Специалисте, ако ми прочетеш мнението, ще разбереш, че съм написал че към 90-100 градуса започват проблемите. Но загряване от рода на 65-75 се случва за лаптоп и не е чак такъв сериозен проблем. С охлаждаща подложка е напълно за пренебрегване дори. Освен това, този лаптоп надали ще достигне изобщо такива температури ( не знам как му е охлаждането, ама 100% има отделно на видеокартата ). И ако искаш да знаеш, доста лаптопи и компютри са ми минали през ръцете, въпреки че специално с хардуер не ми е толкова интересно да се занимавам, и смея да твърдя, че разбирам що-годе от компютри като цяло. Няма нужда да се нападаме, без да се познаваме, нали така ?Първоначално написано от Cybershot
Няма отдлено охлаждане за видеокартата ... общо е с това на процесора и са с едно вентилаторче, както и почти всички лаптопи.
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Има охлаждане, но е пасивно най-вероятно, т.е. отвежда топлината до вентилатора. Ако видеото ти работи на 100% натоварване със сигурност ще прегрява (говоря за 100%, пълно натоварване). Ако не го товариш толкова много ще издържа, направи си тест на персоналния компютър, играй 1 час игра на максимум видео настройки, които да го товарят на 100% и му виж температурата след тоя 1 час, а сега си представи на лаптопа? Тия пластмасовите подложки не струват.