.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Изкуствена коса

Здравейте момичета
    Косата ми е средно дълга и искам да си купя изкуствена коса.
    Чувала съм че има различни начини за удължаване (чрез лепене, шиене, кератин, клипси..)
    Искам да ви попитам съществува ли начин да си взема коса, която е като с фибички и мога да си я слагам и махам когато поискам сама?
    Вие какво бихте ме посъветвали. Знам, че въпросите ми са ужасно глупави, но просто реших да ви попитам вас

Супер фен Аватара на Exothermic
    Косата на клипси можеш да си я слагаш сама.
    Ако смяташ да ползваш екстеншъните по-дълго време,
    по-добре си вземи такива от естествена коса.
    Потърси в нета има достатъчно информация.

http://kosareni.blogspot.com/
    http://www.kosabg.com/
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    ^^ +1

На една приятелка екстеншъните са от ест. косъм, супер много пари даде за тях, но косата е мекичка и като я поддържа не стои като изгорена, така че, както казаха над мен - косата да е от ест. косъм.

Благодаря за отговорите.
    Аз смятам да си взема изкуствена, защото не мисля да я нося дълго време. И плюс това не ми се дават много пари.
    Изкуствените вървят май около 70 лв. Някой който е носил клипси да даде малко инфо дали скубят

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nimfetka7
    Благодаря за отговорите.
    Аз смятам да си взема изкуствена, защото не мисля да я нося дълго време. И плюс това не ми се дават много пари.
    Изкуствените вървят май около 70 лв. Някой който е носил клипси да даде малко инфо дали скубят
    Попринцип изкуствените коси доста лъщят и си личат..от личен опит ти казвам.Иначе едно момиче продаваше една треса по 32лв.изкуствена е,но е доста висок клас.Пиши лс. ако искаш да ти дам линк към обявата
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Дано авторката не се сърди, о за да не правя нова тема ще си задам въпросчето тук
    Можете ли да споделите сайтове, от които сте си поръчвали коса от ЕСТЕСТВЕН косъм и сте доволни
    От доста време търся, но само ми се предлагат сайтове, а искам ако някой има и си е поръчвал да сподели от личен опит
    Единствения начин да устоиш на изкушението е да му се отдадеш!

Абе никой ли не е носил досега такава коса да сподели малко информация

И да отбележа, с тъмноруса коса съм.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от call_me
    Дано авторката не се сърди, о за да не правя нова тема ще си задам въпросчето тук
    Можете ли да споделите сайтове, от които сте си поръчвали коса от ЕСТЕСТВЕН косъм и сте доволни
    От доста време търся, но само ми се предлагат сайтове, а искам ако някой има и си е поръчвал да сподели от личен опит
    Втората коса,която си взех е от тук http://kosabg.com/ . Изключително доволна съм. Гъста и мека е..И е абсолютно естествена.
    Поръчах си и клипси отделно и си я скроих сама.

Клипсите не скубят,спокойно.Стига да ги поставиш правилно. Изкуствените не ми харесват - адски много си личи,бързо се прецакват и не могат да се третират.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си