.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Цитирай Първоначално написано от Drako89
    Нека приятели ти преди да започнете те накара да свършиш с уста и леко с пръсти, и след това продължете към същинската част, така най-добре ще се отпуснеш!

Ако не стане, има медикаменти който ще намалят чувствителността ти, но първо се консултирай с лекар!

Супер фен Аватара на Me4encety
    Сигурно се стягашот напрежение,нормално е.Моя съвет е да ползвате лубрикант и да наблегнете на френската И задължително,ама,задължите лно с презерватив Аиде успех и дано обърнеш внимание на съветите на съфорумниците ми и на моите,де

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Сигурно се стягашот напрежение,нормално е.Моя съвет е да ползвате лубрикант и да наблегнете на френската И задължително,ама,задължите лно с презерватив Аиде успех и дано обърнеш внимание на съветите на съфорумниците ми и на моите,де

много благодаря на всички

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Подозирам че си набор 98... Странно защо.Отпусни се максимално, наблегнете на любовната игра, използвайте лубрикант, нека той бъде нежен и търпелив и МОЛЯ ВИ, не се чукайте на 12, гадно е...
    Няма да е зле да идеш и на някой друг урок по български.
    И аз това викам

[quote="sara987"][quote="sara987"]
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Подозирам че си набор 98... Странно защо.Отпусни се максимално, наблегнете на любовната игра, използвайте лубрикант, нека той бъде нежен и търпелив и МОЛЯ ВИ, не се чукайте на 12, гадно е...
    И аз това викам
    Защо трябва да се дразните всички от къде на къде ще подозирате,че съм на 12 това са пълни глупости видяхте ли ме случайно?Познавате ли ме?Ако потребителското ми име съдържа 97,98 или пък 99 това значи,че съм на 14,13или12 ли?Това ли е логиката ви?И все пак много малко ме интересува какво мислите,интересуват ме само мненията на хората,които ми дават съвети по темета,а ако имаше с кого да говоря по тази тема нямаше да споделям тук,човек пита нещо а то..и както казах вече не съм писала тук за урок по правопис може да допускам грешки в правописа поради причината,която казах вече,но поне имам възпитанието да се обръщам на ВИЕ,и има много по неграмотни хора от мен,хора дори завършили образованието си в България за разлика от мен.

[quote="sara987"][quote="sara987"]
    Цитирай Първоначално написано от sara987
    И аз това викам
    Защо трябва да се дразните всички от къде на къде ще подозирате,че съм на 12 това са пълни глупости видяхте ли ме случайно?Познавате ли ме?Ако потребителското ми име съдържа 97,98 или пък 99 това значи,че съм на 14,13или12 ли?Това ли е логиката ви?И все пак много малко ме интересува какво мислите,интересуват ме само мненията на хората,които ми дават съвети по темета,а ако имаше с кого да говоря по тази тема нямаше да споделям тук,човек пита нещо а то..и както казах вече не съм писала тук за урок по правопис може да допускам грешки в правописа поради причината,която казах вече,но поне имам възпитанието да се обръщам на ВИЕ,и има много по неграмотни хора от мен,хора дори завършили образованието си в България за разлика от мен.
    И аз съм на същото менние..

По темата: и аз мисля, че трябва да се наблегне първо на любовната игра, а после друготоо.. И най- важното трябва да си отпусната да не мислиш, че ще боли и всичко ще мине.. :P :P :P :P

Мм трябва да се отпуснеш максимално, да си много възбудена, за да се овлажняваш добре, хубаво да ползвате лубрикант - на дюрекс с черешката е хубав ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕЗЕРВАТИВ!
    Ако ти прави френска приятелят ти, също ще е хубаво.
    Има вариант и преди да започнете да пийнете малко, но МАЛКО! Или по-скоро ти да изпиеш чаша червено вино примерно (мен лично то ме отпуска ) и да бъдеш спокойна.
    женско
    Happiness is a journey, not a destination...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Втълпила си си,че боли и че не издържаш на болка. Отпусни се максимално. Не му мисли за болката. Просто се отдай на момента. По-дълга любовна игра,ако трябва и лубрикат.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

В началото наистина боли много.
    Интересното е, че като вкара само малка част от пениса си, боли повече, отколкото като го вкара целият.
    Извода - търпиш в началото и това е, всичко минава..
    Другите са дали съвети по въпроса ти.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

[quote="mai4ka3"][quote="sara987"]
    И аз това викам
    И аз съм на същото менние..

