... Няколко дни не излизах от нас. Нямах настроение за нищо. Липсваше ми страшно много. А той не се опита даже да ми се обади. Седях на земята сгъната на кълбо обикалях с поглед стаята и не знаех какво да правя. Постоянно си спомнях онази нощ когато разбрах толкова много неща, прекалено лоши неща,които ме изпращаха във някаква бездна,от която нямаше измъкване. Мислех си как искам да изтичам при него и да му кажа, че съм сънувала кошмар,в който ми е казал всичко това. Но осъзнавах, че не мога. Нещо все едно ме дърпаше към земята и не можех да се изправя и да отида при него. Но той защо не се опитва да направи нещо. Нищо ли не значат за него всичките ни хубави срещи, разходки и разговори. Може би нарочно го правеше за да не се занимавам с него. Да не би да пострадам и да се чувства виновен за това. Или му е било достатъчно цялото това изживяване и е решил да продължи напред с друга. А може и да убиваше поредната си жертва и да не мисли за нищо останало. На другия ден не издържах. Станах, облякох се и тръгнах към блока му. Когато стигнах си помислих,че правя огромна грешка и се обърнах да се прибирам. Но нещо ме накара да се върна, да вляза във входа му и да стоя пред вратата му чудейки се дали да позвъня. Престраших се и звъннах.От вътре не се чуваше нищо помислих си че,го няма но не си тръгвах. По едно време чух как ключа се завърта и той отвори. Беше много учуден,че ме виждаше отново. И си личеше че поне малко се радва. Стоеше на вратата по къси панталонки и фланелка и явно не знаеше какво да каже за това се отдръпна от вратата и леко с ръката си ми на прави жест да вляза. Не мислих дълго време и влязох. Тръгнах пак към стаята му той затвори вратата и тръгна след мен. Не бързах да сядам на леглото а го чаках да дойде, когато влезе без да кажа думичка изтичах и го прегърнах. Той отново обви ръцете си около кръста ми и ме притискаше към себе си. О,как ми липсваха тези прегръдки, този аромат и това усещане,как лудо бие сърцето ми. От цялото това вълнение само успях да прошепна леко на ухото му:
- Не ме интересува с какво се занимаваш искам да бъда с теб.
След като чу това той ме прегърна по-силно и каза:
- Не трябва опасно е !
- Опасно или не искам да бъда с теб.Ако ти не искаш ще те разбера – казах отдръпвайки се леко от него.
- Разбира се,че искам не говори глупости. Страх ме е да не ти се случи нещо ако те видят с мен. – докато казваше това той сложи едната си ръка на кръста ми и отново ме придърпа към себе си,а с другата подпря брадичката ми и леко я повдигна. Наведе се и ме целуна по онзи негов зашеметяващ начин,който караше краката ми да омекват и да летя в облаците.
- Защо трябва да ни виждат ? Ще идвам тук и никой няма да разбере. А и какво толкова могат да ми направят? – казах вече развеселена.
- Не си мисли че е толкова просто! Могат да ти направат неща,за който не си си помисляла никога. Ще те отвлекат и ще те мъчат по ужасни начини и ако стане нещо още по сериозно няма да си го простя. – каза той сериозно.
- Никой нищо не може да ми направи – когато казах това се повдигнах на пръсти и го целунах.
Докато и той ме целуваше премести ръцете си от кръста и ги сложи на дупето ми. Аз сложих моите на вратът му и се приближих още до него. В този момент без да помръдва ръцете си от джобовете на дънките ми ме вдигна аз увих краката си около него и продължавах да го целувам. Той бавно тръгна към леглото и ме спусна да легна. Когато ме остави водата под мен се разлюля дойде към мен и започна да целува шията и ушето ми. Беше толкова хубаво. Хвана фланелката ми и я издърпа бавно на горе вдигнах ръцете си и за секунди блузката падна на земята. Дръпнах и неговата, литна и тя към земята. Започна да целува цялото ми тяло като.Започваше от шията и стигаше до пъпчето ми. Докато слизаше на долу бавно разкопча дънките ми и постепенно ги събуваше като продължаваше с целувките. Свали и неговите панталонки и внимателно дойде върху мен. Ръцете му обикаляха тялото ми минаваха през бедрата и стигаха до гърдите,а устните му продължаваха по-нагоре,а някой път следваха ръцете и целуваха на долу. Целуваше ме страстно,а водното легло ме движеше всякаш на вълнички. Разкопча сутиена ми и леко го дърпаше на долу,а след него ме обсипваше със страхотните му целувки. Спусна ръцете си по тялото ми и започна да сваля гащичките ми помислих,че като стигне до коремчето ми ще се върне с целувките на горе обаче той продължаваше все по-надолу и нямаше намерение да се връща. Усетих дъхът му там и настръхнах след това някакво уникално чувство ме накара да стисна чаршафите около мен и да се извивам от удоволствие. След малко осъзнах че това беше езикът му по моето ... Беше великолепноо.Обхождаше тялото ми с ръце,нежно стискаше гърдите ми после спусна едната си ръка близо до езикът си и още повече ме побъркваше. Бях не на седмото,а на сто и седмото небе. Забързваше, забавяше и пак забързваше никога до сега не ме бяха целували и близали там. Имах чувството че ще експлоадирам. Той се вдигна доволен от това което е направил и от вкуса,който беше усетил и се приближи към лицето ми. Нещо се доближи долу до цепнатинката между краката ми,но не беше езикът му нито ръцете. Беше твърдо, усещах топлината му и исках все по- бързо да влезе в мен. Бавно го раздвижи на горе и на долу и внимателно започна да го пъха на вътре. За момент се разколеба нещо му попречи да продължи усети,че ми е за първи път. Но го издърпа леко на вън и с помощта на едната си ръка пак го мушна,но този път не се спря,а продължи на вътре. Аз се свих от веднъж.От болката или от удоволствието не знаех,но двете заедно бяха страхотна комбинация. Прокарах ръцете си по гърба му и леко забивах ноктите си. Наведе се и започна да ме целува на различни места докато мушканията зачестиха. Аз все повече се свивах и изтръпвах. Бяхме едно цяло. За момент спря и се дръпна от мен. Леко ме обърна на страни и легна по същия начин зад мен сложи ръката си на корема ми и ме придърпа към себе си. След като бяхме достатъчно близо усетих,че ръката му се премести по на долу и започна да прави някакви въртеливи движения,който страшно много ми харесаха. Той отново влезе в мен,но продължаваше движенията с ръката си и това беше върховно. Стенех от удоволствието, което ми доставяше,а той нежно ме целуваше отзад по вратлето. Така сменихме още няколко пози,но гледаше да бъде внимателен,след като ми е за първи път. Свърши и се погрижи отново за мен,по начина с който започна.Когато и аз бях готова легна до мен прегърна ме силно и каза:
- Беше страхотно.
- Беше повече от страхотно – отговорих му аз и го целунах.
Не след дълго вече бяхме заспали уморени, задоволени и гушнати.