- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черен лак
Момичета, попадали ли сте на хубав черен лак?
Омръзна ми да купувам боклуци. Като мина веднъж и то стои някакво прозрачно и супер грозно. Трябва поне 4-5 пъти, за да стане чисто черно.
В нас имам поне 10 различни черни лака и нито един от тях не става.
Ако вие имате такъв, с който не се нуждаете от повече от едно минаване, споделете марка и номер. Ще съм ужасно много благодарна.![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз всички лакове си ги минавам по 2 пъти.Иначе имам черно на selene от тея малките лакчета и си покрива добре като го мазна 2 пъти.
Специално черния лак съм на мнение,че няма как без 2 минавания,освен ако не "изцеждаш" четката.
Аз използвам на Golden Rose Paris.Нанасям по 2 пласта,защото по навик първия пласт го правя изключително тънък,но ако оставяш повече лак по четката спокойно ще може и с един,според мен.
ако остави повече лак на четката лака ще стане на бобчета/мехурчета
Hostis Honori Invidia
На OPI не съм имала черен, но по принцип техните наистина са много добри, може и да свърши работа. Иначе аз съм мн доволна от моя - на Claire's е.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Аз имам само един черен лак, на Brooklin. Само един пласт си слагам и не прозира (поне при мен).
Аз имам на Impala, много е плътен, само с едно минаване.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз пък никога не съм попадала на черен лак,който да не е плътен след втория слой. Явно не го нанасяш правилно. В момента съм с Perfect и нямам този проблем.
аз съм си купувала какви ли не и винаги трябва да мина поне 2 пъти ..
Матиращите лакове са доста плътни и няма нужда от второ нанасяне.
Друг е въпроса, че ефекта е друг, но ако сложиш и топ лак със стъклен ефект се получава МНОГО добре :P .
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Всички матови лакове, които съм видяла стоят добре като се нанесат 2 пъти.Първоначално написано от Pamaa
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ами аз имам на Манхатън,със леко син отенък е,обаче пък покрива ноктите идеално !
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
за колко пари ви го взе ?Първоначално написано от SlowDownBaby
6 лева мисля,че беше.Аз го взех тогава,защото ми трябваше спешно,а имаше само такъв и не ми се обикаляше,иначе сега 6 лева за лак не бих далаНо пък найстина съм много доволна от Манхатън,заслужава си цената...
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
отказах се да си го вземам след като чух цената![]()
Съгласна съм,аз също се прецаках с няколко лака но намерих един-miss SELENE-N.30