.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Супер фен Аватара на Transform

А Вие ще четете ли? (ученическа тема)

Ще четете ли книги това лято,аз лично ще прочета само 2 ,другите мисля да ги гледам на филми.

Супер фен Аватара на slicky
    Taka не ми се четат.Повечето са такива бози,пък ми се чете нещо интересно на английски.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Еми то за 11 клас не е супер голямо четене,защото повечето неща са стихотворения.Вече прочетох почти всички големи текстове,освен Бай Ганьо(преди съм го чела,щях и сега де ,о не можах да я намеря) ии...още няколко работи.

Иначе щеше да е добре ако наблягах и на упражненията по немски,че тази година ми се очертава трудна.

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    За 12 клас са главно стихотворения и азкази,а от книгите вече прочетох "Железният светилник",а "Тютюн" за в момента не мисля да чета.

Цитирай Първоначално написано от aras97
    Такава скука е литературата за 9 клас в преобладаващата си част,че не е истина. Затова си купих една дебеличка христоматия от "Славейков" с изучаваните откъси от произведенията, поех дълбоко въздух, прочетох я въпреки нежеланието си за има-няма няколко дни и сега съм свободна да си чета само онова, което ми харесва.
    Mега умряло е в 9 клас.

Цитирай Първоначално написано от slicky
    Такава скука е литературата за 9 клас в преобладаващата си част,че не е истина. Затова си купих една дебеличка христоматия от "Славейков" с изучаваните откъси от произведенията, поех дълбоко въздух, прочетох я въпреки нежеланието си за има-няма няколко дни и сега съм свободна да си чета само онова, което ми харесва.
    Mега умряло е в 9 клас.
    да никакво желание нямам за четене е сигурно няма да чета ..
    Нямаше логика,беше любов.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Аз по всеки предмет (общо 10) имам към 25-30 книги, и за сега съм прочела една малка част от тях. Някои дори не можах да намеря, ама т'ва е отделен въпрос. Иначе срока ми е до ноември, надявам се поне 50% от нещата да прочета.

Фен Аватара на qnkata5
    Град
    burgas
    зубъри кви книги бе? кво сте правили цяла година, лято е, ходете на плаж кви книги кви 5 лв :Х
    aha

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от SummerMakesMeHappy
    Mега умряло е в 9 клас.
    Книгите за 9 клас са пълни БОЗИ! Прочетох Библията за деца, лириката и до тук. Май и аз ще си купя една христоматия и ще я прочета. В момента съм си взела други книги,които ще прочета с удоволствие. Мога да кажа,че това лято ще чета,но не книгите от списъка за учебния материал.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    qnkata5 Научи значението на думата зубър и тогава се изказвай. Ти като не искаш да четеш, кой те кара насила?
    Ние като четем не ходим на плаж нали къв си смешен само ама и трагичен

Супер фен Аватара на icebulllet14
    ще прочета 4 (3 са разкази) от задължителните, ако ми остане време .. списъка с книги, които искам д прочета до края на тази година поне е километричен...
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Чета,но не от книгите,които ми трябват за даскало

Аз мисля да прочета това лято Под Игото ,преди години като имахме да го четем не можах да прочета целия роман.Сега имаме пак да го четем и този път съм се решила да доведа романа до край

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Г-жата ни каза задължителните,повече и не мисля да прочитам,не ми представляват интерес.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Обичам да чета. За сега съм прочела.. да кажем 30% от задължителните книги.

Ще чета,но ще чета каквото ми се чете,а не тези извращения...или още по-малко Библията(никой да не се обижда,моля ви)
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    За 10ти клас сигурно ще прочета само Дон Кихот, Робинзон Крузо и,може би,Ад на Данте.
    Иначе ще си чета книгите,които си купувам и които са ми интересни.Аз съм си такъв-чета нещо само,ако ми е интересно.Няма как да ме накарат нещо насила да го прочета .

Guest
    Пиши на кирилица и по-леко с езика!!!
    ShtrudeL

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от SummerMakesMeHappy
    Mега умряло е в 9 клас.
    Книгите за 9 клас са пълни БОЗИ!
    Точно пък 9ти клас е най-хубавата литература.

По темата:да,смятам да ги прочета всичките.
    ДАЙНОЗАЪРС ГО РАВРАВРАВРАВР

Само неща по мой избор на английски, най-много 1-2 от тея за училище и то чак началото на септември. Няма да си съсипвам лятото с глупави книги, достатъчно време има през годината.

Мега фен Аватара на iiordanova
    RaisedOnRock - О,да точно най-хубавата е в 9-ти. Библията за деца е интересна,както казах я прочетох. Ама другите...отказах се да ги чета.
    И аз видях списъка за 10 клас,който е много по-интересен от този за 9. И догодина ще ги прочета книгите.
    aras97 - Колко струваше христоматията?

Град
    Las Vegas
    да, ще чета, но не и тези, които трябва. Някои и други книги на немски и на английски. Но тези по литература-няма начин! Загуба на време.
    Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....

RaisedOnRock, въпрос на вкус е това с книгите за 9 клас.
    Така е.Както вие изразихте мнение,така и аз си позволих да го направя=]
    ДАЙНОЗАЪРС ГО РАВРАВРАВРАВР

Фен Аватара на LoweShot
    Град
    Град на интригите ;Д !!
    Амии НЕ !! .. Не съм чела но и не мисля да започвам все пак е лято време за почивка .. не че , ще ме натоварят книгите де .. Просто като си купя учебника от него ще чета хем е по скъсен варянт хем няма да го забравя толкова бързо .. Ама тв'а си е въпрос на личен избор ..

Im a LADY in da street but a FREAK in the bed...

Цитирай Първоначално написано от RaisedOnRock
    RaisedOnRock, въпрос на вкус е това с книгите за 9 клас.
    Така е.Както вие изразихте мнение,така и аз си позволих да го направя=]
    В 9-ти клас много ме надъха Илиада и естествено За буквите,о да не забравя и Беседа против богомилите(смърт за тези ботляци)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си