.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: Лаптоп

Повече от фен Аватара на dem0to
    Град
    Internet

Always remember that you are special and there's always somebody who likes you

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Аман от специалисти в тоя форум, как да не му прече температурата бе? Ти го загрей до 90 градуса и после пускай теми от сорта защо не работи... Някъде към 90 градуса беше ако не се лъжа припоя започва да се топи и чиповете почват да се разлепят, ефекта е много добър... Най-вече видеокартата ще го отнесе, защото тя се нагрява главно най-много. С време не мога да се ангажирам, но когато достигне едни 80-85 градуса му е време за почивка! (Буташ биос-а при 85 да се гаси примерно и така).
    N5110 са си стабилни, кажи конкретно за кой процесор говорим i3/i5/i7?
    Специалисте, ако ми прочетеш мнението, ще разбереш, че съм написал че към 90-100 градуса започват проблемите. Но загряване от рода на 65-75 се случва за лаптоп и не е чак такъв сериозен проблем. С охлаждаща подложка е напълно за пренебрегване дори. Освен това, този лаптоп надали ще достигне изобщо такива температури ( не знам как му е охлаждането, ама 100% има отделно на видеокартата ). И ако искаш да знаеш, доста лаптопи и компютри са ми минали през ръцете, въпреки че специално с хардуер не ми е толкова интересно да се занимавам, и смея да твърдя, че разбирам що-годе от компютри като цяло. Няма нужда да се нападаме, без да се познаваме, нали така ?

Супер фен
    Няма отдлено охлаждане за видеокартата ... общо е с това на процесора и са с едно вентилаторче, както и почти всички лаптопи.
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Град
    Internet
    Цитирай Първоначално написано от dem0to
    Вижте какво ми написа един приятел:
    Аз имам inspiron n5010. Идеален е за игри(купих си го по същата причина) и съм много доволен от представянето му. Може да носи много и досега не съм имал проблеми. Работи еднакво добре както с охладител, така и без.

Щом по-старият модел работи, значи и n5110 няма да има проблеми. Не се притеснявай за топлината - не е проблем за лаптопа, стига да има свободно пространство около вентилационния изход(това важи за всяка такава машина), и ще можеш да играеш игри дори и по 12-13-14 часа.

Супер фен
    Има охлаждане, но е пасивно най-вероятно, т.е. отвежда топлината до вентилатора. Ако видеото ти работи на 100% натоварване със сигурност ще прегрява (говоря за 100%, пълно натоварване). Ако не го товариш толкова много ще издържа, направи си тест на персоналния компютър, играй 1 час игра на максимум видео настройки, които да го товарят на 100% и му виж температурата след тоя 1 час, а сега си представи на лаптопа? Тия пластмасовите подложки не струват.

Град
    Internet
    Още един приятел същия лаптоп:Никога не ми е прегрявал и играя сигурно поне по 10 часа на ден супер е лаптопа а ако си вземеш и с i7 процесор ще летиш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си