.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Лаптоп

Повече от фен Аватара на dem0to
    Град
    Internet

Лаптоп

Добър ден,искам да си купя лаптоп Dell inspiron n5110 .Но се притеснявам че ще го ползвам предимно за игри и ме е страх че ще загрява много.Та въпроса ми е колко време ще мога да играя докато лаптопът загрее повечко (ако играя примерно за 3-4-5-6) часа дали ще издържи ли?А също така ще загрява ли по малко ако си купя охлаждаща подложка?

http://laptop.bg/laptops-dell-Inspir...5110_DELL00797

Always remember that you are special and there's always somebody who likes you

Град
    California.*
    В какъв смисъл?Искаш да кажеш без тока ли?Без зарядното?
    Ако е това, предполагам повече от 2 часа и половина.
    Моят издържа 3 часа, че и повече.
    “Never sneak up on a vampire.”

Град
    Internet
    Става дума за загряването.Но не на батерия а включен в контакта

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    3 часа с здраво графично натоварване ... ? моя на 1 и 20,30 мин заминава като го напъна с някоя по здрава игрица ..
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Град
    Internet
    Епа къф е твоя лаптоп такъв бе само 1,30 мин

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от dem0to
    Епа къф е твоя лаптоп такъв бе само 1,30 мин
    GTA4 я топи иначе само уи-фи и музика примерно с някоя лека игрица повче
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Че като загрее какво ? ^^
    Като загрее, ще си играеш, докато не се изключи ( което е много малко вероятно, тъй като трябва да стигне 90-100 градуса, което трудно ще се случи ). Иначе, да, не е много полезно да загрява така де...
    Подложките много помагат. Препоръчвам ти ! Иначе Dell не са лоши, и този има доооста добър процесор ( Sandy Bridge ). Късмет, и кажи как е : )
    П.П. Ако си без контакт, само на батерия, вероятно повече от час, час и половина игра няма да издържи xD

Тия работи са ги изчислили от Dell, докато не се напълни с прахоляк си го товари на макс и въобще да не те притеснява
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Една охлаждаща подложка и готово.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    Internet
    Е с тази охлаждаща подложка да не би да издържи 100часа ? Съгласен съм,че ще държи повече ама колко време?

Повече от фен
    Не мисля, че ще има проблем с загряването, освен ако не му запушиш вентилаторите. И за какво ти е лаптоп като ще го вземаш само за игри? С тези 1.6к знаеш ли какъв компютър ще си вземеш?

Град
    Internet
    Искам да си взема лаптоп защото доста пътувам.Аз тези игри си ги играя и на този компютър но немога да го нося с мен

Е с тази охлаждаща подложка да не би да издържи 100часа ? Съгласен съм,че ще държи повече ама колко време?
    Не 100, ами и 1000 ще издържи. Не разбирам, мислиш, че като се загрее малко и не може да го ползваш ли xD

Град
    Internet
    Ми нещо такова аз в момента съм на на моя лаптоп и тои като си пусна WoW-а и за 1:30 и загрява и изключва : http://laptop.bg/laptops-acer-Aspire...0_LX_RJY0C_023 и 2GB RAM

А на мен ми трябва нещо което да издържи поне 5 часа през лятото с подложката дори

Град
    Internet
    Вижте какво ми написаха в kaldata:
    Тоя Inspirion e ок за 2 часа игри преди да е стопил ламината на бюрото или да ти е изгорил пръстенцата. Охлаждаща подложка ще помогне ама не много. Освен това ще му скъсиш живота значително със такова товарене.

Е то зависи и какви игри ще играеш де... дай ми примерни заглавия, 3-4 , от най-тежките, които смяташ да играеш на него ?

Тоя Acer не е кой знае какво... мога да ти покажа моя, ако искаш, да ти кажа, че съм играл разни игри на него за дълго, и никога не се е изключвал ^^

Град
    Internet
    Ами на него смятам да играя Crysis 2,GTA 4,GTA 5 като излезе ,Portal 2,WoW,Need for Speed:Hot pursuit,shift 2, и некви от тоя род

Ами на него смятам да играя Crysis 2,GTA 4,GTA 5 като излезе ,Portal 2,WoW,Need for Speed:Hot pursuit,shift 2, и некви от тоя род
    Не мисля, че ще имаш проблем... Аз с мойта машинка HP Pavilion dv7 ( http://www.bbspot.com/reviews/hp-pav...-intel-core-i5 ) си цъкам Portal 2, WoW и NFS ( Crysis i GTA4 не съм ги пробвал ) и никога не ми е прегрявал, макар че започват стабилно да духат вентилаторите... Ама той моя си е малко шумен по начало де, той е 17.3 инча и... Така че, съмнява ме да имаш проблеми, сериозно...

Град
    Internet
    Ще може ли само да ми кажеш колко градуса ти е загрявал? почти ме нави да си го купя

Ще може ли само да ми кажеш колко градуса ти е загрявал? почти ме нави да си го купя
    Хаха, моя ли да си купиш ? :Р
    Иначе... ами не съм гледал честно казано, защото съм нямал проблеми... след продължително играене, може би... 60-70-75 макс да е било. ^^

Град
    Internet
    Ма тва за колко 4-5 часа ?
    Не бе тоя Dell-а

Ма тва за колко 4-5 часа ?
    Не бе тоя Dell-а
    За Dell-a не мога да ти кажа колко ще загрява :P
    Ами да, 3-4-5 часа например ^^

Град
    Internet
    Вижте какво ми написа един приятел:
    Аз имам inspiron n5010. Идеален е за игри(купих си го по същата причина) и съм много доволен от представянето му. Може да носи много и досега не съм имал проблеми. Работи еднакво добре както с охладител, така и без.

Щом по-старият модел работи, значи и n5110 няма да има проблеми. Не се притеснявай за топлината - не е проблем за лаптопа, стига да има свободно пространство около вентилационния изход(това важи за всяка такава машина), и ще можеш да играеш игри дори и по 12-13-14 часа.

Супер фен
    Аман от специалисти в тоя форум, как да не му прече температурата бе? Ти го загрей до 90 градуса и после пускай теми от сорта защо не работи... Някъде към 90 градуса беше ако не се лъжа припоя започва да се топи и чиповете почват да се разлепят, ефекта е много добър... Най-вече видеокартата ще го отнесе, защото тя се нагрява главно най-много. С време не мога да се ангажирам, но когато достигне едни 80-85 градуса му е време за почивка! (Буташ биос-а при 85 да се гаси примерно и така).
    N5110 са си стабилни, кажи конкретно за кой процесор говорим i3/i5/i7?

Град
    Internet
    Процесор i7

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си