Как може в сайта да няма опция "Изтрий профила" и "Изтрий темата" ...просто нямам думи наясно ли сте че има десетки не използвани профили??![]()
![]()
![]()
![]()
Има хора които съжеляват че са си направили регистрация и сега немогат да си е изтрият!
Има хора които не осъзнават че са умопомрачително неграмотни !!!!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Какво значение има моята громотност при положение че съм права?
Целта не ми е да се заяждам!Просто има много хора,които не използвот профилите си или пускат някоя тема по грешка!
Е добре може да не се пускат случайно теми,но някой може да съжелява че ги е пуснал и да иска да изтрие цялата тема!Първоначално написано от miminko
Да ти кажа аз пиша в доста форуми и в никой от тях не можеш да си изтриеш регистрацията...![]()
За да няма такива опции значи си има причина.
Вместо да натиснат "отговор",по невнимание натискат "нова тема". Всъщност съм съгласна с pcdfan..Първоначално написано от miminko
whiteterror - Да ти кажа и аз често посещавам различни форуми,и почти на всяка си имаше за изтриване на профила/регистрацията.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нали трябва да има контрол? Ако всеки почне да си трие темите, то може да не останат теми...
'Дзърта-пърта изтрих си профила, алоуууууууу адмнье, върни ми профила, че без да искам'. После същото със страници... и тука в раздела ще се сополивят през час да им възстановят профил/тема.
Да не говорим, че и индексация у гуглето ще намалее и разни джиджи-биджи...
То не е една беля.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И аз те подкрепям... Знам, че не може, но би било хубаво!
Кажи на човека, който обичаш, че го обичаш... побързай... БЪРЗАЙ, защото не се знае... утре може да е късно!