.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Цитирай Първоначално написано от darrie
    НИКОГА НЕ ПОЛЗВАЙ ПРЕСА ВЪРХУ МОКРА ИЛИ ВЛАЖНА КОСА.
    Ще ти кажа какво прави една приятелка.
    Измива си косата с шампоан за права коса. (Влияе на къдриците! Не я изправя, но има малък ефект.) Нанася балсам за изправяне. Слага протектор докато косата е още влажна и я суши с четка и сешоар. След като я изсуши, я изправя с преса и пръска малко лак. Косата и става идеално права. Вярно е, че твоята коса не е като нейната и може да не проработи при теб, но можеш да пробваш.
    Е, браво. Едно компетентно мнение. Заради такива все още ми се влиза в този форум.
    По темата: Слушай само това момиче (Авторке). Такива влажни коси или полувлажни да ги нямаме. Ютии и тем подобни също. Косата се суши изключително добре, оставя се остатъчно време, за да премине влиянието на сешоара и едва тогава се слага преса. А да не говорим колко абсурдно е това с много лак. Както момичето преди мене е казало малко лак само и то когато косата вече е готова. Другите не ги слушай, лак на всеки кичур е бавно но сигурно съсипване на косата, особено ако след това има и топлинна обработка

Вие в ред ли сте бе ? и тва да го прави всеки път когато си измие косата.......
    Моята коса също не се изправяше хубаво и не стоеше, купих си една хубава, професионална преса и сега без да я изправям всеки ден изглежда, че косата ми е естествено права..

Голям фен Аватара на bet3to
    А това някой ползвал ли го е: http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...product_id=664

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Момичета, всичко си е до коса. Имам приятелка, която се изправя от 11 или 12 годишна, а скоро ще навърши 14. Косата ѝ не е мръднала. А пресата ѝ струва 40 или 50 лв. Не знам за какво говорите, но ви казвам още веднъж - всичко си е до коса. Ако косата ви по принцип не е издръжлива като цяло, не говоря да издържа изправена, ами попринцип, на вредните влияния, ако ще и златна преса да си купите и най-скъпия лак за коса да ползвате, тя пак ще е в не много добро състояние
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от Minerva
    От една страна ок, имаш право, но от друга....Сега като сме на 20 примерно дай да ходиме като кошници и да правим компромиси с външния си вид, за да сме малко по-добре като сме на 50?
    Още повече, че ако я подстригва редовно няма и да се личи, че я изправя.
    След 30 години ми се обади да споделиш как ти е косата.
    sladkish_14 и Minerva ги подкрепям, понеже споменаха неща, които пък аз съм пропуснала.
    Е как да е - коса като коса
    Ако съдя по майка ми, която от повече от 30 години всеки ден си навива с термо ролки косата и едно шише лак и стига за седмица, а през 4 седмици си изрусява цялата коса с блондор... по-хубава и е от много от косите на моите наборки

Фен
    Град
    София
    От една страна ок, имаш право, но от друга....Сега като сме на 20 примерно дай да ходиме като кошници и да правим компромиси с външния си вид, за да сме малко по-добре като сме на 50?
    sladkish_14 и Minerva ги подкрепям, понеже споменаха неща, които пък аз съм пропуснала.
    Ако съдя по майка ми, която от повече от 30 години всеки ден си навива с термо ролки косата и едно шише лак и стига за седмица, а през 4 седмици си изрусява цялата коса с блондор... по-хубава и е от много от косите на моите наборки

остави ги ... виж че се правят на много умни всичките.. аз дори разбирам повече от някой тука..

оная пък ми мисли след 30 години ква ще и е косата... абе момиче то живота си е ден за ден никога не знаеш какво ще стане утре и дали ще доживееш да видиш утрото....
    Кое си требе, оно си го сака!

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от Evellexis

остави ги ... виж че се правят на много умни всичките.. аз дори разбирам повече от някой тука..

оная пък ми мисли след 30 години ква ще и е косата... абе момиче то живота си е ден за ден никога не знаеш какво ще стане утре и дали ще доживееш да видиш утрото....
    Въпрос до нагласа...Но щом повече разбираш ти отивай след това в темите на тези момичета "Косопад какво да правя?!" Каквото искате правете с косите си те са си ваши...

Не съм го казала с идеята да се заяждам, но просто и при косата според мен важи правилото много баби - хилаво бебе.Не виждам смисъл да я клепам с какви ли не простотии преди след и по време на миене. Като прочета на някои момичета антуража, който си изливат на косите всеки път, зле ми става, а резултата не е нищо особено.
    Най-лошото, което може да се случи е косопадът и той се провокира в най-гадните случаи от хормонални проблеми или липса на витамини.
    Разбира се, че не е хубаво да я дърпаш всеки ден с пресата, но ако се полагат минимални грижи, като това да и слагаш маска и протектор, няма да е чак толкова фатално. Ако много изгори ножицата и по-къса прическа. Далеч не само свръх дългата коса е красива коса, даже най-често е като метла. А и повечето момичета с много дълги коси не им правят нищо интересно, освен да ги оставят да се веят.

anonymous708973
    Guest
    Ами да, защо не? Три пъти в седмицата си мие косата, три пъти в седмицата се изправя с преса, какъв е проблемът?

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Ами да, защо не? Три пъти в седмицата си мие косата, три пъти в седмицата се изправя с преса, какъв е проблемът?
    ставаше въпрос за : "Ще ти кажа какво прави една приятелка.
    Измива си косата с шампоан за права коса. (Влияе на къдриците! Не я изправя, но има малък ефект.) Нанася балсам за изправяне. Слага протектор докато косата е още влажна и я суши с четка и сешоар. След като я изсуши, я изправя с преса и пръска малко лак. "

иначе ссамо с преса и аз си я изправям, като си мия косата.

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Оу шит! Колко глупости изчетох в тази тема
    За да се изправиш идеално правиш следното: Миеш косата, слагаш там някакви балсами, кристали, няма да е зле да използваш такива за третирана коса или пък за изправяне. После сушиш със сешоар, може даже малко с четката да я дръпнеш. Изчакваш. Нанасяш протектор обилно и тогава изправяш с преса. Обаче изправяш старателно, за да се запечата косата. След това можеш да минеш лекичко със съвсем малко вакса, примерно.
    Ако не искаш да ти остане някой друг кичур в ръката не изправяй с ютия, не изправяй на мокра коса и не изправяй след като си пръскала лак.
    И да, процедурата е дълга и сложна, защото пресата не е направена да се дърпате всеки ден. И изобщо не ми обяснявайте как било до коса, как ако се подстригваш често няма проблем... Нема такъв филм, в един момент косата ти заприличва на кошница, независимо от всичко... Затова се научете да се харесвате такива, каквито сте, има толкова много прически, които можете да си правите без да си съсипвате косите...

Супер фен Аватара на pressiana
    Абе много сте интересни. Много е да си слагаш шампоан, балсам и протектор, така ли?
    Аз ако ползвам само шампоан, косата ми ще е супер суха.
    Аз за изправянето - имам съученички и познати, които се изправят всеки ден. На една дори косата ѝ е супер оредяла, ама тя си продължава. Така ще е, като си въобразявате, че единствено правата коса е красива.
    Който иска да си гори косата, това си е негов проблем. Не разбирам вас какво ви бърка.
    И да, има го и това нещо с гена. Който има хубава коса, може да си позволи често третиране с преса. Но в крайна сметка не знам какво сте седнали да спорите с някакви непознати. Да, вярно е, ще съжаляват после, ама поне ще си вземат поука. А тук чрез разни спорове нищо няма да постигнете..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си