.

Благодаря.