.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    BFF?

Боже остарявам ли ?

Мега фен Аватара на ameli
    Една най-добра приятелка и 2 най-добри приятели. Определено момчетата са по-добра компания и ги предпочитам за приятели.

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    BFF?

Боже остарявам ли ?
    Така е модерно вече,щото сме готини англичанчита и американчита и ги ги копи-пействаме

Олеле.. Тва с 3 най- добри приятелки не става

Пробвала съм го. Имах си най- добра приятелка, ама се намеси и трета и аз се карах с мойта си приятелка две години и накрая телих чертата на тва прятелство. Сега те двете са най- добри приятелки, а аз, колкото и да не ми се вярва намерих едно чудесно същество, което обичам като сестра Просто ти казвам, че са само ядове тва с 3 най- добри приятелки..
    Life isn't about waiting for the storm to pass.. It's about learning to dance in the rain!!
    I learned the three words that describe life:
    IT GOES ON

момиче!

Цитирай Първоначално написано от ameli
    Една най-добра приятелка и 2 най-добри приятели. Определено момчетата са по-добра компания и ги предпочитам за приятели.
    О, да! И това също!
    Life isn't about waiting for the storm to pass.. It's about learning to dance in the rain!!
    I learned the three words that describe life:
    IT GOES ON

момиче!

Град
    Плевен
    И ние първо бяхме три. После останахме две. А сега си имам 5 Те понякога не се разбират много, но си оставяме заедно. Обичкам си ги страшно много
    ♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...

Ние сме 4...По-гадно е делим се две по две ...примерно Т идва при мен,споделя ми някакъв проблем,аз и давам съвет,идват В и М и им става гадно,че сме се отделили,и че си говорим само 2-те или пък утре М отива при Т и и споделя нещо само на нея и на нас със В ни става тЪпо,че не е казала и на нас Има още едно момиче от нашата компания... тя най-много си говори с мен каза,че най-много и допадам като характер.
    Абее всеки с проблемите си..а пък тия 3-те като нещо си говорят аз пък отивам да си лафя с момчетата-..по яко е става голям смях

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Мега фен Аватара на SilverRain
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Третата винаги е излишна
    Напълно съгласна !
    Моля? Защо да е излишна? Има ограничение в броя на членовете в едно приятелство ли?

Супер фен Аватара на LeprikonA
    "BFF" заврете си го отзад! още като го прочетох и мисълта ми беше "бебешки истории". това показва само, че сте мъници, незнаещи какво значи приятелство. истинските приятели не ли лепват етикети като "BFFFFFFFFFFFFF", защото не ги вълнуват подобни глупости! истинските приятели са винаги готови да ти помогнат с каквото могат, ако не могат то поне искат и са винаги там, в добро, в лошо, не се делят от теб, не ти ограничават пространството нито пък "броя други BFF-та". GROW UP!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си