.

Виж резултатите на анкетата: Има ли висше съзнание?

Гласували
26. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

16 61,54%
  • Не

8 30,77%
  • Не съм мислил/ла за това

1 3,85%
  • Не ми пука

1 3,85%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    ^Пак успя да ме провокираш - "Толкова си прост ,Саше"....
    Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъ.....?
    Im back...

Тия които се занимават с медитация знаят
    strictly aim

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    aз се занимавам от доста време и не знам. същото е и с приятелката ми, но тя е от скоро.

може би просто ти си тъп?
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Е щом медитираш от доста време, и не си го осъзнал не би трябвало аз да съм тъпия ахаха
    strictly aim

Мега фен

^
    ^

добре сладур. обясни тогава ти какво правиш - лазери ли стреляш от очите, плазма ли пърдиш, светкавици ли излизат като се празниш, блокове ли можеш да караш да хвъркат, с някакви извънземни ли си лафиш, с мъртвите ли хортуваш, с бог ли си чатиш докато медитираш що?

и всъщност каква конкретно като тип медитация упражняваш?
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

За колективно съзнание чувал ли си ?
    За твоята Висша Същност ?- всеки човек има такава
    И пак зависи с каква цел медитираш, но според мене на определено ниво ще имаш достъп
    strictly aim

аха, ясно. значи хората имат shared drive и ако стоиш със затворени очи и не мислиш за него системата ти дава access dо него а?

напълно логично. искам да кажа - аз неслучайно те питах каква медитация упражняваш, просто исках да разбера дали си поредния тъп, олигофренясал, безбожно глупав, тотално малоумен, жалък, достоен да бъде проснат на селския площад да бъде замерян със стари слипове мърльо

вече всичко си идва на мястото. (само за твоя информация когато реших да се заема с това нямах кой да ме учи тъй че просто използвах една-две книжки и форуми посветени на медитация - там също не споменаваха нищо за това, явно всички сме гадни, прости, низши животни в сравнение с теб, о велики пубере)

The Bird of Hermes

Тартини сънувал, че дава цигулката си на дявола, за да види как умее да свири. “Чух го как свири с неизразимо умение една прекрасна соната... Бях омагьосан.” Тартини се събужда, грабва цигулката и се опитва да изсвири звуците, които е чул в съня си. Пиесата, която композира, не е толкова хубава като чутата насън, но все пак е неговото върховно постижение.

Прочети книгите на Монро за АИНГА братле стига си спорил. Точно с медитацията на хората им се е спускало знание.
    strictly aim

брато разбира се. и спайдърмен е истински, и буш е мъдър и интелигентен, и можеш да летиш ако много силно го поискаш...

вярваме ти бе мой! мани ги ти книгите на тоя пич твоя, аз в книгите на толкин, на роулинг какви неща съм чел, ехеее! шапката ш'ти падне

The Bird of Hermes

Не ми се спори брато ! Пожелавам ти да се свържеш с ВИСШАТА ТИ СЪЩНОСТ ,и да запееш друга песен .А за Аинга да не говориме=аре жив и здрав.
    strictly aim

Цитирай Първоначално написано от trappedinmymind1
    Не ми се спори брато ! Пожелавам ти да се свържеш с ВИСШАТА ТИ СЪЩНОСТ ,и да запееш друга песен .А за Аинга да не говориме=аре жив и здрав.
    Тука ми се струва, че навлизаш в непознати за теб води...
    Im back...

Повече от фен
    Отговорът на този въпрос е толкова лесен че дори и децата знаят че висшият разум това е Бог. Бог е създал и дал разум на хората да го използват за добри и градивни цели,за съжаление хората не го използват точно по предназначението си. А правят неща които не са угодни на Бог.
    “Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”

Доста сложен въпрос.Аз съм човек с отворено съзнание и мога да приема всичко,което се излага като теза колкото и налудничаво да звучи. По принцип вярвам в Бог,но не вярвам,че той управлява съдбата ни,че той ни наказва за грешките и че той избира пътя,по който да ходим.Вярвам,че той по някакъв начин ни дава насоки,но не и че ни контролира.Хората,които нямат смелост да поемат отговорността за действията си,предпочитат да обвиняват някой друг за грешките си - Бог,а може би и Сатаната.

Цитирай Първоначално написано от commando1
    Отговорът на този въпрос е толкова лесен че дори и децата знаят че висшият разум това е Бог. Бог е създал и дал разум на хората да го използват за добри и градивни цели,за съжаление хората не го използват точно по предназначението си. А правят неща които не са угодни на Бог.
    Еми те децата не знаят нищо друго освен пари, грим, дрехи...говорил съм на подобни теми...върла небрежност и незаинтересованост!
    Я ми кажи какви градивни действия прави човека..........?
    А кои неща не са угодни на бог...?
    И къде пише, че не са угодни...?
    Im back...

както и е дал на пуйковия лешояд способността да си дриска върху краката за да се охлажда и да повръща при самозащита нали?

сигурно и този гений е дал на hagfish способността да произвежда гнусна слуз от която ти иде да се издрайфаш, когато я пипне някой

дал е на някои листни въшки невероятната способност да си строят "къщи" от лайната си

вдъхновил е кораловата змия да пърди за да отблъсква хищници

дал е остра пишка на мъжката дървеница и липса на вагина на женската

дал е на бизоните ум да се въргалят в прясната пикня на водача си

сигурно най-големият белег за могъщото гениалничество на боспод е това че е дал на зайци и други гризачи шибана храносмилателна система, ефективно карайки ги да си ядът лайната за да не умрат от глад?

ех този бог, гоуем пичага равен няма

The Bird of Hermes

Повече от фен
    gandalfepi4 Ако си мислиш че с просташкото и арогантно поведение ще ме засегнеш нещо или ще ме изкараш извън релси си дълбоко заблуден,никой не е в състояние да ме пречупи поне психически. Много време ще има да учиш докато го направиш.
    “Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”

gandalfepi4 Ако си мислиш че с просташкото и арогантно поведение ще ме засегнеш нещо или ще ме изкараш извън релси си дълбоко заблуден,никой не е в състояние да ме пречупи поне психически. Много време ще има да учиш докато го направиш.
    Нали никой не може...а пък може, само дето трябва да се научи...ти дори не знаеш какво пишеш...жалък!
    Im back...

не бих се опитал да "пречупя" нещо което е потрошено, разбито и тотално унищожено

защо ми е?

освен това просто излагам факти, ако използването на думички като "лайно" вместо "ако" те принуждават да използваш воля за да не се разплачеш сори, не беше това идеята

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си