Цитирай Първоначално написано от darrie
Цитирай Първоначално написано от Evellexis
така гледай ся... тия кристали не ти ги препоръчвам защото ако прекалиш косата ти става няква мазна изглежда и т.н. абе гадно си е ..
Иначе един метод за изправяне мога да ти предложа..
значи след като се изкъпеш си продухваш косата със сешоар ама не много а да остане леко влажна защото иначе вкарваш допълнителен въздух в нея и така и после с пресата я изправяш и с малко лак се получава супер пък и да прекалиш с лака няма да се опасяваш че може да наръгаш някой с косата си
НИКОГА НЕ ПОЛЗВАЙ ПРЕСА ВЪРХУ МОКРА ИЛИ ВЛАЖНА КОСА.
Ще ти кажа какво прави една приятелка.
Измива си косата с шампоан за права коса. (Влияе на къдриците! Не я изправя, но има малък ефект.) Нанася балсам за изправяне. Слага протектор докато косата е още влажна и я суши с четка и сешоар. След като я изсуши, я изправя с преса и пръска малко лак. Косата и става идеално права. Вярно е, че твоята коса не е като нейната и може да не проработи при теб, но можеш да пробваш.
Взе ми думите от устата! Направо устанах със зяпнала уста като видях този коментар с пуло-мократа коса!

Иначе за мен най-добрата комбинация е:
Шампоан за правя коса+ балсам за третирана коса (ако се интересуваш мисля, че още го имам ще ти кажа марката хДД) + кристали и задължително ПРОФЕСИОНАЛНА преса за коса...Тук важното е не само ефекта, а това да не останеш после без коса. Колкото до лака се съобразявай с времето...ако е горещо е глупаво въобще да си слагаш, но това зависи от теб