- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Електронен Дневник
Къде ги тия електронни дневници?? Аз имам обикновен, но не се търпи вече да го нося с вериги и 2 катинара, затова искам електронен та да е с парола. Някой ползва ли и кой му харесва?
![]()
И аз открай време искам да пиша ел. дневник, но не мога да намеря. Някой знае ли такъв сайт?
Аз си инсталирах един, но изобщо не ми хареса.
Може да си направиш папка в комп. и да пишеш бележки.
После слагаш парола на папката и готово!
"Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре."
И как се слага парола?...Първоначално написано от vasilena800
+ с дневник е по-добре щото има емотикони и други такива
Никой в този форум ли не ползва електронен дневник?![]()
Аз също ще следя темата. Търсих за електронни дневници в интернет,но ми излизат само училищен електронен дневник.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз намерих този дневник http://mydiary.en.softonic.com/ , но не ми харесва защото има малко функции.![]()
Аз намерих един, даже ми допада.Има емотикони.Можете да го инсталирате на какъвто искате език (има български).Готин е и не е tолко сложен http://www.freedownloadscenter.com/B...creenshot.html .Ще се радвам, ако съм помогнала на някогоЩе проверявам темата, ако някой намери още по-як :P
Не изглежда зле,но нямам търпението да се занимавам с такива неща.
Всъщност преди време имах блог,който някак вършеше подобна работа,но и него зарязах..
тц..за съжаление съм доста непостоянна съм като става въпрос за такива неща..
Аз го изтеглих, обаче си го направих по английски, защото когато е по бг и буквите са някви симовли.. китайскиПървоначално написано от Runsss
якичко е, има си добри функции
![]()
Защо просто не си направите блог в tumblr.И да си пишете абсолютно всичко каквото ви е на душа,да си слагате клипчета,музика..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
а защо не в Word..много по-добре е и има много функции+парола..може и в интернет като блог.
блогът не е ли за да четат и другите?Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
Първоначално написано от zlatit0o
И аз това се зачудих...
Аз нямам нищо против да е в Word, ама как да я сложа тая парола?Първоначално написано от cigarettekisses
![]()
Дневника е за да пишеш неща които НИКОЙ НЕ ИСКАШ ДА ВИДИ.Защо просто не си направите блог в tumblr.И да си пишете абсолютно всичко каквото ви е на душа,да си слагате клипчета,музика..![]()
Абе м/у другото ако си сменя компютъра ще мога ли да прехвърля нещата от дневника на новия??
Ох, ами ако го преинсталирам![]()
![]()
ужас.. не бях помислила![]()
Качваш всичко на флашка и после пак на компютъра...
Дали ще се запази записаното![]()
Ако имаш флашка или диск под ръка пробвай.Предполагам че като качиш всички файлове би трябвало да се запазят.Първоначално написано от zlatit0o