По темата: и аз мисля, че трябва да се наблегне първо на любовната игра, а после друготоо.. И най- важното трябва да си отпусната да не мислиш, че ще боли и всичко ще мине.. :P :P :P :P
    мерси

Цитирай Първоначално написано от MlqkoSkakao
    Мм трябва да се отпуснеш максимално, да си много възбудена, за да се овлажняваш добре, хубаво да ползвате лубрикант - на дюрекс с черешката е хубав ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕЗЕРВАТИВ!
    Ако ти прави френска приятелят ти, също ще е хубаво.
    Има вариант и преди да започнете да пийнете малко, но МАЛКО! Или по-скоро ти да изпиеш чаша червено вино примерно (мен лично то ме отпуска ) и да бъдеш спокойна.
    благодаря на всички

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Втълпила си си,че боли и че не издържаш на болка. Отпусни се максимално. Не му мисли за болката. Просто се отдай на момента. По-дълга любовна игра,ако трябва и лубрикат.
    благодаря

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    В началото наистина боли много.
    Интересното е, че като вкара само малка част от пениса си, боли повече, отколкото като го вкара целият.
    Извода - търпиш в началото и това е, всичко минава..
    Другите са дали съвети по въпроса ти.
    благодаря

Повече от фен Аватара на peace95
    "УЖАСТНО" ми е любимата дума !!!!!!!!
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Супер фен
    Град
    Germany
    Цитирай Първоначално написано от peace95
    "УЖАСТНО" ми е любимата дума !!!!!!!!
    Момичето е казало че е учило в чужбина много време и е напълно нормално да допуска грешки..Не разбирам защо веднага я нападате

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от ch0c0late44
    Момичето е казало че е учило в чужбина много време и е напълно нормално да допуска грешки..Не разбирам защо веднага я нападате
    Защото както повечето си връстнички е неграмотна, но с голямо самочувствие?
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    И как разбрахте,че съм с голямо самочуствие,значи според вас да се оставя и да не се защитя ли?Какво допускаш две,три или четири грешки и си неграмотен ли?

И как разбрахте,че съм с голямо самочуствие,значи според вас да се оставя и да не се защитя ли?Какво допускаш две,три или четири грешки и си неграмотен ли?
    Защо сте толкова агресивно настроени?Никой не допуска грешки ли,неграмотните не са хора ли?Просто поисках съвет ако знаете как се изтрива статията кажете ми.

Guest
    А те пък големите висшисти. Българска филология завършили, с диплома с отличен успех. Не им чети простотиите...

Защо сте толкова агресивно настроени?Никой не допуска грешки ли,неграмотните не са хора ли?Просто поисках съвет ако знаете как се изтрива статията кажете ми.

Мила,така е в този форум.Обръщат повече внимание на правописа отколкото на самата тема или на проблема..и започват да те нападат
    ужас

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Дразнещи лапетии сте, ей там е проблема. Идвате тука и си мислите, че някой едва ли не е длъжен да ви оправя бакиите и не стига, че искате нечия доброволна и безвъзмездна помощ, ами за най-малкото почвате да се правите на голямата работа (типично за простите лапетии). Докато не си промените поведението и грамотността, ще ядете наредбите, щото точно тва заслужавате.
    Welcome to the Jungle...

Guest
    На тебе нещо да не ти хлопа? Кой те е принудил да му оправяш бакиите? И кой по дяволите иска да му оправяш бакиите? Тоя форум освен за големите разбирачи да се правят на велики е и за хора, които искат да си споделят проблема и да попитат за решение...

Съвсем наред ми е всичко. Лично мен никой нищо не ме е принуждавал, няма и как да го направи, просто поведението на въпросните е нагло и недопустимо и това не е само мое мнение. В реалния живот тея неща предизвикват погнуса и пренебрежение. Тук предизвикват сарказъм.

Сравнително отскоро си тук, изчакай да понатрупаш стаж и да почнеш редовно да четеш километричните им простотии, тогава ще запееш друга песен.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си