.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Как да си го изкарам от главата

Кажете ми моля ви
    В предната тема писах,че ме блокира в скаипа,отблокира ме и ми написа .че няма да бъдем заедноо..
    Аз не мога дори да го блокирам...защото го обичам и отвътре ме спира просто ...
    Ако излизам с приятели добре,но като се прибера пак ще се сещам за него,а не искам..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Как да си го изкарам от главата?

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    С времето всичко ще мине.
    Отрязал те е. И какво толкова. Ще продължиш напред и ще намериш друг /естествено след като ти отмине/. Не се депресирай. Намирай какво да правиш.. не мисли за това!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Подкрепям Sh@d0w, но само като крайна мярка. Като изпиеш достатъчно и направиш достатъчно необмислени неща ще се почувстваш доста свободна и независима (освен ако не са големи простотии). Иначе просто помисли, че нищо не е вечено, а и никой не заслужава страданието ти и продължи напред

или по-скоро тва

Голям фен
    накарай някоя твоя приятелка да го блокира!не си струва да се бориш за човек,на който му е все едно за теб!!!
    love is gone!

Повече от фен Аватара на peace95
    четох предния ти пост , след година и 7 месеца и аз щях да съм наранена , но копелето си проси боя , направо няма к`во друго да кажа , учудена съм , че може да постъпи така , той на колко години е ??
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

не съм такъв човек,аз го обичах и го обичам няма как да го блокирам или да накарам някой да го блокира..
    Това което прави на мен...има кой да му държи сметка за това...
    Алкохол не пия,това отпада като вариант
    А и му казах блокирай ме ..той не иска ...прави го с цел за да се дразня и ще успее...радва се на моето нещастие..
    И сам го каза..искам да се дразниш

на 23 е ..аз толкова го обичах

Повече от фен Аватара на peace95
    Цитирай Първоначално написано от angelskodqvol4e
    прави го с цел за да се дразня и ще успее...радва се на моето нещастие..
    сама осъзнаваш к`ъв е г*з , направи усилие , за да го забравиш , не заслужава повече любов !
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Благодаря ви
    Ще се опитамм

Голям фен
    хей не се хаби !!той не те заслужава.държи се детински,разиграва те ?! ако наистина държи на теб няма да те наранява.разбирам те и аз преживях тежко раздялата с приятеля ми (2 месеца плачех и се тъпчех ,не излизах) ,но реших ,че ще продължа и сама ,че мога и сама !
    love is gone!

^Радвам се за теб

Голям фен Аватара на alice13
    да не ти пука. Ако не можеш да го блокираш кажи на някой друг да го блокира. Ще го ядосаш адски много. Махни го от всякъде. Скайп Фейс и там к'вото друго имаш. От личен опит знам че много се дразнят. А й така ще ти е по лесно. Когато не си с приятели си пусни някакъв филм, цъкай по нета и тей

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си