Значи хора учудвам ви се.Ничий живот не е перфектен , но колкото повече чета в този форум , и колкото повече приятелите ми си оплакват , толкова повече не мога да повярвам на очите и ушите си.Никога не сте доволни , никога не рискувате.Hапоследък най - много са срамежливите и предпазливите и се изепват с репликите : "той никога няма да ме хареса" , "обичам я / харесвам я , но как да й го кажа ? " , "той ме гледа , и аз го гледам , но как да напaрвя първата крачка ?" , "да се самоубивам ли , ако не се върне" Искам само да ми кажете какво ще загубите , ако пробвате ?! 0т какво точно те е срам? От провал да не би да не изпитват същите чувства и ако не ви отвърнат как ще изпаднете в депресия понеже ТОЙ / ТЯ е смиcъла на живота ви ? Ами това , че не му / й казвате не ви ли депресира повече ? И да , грешите - смисъла на вашия собствен живот сте вие , за това сте се родили - за себе си.Да , после споделяте живота си с някой друг , но повечето тук са на възраст между 12-20 години и вече нямат смисъл на живота си понеже или не могат да признаят чувствата си , или са ги отрязали веднъж .. И к`во като се те отрязали , ставаш и продължаваш , явно този / тази не те е oценил , нима трябва да се мре ? А ако знаете колко много пропускате с това тъпо мълчание ^^ Да не мислите , че само веднъж няма да получите нещо , което искате .. Вие дори не можете да се насладите на всичката тази любoв около вас с тавa мислене и тези предрасъдаци ..
Според мен ако не правиш нещо нередно не трябва да се притесняваш от нищо. Аз ли съм луда , че мисля така , че не се притеснявам и че гледам на живота от хубавата страна ? Наранявали са ме и ? 1 седмица тъга , но живота е пред мен , нима с моите 16 години вече не ми се живее , понеже някой не ме обича ? Просто трябва да оценяваме всеки миг , да не му мислите толкова , просто .. да живеете , защото не знаете какво ви чака , каво ща ви се случи утре . Та , няма да пиша повече , искам срамежливите да кажат от какво ги е страх и защо не са готови на риск и ако може някой да ме успокои , че не съм луда ;д Знам , че съм различна , но това не ме е притеснявало никога , а просто в момента ми си струва , че съм единствeния оптимист на този свят , че само аз мисля , че всяко зло е за добро , че само аз рискувам =.= Благодаря за вниманието и извинете за това , че ви съдя , но ми писна от депресирани хора , неоценяващи живота
За да видиш изобилието, трябва просто да отвориш очи - не се сдържах да не го кажа , просто ми е девиз !
П.П. Поста ми е тук , нищо , че е за друга любов - за любовта към живота