Аз съм момиче на 1* год.и проблема ми е че си нямам гадже!Знам че звучи тъпо,но работата е там че годинките ми никак не са малко,а аз никога не съм си имала!Красива съм(всички ми го казват-и момичета и момчета и аз смятам така),забавна съм-имам много приятели+това имам чувство за хумор!Но никога не съм си имала приятел докато връсничките ми са сменили 10-15 ! Кажете ми кокво да направя?!
Яво е на 18. И си помисли какъв е проблема - Не си красива, не си забавна или не те привличат момчетата?? За мен е странно поне да не си се занимавал с някого. Ако имаш интерес към някое момче - действай, недей да се отчайваш
Не по принцип не съм надута и общувам със всички!Не съм на 18 на 15 съм и между другото съм се зарибявала с доста но само до там!Искам да привличам не искам само аз да действам само все пак имам достойнство няма да се унижа да кажа на момче че го харесвам
забелязвала съм , че тези , коитo на пръв поглед са перфектни (с чувство за хумор , известни , красиви и т.н.) , именно те са сами и може би дори са много по - тъжни , от колкото изглежда .. не мога да си го обясня , но може би никой , от тези които са те харесвали (предполагам е имало такива) не са ти са ти се сторили достатъчно добри ,,, просто допусни някой до себе си
Е да имало е такива които са ме харесвали и са го показвали но не са правили нищо по въпроса,а аз просто не мога да направя крачка ! И не съм тъжна смисъл всеки е тъжен на моменти но аз не го показвам!
Проблема е че просто не мога! Не знам дали не съм срамежлива или нещо друго ! Не знам,много приятелски съм настроена към всички но имам чувството че към нито едно момче не съм привлекателна!Може бе работата е там че не съм си имала гадже и не знам как да прелъстявам и да се отнасям с момчетата!Просто със всички се отнасям приятелски!
Sh@dow , идеята не е да привлича вниманието по този начин според мен , защото тя не е привличала така до сега и може да не направи добро впечатлине, може да пробваш с усмивка , да заговориш и да си естествена.It`s not hard