- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- има ли начин да не боли,или по не болката да бъде по малка??
АЗ СЪМ НА 16-ДЕВСТВЕНА СЪМ.С ПРИЯТЕЛЯТ МИ ПРОБХАМЕ НЯКОЛКО ПЪТИ ДА ГО НАПРАВИМ,НО ВЕДНАГА ДО КАТО ТОЙ СЛОЖИ ЧЛЕНА СИ И СЪВСЕМ МАЛКО СЕ ОПИТА ДА ГО ВКАРА НА ВЪТРЕ ЗАПОЧВА УЖАСНО МНОГО ДА МЕ БОЛИ ПРОСТО НЕ ИЗДЪРЖАМ А ТОЙ ДАЖЕ НЕ Е ЗАПОЧНАЛ САМО ЧАСТ ОТ ГЛАВИЧКАТА НА ЧЛЕНА МУ СЕ Е ДОПРЯЛА ДО МЕН,НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ НЕ СТАВАМОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ,ИМА ЛИ НАЧИН ДА НЕ БОЛИ,ИЛИ ПОНЕ БОЛКАТА ДА БЪДЕ ПО МАЛКА??
шрифта надолу и без цветови ефекти и ще го прочета
Трябва да си много овлажнена, поиграйте си малко преди да почнете със същинската част. Има много такива теми. Отпусни се и не мисли за болката.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
не съм луда да се чукам на 12 за 8 години в англия и за 2 изкарани класа в България мисля че пиша добреПървоначално написано от miminko
Първоначално написано от sara987
Май само с мисленето ще си останеш...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
първо имах въпрос не съм искала урок по правопис 8 години на чужд език бих искала да видя вас как ще пишете и говорите не съм общувала с българи нямам близки и роднини за да има с кого да говоря тамПървоначално написано от marilyn
Не мисли колко много ще те боли, настрой се че този път няма да те боли и наисина поиграйте си малко преди това, почувствай че се до такава степен спокойна и отпусната, че желанието да е по-голямо от дискомфорта..
благодаряПървоначално написано от Adda
Помоли го като част от любовната игра, да ти направи малко френска. Това ще ти помогне да се отпуснеш и да се възбудиш, което от своя страна ще намали болката и неприятното усещане.
И все пак няма дефлорация без болкаСпокойно само първият път ще е така, после, живот и здраве, ще се радваш само на удоволствието от секса.
Има момичета на които френската не им е от любимите неща. Според мен ако се притеснява това може да я напрегне още повече.Първоначално написано от SeXyMaCka
Много е гадно човек да пита нещо и всички да му се нахвърлят.
Мисля, че всичко е до нагласа - боляло те е, после мислиш, че ще те боли и в крайна сметка той още не е успял да направи нещо и ти почваш да казваш, че те боли. Някак се абстрахирай от всичко наоколо и се отпусни.
Ако си по-овлажнена болката може и да не е толкова голяма, но пак ще си я има... няма как, явно просто не си от малкото късметлийки, на които първия път им е безболезнен. Просто се отпусни максимално и се абстрахирай от болката.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
много ви благодаряПървоначално написано от SeXyMaCka
благодаряПървоначално написано от BrokenInnocence
![]()
така е наистина много ви благодаряПървоначално написано от Moderatorius
Първоначално написано от DeviL_AsS
![]()
това че в потребителското ми име има 98 значи означава че съм на 12 ли нямаше потребителско своподно име с ''94'' за това използвах последователността от ''9,8и7''Първоначално написано от miminko
Първоначално написано от krem4et0
![]()
Нека приятели ти преди да започнете те накара да свършиш с уста и леко с пръсти, и след това продължете към същинската част, така най-добре ще се отпуснеш!
Ако не стане, има медикаменти който ще намалят чувствителността ти, но първо се консултирай с лекар!
Трябва да се отпуснеш .. все пак това е мускул, не се стягай! Друг е въпросът, че трябва да си овлажнена. Просто се отпусни и не мисли за това, че ще боли.. Всичко е до нагласа : ))
"За тебе мислех и тогава.. природата ме караше да плача"
- Хосе Мария Ердия
Ох хора, има 1000 такива теми.. потърсете малко преди да ни карате за 1000ден път да пишем едно и също ...
Престани да се притесняваш, че ще те боли ... Така не можеш да се отпуснеш и сама се прецакваш ... Отделете повече време за любовната игра, орални ласки и прочие ;д .... Преди същинската част да поработи малко с пръсти ... Ползвайте много лубрикант, за да влиза максимално лесно и безболезнено..
Ако си готова и наистина го искаш, ще се отпуснеш, ще се възбудиш и няма да боли чак толкова.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Първоначално написано от nstoyanowa
![]()