.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    А те пък големите висшисти. Българска филология завършили, с диплома с отличен успех. Не им чети простотиите...
    благодаря

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Дразнещи лапетии сте, ей там е проблема. Идвате тука и си мислите, че някой едва ли не е длъжен да ви оправя бакиите и не стига, че искате нечия доброволна и безвъзмездна помощ, ами за най-малкото почвате да се правите на голямата работа (типично за простите лапетии). Докато не си промените поведението и грамотността, ще ядете наредбите, щото точно тва заслужавате.
    Вие кой сте,че ще казвате кой какво заслужава ако вие по добре знаете какво е да отидите в чужда държава без приятели и семейство ако вие живеете при напълно не познати хора ако вие не знаете една думичка от езика и чакате да ви сложат да се храните когато те по искат защото не знаете как да си поискате и ако вие същия човек загубите сейството си и ако цели 8 години сте брояли дните за да се върнете в България макар че няма при кого и ако още 2 години трябва да чакате за да се върнете в България тогава си позволете да ми казвате с какво самочуствие съм и какво заслужавам

Цитирай Първоначално написано от yeeee
    Цитирай Първоначално написано от sara987
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от ch0c0late44
    Момичето е казало че е учило в чужбина много време и е напълно нормално да допуска грешки..Не разбирам защо веднага я нападате
    Защото както повечето си връстнички е неграмотна, но с голямо самочувствие?
    И как разбрахте,че съм с голямо самочуствие,значи според вас да се оставя и да не се защитя ли?Какво допускаш две,три или четири грешки и си неграмотен ли?
    Защо сте толкова агресивно настроени?Никой не допуска грешки ли,неграмотните не са хора ли?Просто поисках съвет ако знаете как се изтрива статията кажете ми.

Мила,така е в този форум.Обръщат повече внимание на правописа отколкото на самата тема или на проблема..и започват да те нападат
    ужас
    благодаря

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    А те пък големите висшисти. Българска филология завършили, с диплома с отличен успех. Не им чети простотиите...
    благодаря
    Какво ще кажете да пишете по темата?
    Авторке, пак ти казвам.. Забелязваш само забележката в поста ми, другото го игнорираш напълно.Свикнете с мисълта че винаги ще има хора, които да ви критикуват.
    Аз съм съгласна,винаги ще има хора които да ме критикуват и да не бяхте вие други го направиха,но аз не съм отричала,че допускам грешки за да ме нападнат всички не съм казала ето ме аз съм безгрешната защо трябва да ме нападнат всички за правописни грешки ли?За това,че съм била неграмотна ли?Просто исках съвет единственото нещо заради което си направих регистрацията.

Добре де, нали каза че не те интересува нашето мнение?
    Защо продължаваш да се обясняваш? Думите ти и действията ти се разминават.
    Никой няма право да ми говори така.Заради това,може да съм на 16 но никой няма правото да го прави.

Мхм, права си, само да не беше казвала че не те интересува мнението ни.
    При следващия коментар, който не отговаря на въпроса ти заключвам темата.
    Заклучете я съжелявам,че писах тук и че вобще се регистрирах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си