- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- има ли начин да не боли,или по не болката да бъде по малка??
благодаряПървоначално написано от theeye770
![]()
Вие кой сте,че ще казвате кой какво заслужава ако вие по добре знаете какво е да отидите в чужда държава без приятели и семейство ако вие живеете при напълно не познати хора ако вие не знаете една думичка от езика и чакате да ви сложат да се храните когато те по искат защото не знаете как да си поискате и ако вие същия човек загубите сейството си и ако цели 8 години сте брояли дните за да се върнете в България макар че няма при кого и ако още 2 години трябва да чакате за да се върнете в България тогава си позволете да ми казвате с какво самочуствие съм и какво заслужавамПървоначално написано от DarkTemplar
благодаряПървоначално написано от yeeee
![]()
Аз съм съгласна,винаги ще има хора които да ме критикуват и да не бяхте вие други го направиха,но аз не съм отричала,че допускам грешки за да ме нападнат всички не съм казала ето ме аз съм безгрешната защо трябва да ме нападнат всички за правописни грешки ли?За това,че съм била неграмотна ли?Просто исках съвет единственото нещо заради което си направих регистрацията.Първоначално написано от miminko
Никой няма право да ми говори така.Заради това,може да съм на 16 но никой няма правото да го прави.Първоначално написано от miminko
Заклучете я съжелявам,че писах тук и че вобще се регистрирах.Първоначално написано от miminko