- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми , моля ви .
Здравейте хора . Съжалявам ако в следващите минути ви отегча , но наистина имам нужда от съвет . Става дума за първа среща . Днес момчето направи опит за първа среща , но аз оплесках всичко . Искам втория опит поне да е на ниво . Проблема е там , че нямам никакъв опит с момчетата и когато сме насаме се чувствам глупаво , неловко и оплесквам всичко . Бихте ли ми дали някакви съвети ? Цяла вечер ще чакам , но моля ви помогнете ми . Сериозно , много отчаяно ми трябва помощ .![]()
![]()
Представи си, че не е среща, а си с приятели. Говори си спокойно с него. Това е.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Е дай по-подробно де.Какво си оплескала?Как да ти помогнем като не обясняваш...
Притесняваш се-отпусни се и остави на него да води разговора,ако и той не е срамежлив де.
Какво разбираш под "оплескване" , какво толкова правиш ?
Усмихвайте се ! : )))
~
оригнала се е след 6тата бира
Само да кажа , че не съм пила бира .Ми под оплескване искам да кажа , че казвам нещо глупаво или когато е нещо важно го взимам за шега , притеснявам се , само се оглеждам , блея .. Списъкът няма край . Чакам съвети , и благодаря на тези които ми помогнаха
![]()
Не се панирай.Просто бъди себe си.
![]()
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
Аз съм глупак и най-вероятно ще е грешка ако ме послушаш, но все пак ще си кажа мнението.
Най-краткия път между там където си и там където искаш да бъдеш е правата линия. Това правило важи за ВСИЧКО!
С други думи - това което каза в първия пост на тази тема трябваше вече да си го казала на него.
Аз не просто ти казвам да му обясниш това. Казвам ти че вече закъсняваш с обяснението.
Горкото момче сигурно е по-объркано и от теб.
Кой знае какви мисли минават през главата му...
Изяснете се и отидете на срещата. Това е.
ако не можеш да се отпуснеш, просто му кажи че си притеснена
+1Първоначално написано от alice13
Важното е да не го оставяш прекалено дълго в тъмното.
Не забравяй че и той има глава, че и той може да бъде объркан.
Аз ще бъда безкрайно лаконична.Дишай!Отпусни се!Бъди себе си!
Може да е изтъркано,но е проверена рецепта!
Успех!
Казваш,че когато говорите за нещо важно,ти го приемаш на шега.Ами бъди сериозна когато трябва да си.В останалото време просто се дръж нормално и не се спичай.![]()
Meрсиии , мина много добре![]()
![]()