- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Без бельо
само веднъв ми се е налагало и то защото бях с толкова впита рокля че всякакво бельо си личеше и беше адски грозно ...за това просто го махнах...не беше толкова фатално![]()
Без сутиен ходя,но само с определени дрехи,но без бикини абсурд.![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
да
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Е чак пък отвратително не съм съгласна,чуствам се страхотно,но това се е мое мнение все пакПървоначално написано от Maaggiiee
не! само вкъщи
много е гнусно .. и нехигиенично !!!
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Хехехе, нехигиенично било xD Защо пък бельото трябва да е по-чисто от дрехите, нали и двете излизат от пералнята ?
Аз без бельо не ходя, ама аз съм момче xD Само скъщи, иии по къси панталонки, ама рядко...
Иначе, за момиче... действа АДСКИ възбуждащо. Да знаеш, че нищо не те дели от ... тъй желаните части... И да може да пуснеш една бърза ръчичка - безценно :P Моята приятелка ме е тормозила така, без сутиен например... Много ми харесва !
Готино звучи - "Малка черна рокля на голо и горещо тяло отдолу" МмМПървоначално написано от marilyn
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
Първоначално написано от GrippingBosh
Постъпи грешно... с правилното момиче.
За гаджето- да,всекидневено- в никакъв случай,неудобно е,освен през лятото с някоя рокля..
Believe in yourself.
Не знаете какво изпускате
Не отказвам да легна под момиче и то да си стои.Даже бих си зел и пуканки
докато си гледам шоуто
...
ТОВА Е В КРЪГА НА ШЕГАТА И НЕ ИСКАМ НИКОГО ДА УБИДЯ
Разчупете се! В тези жеги само по една единствена рокличка си е направо... нямам думи да ви опиша. Между другото никога не нося бельо, по никакъв случай.
нехигиенично е... случва ми се да ходя без бельо само след басейн
Ходила съм и навън и в нас редовно, но когато ги няма наште или е само майка.
Не бих - неудобно и нехигиенично е.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Говоря от името на мъжката част: Искаме еротични изненади от яки мацки без бельо! И без оправдания.![]()
Welcome to the Jungle...
Не ходя без сутиен и без прашки някак си не ми харесва тая идея