.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Супер фен Аватара на mayaaa

Три приятелки

Аз и още 2 момичета уж сме "BFF", но все нещо се обърква. Първо 2-те момичета си бяха бфф и после и аз се "присъединих". Проблема е там, че или те двете си общуват повече заедно или аз и едно от момичетата (да я наречем А) сме си заедно и другата (да я наречем Б) просто не идва при нас . Цялата учебна година се мъчех да станем истински бфф и да не се разделяме по 2 но просто не се получава .
    Та въпроса ми е вие колко най-добри приятелки имате и как са отношенията помежду ви?
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Ния бяхме 3 също и през учебната година си бяхме заедно и всичко беше супер. Сега през ваканцията не знам защо, но се разделихме- излизаме по 2 и определено не е същото... Според мен винаги когато са 3 приятелки ще има някакво делене.

Супер фен Аватара на slicky
    3-ма братя,3 сестри

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Шест най-добри приятелки сме.И под най-добри приятелки имам предвид точно това.Шестте се събираме в едната с приспиване и т.н. Неразделни сме от три години.Вярно е че възникват малки спорове между да кажем две от нас, но другите не заемат страни, а просто ги сдобряват.По характери и вкусове сме ужасно различни, но явно при нас се получава.

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

:)

Ами значи аз имам няколко да кажем в 1 случай сме си 3 бфф не се делимм въобще.И аз имам още една бфф която не си е бфф с др. две

Голям фен Аватара на vilityyy979
    Бяхме 3 , но сега сме две {{}}
    Passion is Fashion ;]

Да ви имам "БФФ"-тата,да ви имам приятелствата,да ви имам деленията...
    По темата-ако под "БФФ" се има предвид човек,на когото наистина мога да разчитам,един е.
    ДАЙНОЗАЪРС ГО РАВРАВРАВРАВР

Цитирай Първоначално написано от RaisedOnRock
    Да ви имам "БФФ"-тата,да ви имам приятелствата,да ви имам деленията...
    По темата-ако под "БФФ" се има предвид човек,на когото наистина мога да разчитам,един е.
    Аз наистина мога да разчитам и на двете! Нямам предвид, че са ме предавали (или че биха ме предали) , а просто се получава известно деление...

Моят сайт!

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Ние сме 4 Едното момиче /А/ се разболя и се разделихме за много дълго време, беше наистина болна.. Аз и другите две бяхме заедно, но едното момиче /Б /се делеше от нас.. и досега си е така Сега с едното момиче сме в един клас, /Б/ е от съседен, а /А/ е в друго даскало.. мисля, че пак сме си приятелки, но ... много е сложно...

И да, освен ако не са някои супер честни хора, няма как да не се делите..

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    По принцип няма как да не се получават деления ..

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    при мен беше същото .. 3 най-добри приятели , едната ни заряза и останахме 2 .. след това друга и пак 3 ... тази другата си намери гадже и ни остави .. и сега пак сме си 2

Ние сме 3 бфф но не знам защо просто при нас винаги едното момиче е зарязаното случва се несъзнателно,но все пак се случва.Но вече едва ли ще имаме този проблем защото с едно от момичетата / В / ще сме в един клас (за 8 клас съм),а другото момиче / К / е в друго училище пък и те двете малко се скараха и така и не се изясни защо.

Голям фен Аватара на smilelady
    ние сме 2
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Повече от фен Аватара на peace95
    2 сме и е супер
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Голям фен Аватара на LeDa
    Третата винаги е излишна

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    И ние сме 3 :P , обаче не се делим, защото от доста врене сме си заедно . Едното момиче е по-мълчаливо, затова когато сме трите заедно разговора ми върви повече с другото момиче, но иначе, когато сме само двете си говорим МНОГО :P .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на sladkalady
    Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Третата винаги е излишна
    Напълно съгласна !
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Фен Аватара на LoweShot
    Град
    Град на интригите ;Д !!
    3 сме и доста често се караме но нашето сърдене продължава по-малко от 1 час и после пак сме си заедно .. Едното момиче ми е сестра и тя е в един клас с ( нашата приятелка) така да го кажем .. Многоо се обичамее и сме заедно от както се помня в един квартал сме .. Та моята фр сега е на море .. утре се прибира и нямамммм нетърпениее да се видим да я нагушкам да и се накефя и да я разпитам как си е изкарала .. !!

Im a LADY in da street but a FREAK in the bed...

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    BFF кви са тия тъпотии бе изразявайте се на български бе малумници такива!

10 години прекарах в такива мъки да бъда част от "трио бфф",но от когато се разделихме се чувствам по-добре.Има една приказка трима са много..
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Цитирай Първоначално написано от meganet
    BFF кви са тия тъпотии бе изразявайте се на български бе малумници такива!
    Какъв ти е проблема на тебе ?!

Моят сайт!

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Имам три най-добри приятелки, на които наистина мога да разчитам.Две от тях не се познават с третата, а те двете също не са най-добри приятелки, по-скоро само познати.Излизаме си отделно и така всичко е наред.
    П.С.Не знам защо,но и на мен това BFF ми бърка в здравето,като го прочета.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от deni979
    П.С.Не знам защо,но и на мен това BFF ми бърка в здравето,като го прочета.
    и на мееен ..
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на gummybear
    Уж бяхме най-добри приятелки пък постоянно ме лъжат Омръзна ми .. просто няма да се занимавам с тяхх ..

theo <333

Преди няколко години и аз имах същия проблем. Много се ядосвах защото двете ми приятелки уж са приятелки, а постоянно бяха на нож и аз по средата. И майка винаги ми казваше : "Нали знаеш - Двама са малко, трима са много."
    Съвета ми към теб е - щом винаги се делите на по 2 внимавай какво говориш и споделяш като цяло. Защото при мен едната винаги ми правеше мръсно и накрая се скарахме. Все още си общуваме и сме приятелки, но не толкова близки - което е жалко като се има предвид, че се познаваме цял живот. Но поне се научих, че някои мисли просто трябва да ги запазя за себе си ако не искам целия град да ги знае.
    Надявам се да успеете да сте си 3-те заедно, а не по отделно най-добри приятелки, защото иначе винаги някоя от вас ще се чувства пренебрегната и ще последват спорове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си