- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Живей го този живот, престраши се !
Значи хора учудвам ви се.Ничий живот не е перфектен , но колкото повече чета в този форум , и колкото повече приятелите ми си оплакват , толкова повече не мога да повярвам на очите и ушите си.Никога не сте доволни , никога не рискувате.Hапоследък най - много са срамежливите и предпазливите и се изепват с репликите : "той никога няма да ме хареса" , "обичам я / харесвам я , но как да й го кажа ? " , "той ме гледа , и аз го гледам , но как да напaрвя първата крачка ?" , "да се самоубивам ли , ако не се върне"Искам само да ми кажете какво ще загубите , ако пробвате ?! 0т какво точно те е срам? От провал да не би да не изпитват същите чувства и ако не ви отвърнат как ще изпаднете в депресия понеже ТОЙ / ТЯ е смиcъла на живота ви ? Ами това , че не му / й казвате не ви ли депресира повече ? И да , грешите - смисъла на вашия собствен живот сте вие , за това сте се родили - за себе си.Да , после споделяте живота си с някой друг , но повечето тук са на възраст между 12-20 години и вече нямат смисъл на живота си понеже или не могат да признаят чувствата си , или са ги отрязали веднъж .. И к`во като се те отрязали , ставаш и продължаваш , явно този / тази не те е oценил , нима трябва да се мре ? А ако знаете колко много пропускате с това тъпо мълчание ^^ Да не мислите , че само веднъж няма да получите нещо , което искате .. Вие дори не можете да се насладите на всичката тази любoв около вас с тавa мислене и тези предрасъдаци ..
Според мен ако не правиш нещо нередно не трябва да се притесняваш от нищо. Аз ли съм луда , че мисля така , че не се притеснявам и че гледам на живота от хубавата страна ? Наранявали са ме и ? 1 седмица тъга , но живота е пред мен , нима с моите 16 години вече не ми се живее , понеже някой не ме обича ?Просто трябва да оценяваме всеки миг , да не му мислите толкова , просто .. да живеете , защото не знаете какво ви чака , каво ща ви се случи утре . Та , няма да пиша повече , искам срамежливите да кажат от какво ги е страх и защо не са готови на риск и ако може някой да ме успокои , че не съм луда ;д Знам , че съм различна , но това не ме е притеснявало никога , а просто в момента ми си струва , че съм единствeния оптимист на този свят , че само аз мисля , че всяко зло е за добро , че само аз рискувам =.= Благодаря за вниманието и извинете за това , че ви съдя , но ми писна от депресирани хора , неоценяващи живота
За да видиш изобилието, трябва просто да отвориш очи - не се сдържах да не го кажа , просто ми е девиз !
П.П. Поста ми е тук , нищо , че е за друга любов - за любовта към живота![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
...има толкова,толкова много любов и толкова малко време... (като прочетох заглавието нямаше как да не го напиша)
именноПървоначално написано от densii
![]()
~
Не съм от тези хора , вече. Първият път когато си харесах момиче и признах чувствата си то ме отряза, стана ми криво,но после след 1-2 дена бях като нов човек.Следващото момиче беше мое и се радвах много на успеха си.Така , че не се притеснявайте покажете чувствата си.
![]()
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
Живота учи на всичко всички.Всеки е падал,не всеки е имал силата да стане,пак е падал,пак,пак,пак .. Но само тези които успеят да се изправят срещу ЖИВОТА живеят истински.А останалите просто съществуват .. Всеки е имал трудни моменти,аз също,плакала съм със дни .. и каква полза ? Никаква ще кажете,но не.Не е така.Винаги съм си мислела че ако определно "лошо" нещо не ми се беше случило сега нямаше да съм това което съм.Никога не съм съжалявала за нищо и няма да го направя.Човек трябва винаги да ЖИВЕЕ,а не просто да СЪЩЕСТВУВА !
и к'во ? ш са самоубият и т'ва е. И след тпва какво ще стане ? Да не би ония заради който го правят да са самоубие? Ми не. Ши си продължи напред. Признавам че и аз съм била така ама един ден просто ми писна. И к'во ? Живея си живота! Дейте са срамува от глупости ;п
а така.Първоначално написано от annonimous1
понеже ние сме тъпи и не знаем кво да правим , тук мерси , че ни отваряте очите.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^ Е недейте с толко лошо де. :P
Мен темата ми хареса. Това дали е набор 95 ни най-малко не ме засяга. Написала е хубави неща. За някои от тях и аз мисля по същия начин.
ПП. Само едно нещо: Според мен на много от по-малките, които пишат срамежливите теми това им е част от удоволствието и тръпката. Т.е. да изживяват всеки разговор с възлюбения/ата като в романтичен филм.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Два дни поредни ме будят в 5.30 да пътувам , трябва да има някой виновен за това, който да го отнесе^^
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
О! Е, така може.Първоначално написано от NomNomNom
![]()
Споко, аз вече 3-4 ден заспивам в 3-4h и ставам в 7:30. XD![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Тобичкиии под очичкитеее те чакатПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Зомбииииии
![]()
Абе торбички чак нямам, ама погледа ми е на махмурлия, събудил се в канавка.Първоначално написано от BloodRunsCold
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Абе страшни философи се извъдихте само.
Да,всички (добре де,не всички) сме наясно с тия неща.И смяташ,че след тая тема,всички побъркани пубери ще спрат да пишат тъпи теми?
Брях,брях
Само мога да кажа,че живота не спестява нищо на никого! Всеки се учи от грешките,неуспехите и паданията си. И рано или късно се изправя и продължава.
Имаш право .. и аз с всеки изминал ден се старая да не пропускам макар и всяка малка възможност, която имам пред себе си .. но знам какво е да нямаш смелост, не толкова да те е срам, просто .. не знам как да го обясня .. нито така, нито така .. всеки си решава за себе си, а темите със заглавия "Как да му кажа?" няма да се изчерпат никога, така че ...![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Аз лично за себе си си признавам,че изпитвам страх от това хората да не ми се присмеят и да не изглеждам жалка.Признавам си го!Усилено се стремя да преодолея това чувство,защото то ми е пречило много!
споменах , че съм оптимистПървоначално написано от Zarity
![]()
~
Защо с лошо ?Първоначално написано от NomNomNom
~
И защо да го обичам кво ми е дал тоя тъп живот за да го обичам..мразя го и мене си мразя!!
Първоначално написано от xxKiFlAxx
Абе не можа да се сдържа вече ! Постоянно пускаш някви тъпизми и съвсем не смислени работи ? Тъп/а ли си какъв/ва си ?
По темата : На мен лично много ми харесва това което не написало момичето ! Точно се е изразила, всички трябва да живеем ден за ден и да не се отчайваме когато стане нещо лошо, защото Господ ти дава неща който можеш да понесеш и точно от тези неща трябва да се научиш да бъдеш по - силен .
Хора много , Човеци малко !
Първоначално написано от rebeccaa
Не не съм глупава. Пиша си мнинеето което мисля! С мен не може да се сравняваш нито по ум нито по друго-. Такива като теб ако нямаше живота щеше да е хубав
Я, тихо там. И леко с високопарните изказвания.Първоначално написано от xxKiFlAxx
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
[quote="SisiStrange"]Мирише ми на ЕМОТАА ^^ режеш ли вени ?Първоначално написано от xxKiFlAxx
~
лелеле какви сте ми глупави просто отказвам да се занимавам..няма смисъл![]()
и после защо живота ми е лош..![]()