В същата ситуация бяхме. Опитваше се да контролира всичко. Опитваше се и да ми забранява да излизам, защото имало момчета, не бил спокоен и т.н. Всякакви номера ми е правил .. "Ако отидеш, и аз заминавам за 'другия град' (където е бившата му, която не мога да търпя)" пък и аз си падам ревнива личност и така ме принуждава да не ходя никъде. Накрая след толкова скандали и простотии взех да се правя, че не ми пука и ако продължава така съм готова да го оставя, няколко пъти съм му казвала да не ме търси, защото ми кипна и накрая почна да се променя лека полека. Виждам промяната вече и съм доволна. И той така се дразнеше като поздравявам някой познат или дори съученик, но след като се промени вече не се караме за такива малки работи.
Преди тези случки и аз съм му доказвала, че е единствен, че друг не искам, но пак нямаше полза, той си знае неговата и това е.
Не знам, аз така си оправих проблема. Той сигурно те вижда супер привързана към него, вече те има за даденост и си мисли, че може да ти прави всякакви номера и да ти се сърди за най-малкото. Така ще бъде то.. отначало като ги глезим.
Айде успех, 'щото знам от опит, че е много гадна ситуацията.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .