- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- трикове за изправяне на косата
С каквото и да си изправя косата държи макс 1 час (в най-добрия случей). Имало е и дни в които щом я изправя веднага се накъдря ;х .. моля ви кажете някви трикове или ддз .. модели преси за изправяне които според вас държат по повече .. каквото прецените
класическа преса и такива преди, дето имат по фризъорите (струват между 30-50лв). Косата се накъдря и ако въздухът е влажен. Слагай лак докато се изправяш. Като се къпеш, не си лягай с мокра коса, защото така допълнително се накъдря. И си слагай ,кво беше, май кристали... абе сещаш се![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
^ + лак за косаПървоначално написано от justasmile
Между другото и аз имам доста къдрава коса и след като започнах да се изправям, косата ми няма нищо общо с това което беше преди. (Гнездо в ремонт)![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
^^ гнездо в ремонт аа не тва ме уби просто . в началото ако искаш с ютия много добре става ама я съсипваш . е то и с пресите се съсипва ама все пак :ДД
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Само аз ли имам чуството, че в раздел "Козметика и Диети" има още 127538563856385768 такива теми????![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
оууу, това с лака не е много добре .. все пак с тоя лак косата на допир е ужасна след това ... използвай кристали или има протектори срещу топлината, слагат се преди да ползваш пресата и трябва да изчакаш да изсъхне .. когато ти е суха косата, се къдри много по-бързо, тъй като поема от влагата във въздуха, ако самата коса ти е добре хидратирана, влагата във въздуха няма да и влияе и няма да се къдри толкова бързо![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
Едно момиче си изправяше косата с ютия и после на места остана без коса.Първоначално написано от gab4ooo
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
темата ти не е за тук
Hostis Honori Invidia
Купи си хубава преса, моята е на Филипс вибрираща, много трайно изправя..
Само недей да се изправяш с ютия. Тя си е предназначена за дрехи.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
така гледай ся... тия кристали не ти ги препоръчвам защото ако прекалиш косата ти става няква мазна изглежда и т.н. абе гадно си е ..
Иначе един метод за изправяне мога да ти предложа..
значи след като се изкъпеш си продухваш косата със сешоар ама не много а да остане леко влажна защото иначе вкарваш допълнителен въздух в нея и така и после с пресата я изправяш и с малко лак се получава суперпък и да прекалиш с лака няма да се опасяваш че може да наръгаш някой с косата си
![]()
![]()
Кое си требе, оно си го сака!
Местя темата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
1. Купи си ПРОФЕСИОНАЛНА преса или просто някоя по - добра от често срещаните за по 40-50 лева ..
2. Използвай стилизант ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
НИКОГА НЕ ПОЛЗВАЙ ПРЕСА ВЪРХУ МОКРА ИЛИ ВЛАЖНА КОСА.Първоначално написано от Evellexis
Ще ти кажа какво прави една приятелка.
Измива си косата с шампоан за права коса. (Влияе на къдриците! Не я изправя, но има малък ефект.) Нанася балсам за изправяне. Слага протектор докато косата е още влажна и я суши с четка и сешоар. След като я изсуши, я изправя с преса и пръска малко лак. Косата и става идеално права. Вярно е, че твоята коса не е като нейната и може да не проработи при теб, но можеш да пробваш.
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Взе ми думите от устата! Направо устанах със зяпнала уста като видях този коментар с пуло-мократа коса!Първоначално написано от darrie
![]()
![]()
![]()
Иначе за мен най-добрата комбинация е:
Шампоан за правя коса+ балсам за третирана коса (ако се интересуваш мисля, че още го имам ще ти кажа марката хДД) + кристали и задължително ПРОФЕСИОНАЛНА преса за коса...Тук важното е не само ефекта, а това да не останеш после без коса. Колкото до лака се съобразявай с времето...ако е горещо е глупаво въобще да си слагаш, но това зависи от теб![]()
По принцип е най-добре да не я изправяш веднага след баня. Примерно вечерта я миеш, съхне и на сутринта я изправяш. Има разлика!
Слагаш протектор от топлината на пресата - раздели косата кичур по кичур и на всеки слагаш.Като изсъхне протектора от косата почваш с пресата -делиш кичур по кичур и изправяш. Защипвай си я с фибички и почваш от долните сектори нагоре. Като я минеш цялата пръскаш с лак, съхне и решиш. Тва можеш и два пъти да го повториш. Аз бритончето не си го реша, да седи, иначе цялата коса да.
А защо е глупаво да използва лак в топлото време?
Защото няма никакъв смисъл да се изтощава косата! Вие мислите ли какво ще стане с косите ви след 20 години например?! Аз не искам да имам два пъти по-малко коса...![]()
![]()
Няма смисъл от излишни неща..Когато е влажно е разбираемо....даже понякога ти е наложително, но в тези жеги - дори вятър няма..за какво й е?!
![]()
От една страна ок, имаш право, но от друга....Сега като сме на 20 примерно дай да ходиме като кошници и да правим компромиси с външния си вид, за да сме малко по-добре като сме на 50?
Още повече, че ако я подстригва редовно няма и да се личи, че я изправя.
Не казвам да ходиш като кошница, а да спестяваш неща, които си слагаш върху косата, когато не са наложителни. Все пак при влагата косата се накъдря, а когато е сухо има ли смисъл от допълнително лак?!Първоначално написано от Minerva
![]()
Не знам може и аз да греша, но това е мое мнение...и все пак на всяка жена й се иска да изглежда добре и на 40 и тн..не че ни е времето още да мислим за това, но все пак
![]()
всичко зависи от пресата, никой не може да ме разубеди в това което видях с очите си![]()
Е, браво. Едно компетентно мнение. Заради такива все още ми се влиза в този форум.Първоначално написано от darrie
По темата: Слушай само това момиче (Авторке). Такива влажни коси или полувлажни да ги нямаме. Ютии и тем подобни също. Косата се суши изключително добре, оставя се остатъчно време, за да премине влиянието на сешоара и едва тогава се слага преса. А да не говорим колко абсурдно е това с много лак. Както момичето преди мене е казало малко лак само и то когато косата вече е готова. Другите не ги слушай, лак на всеки кичур е бавно но сигурно съсипване на косата, особено ако след това има и топлинна обработка![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И с това мнение изключително съгласна!Първоначално написано от Minerva
Да добавя мое мнение, че е хубаво да изчакаш и въпросният протектор да попие в косъма и да изсъхне.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
След 30 години ми се обади да споделиш как ти е косата.Първоначално написано от Minerva
![]()
sladkish_14 и Minerva ги подкрепям, понеже споменаха неща, които пък аз съм пропуснала.![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.