Та въпросът ми е дали това което ще разкажа е грешка.. Може да ви се стори тъпо и безразлично, но за мен е прекалено важно....
Става въпрос за мен и момчето, което харесвам от 5 месеца. До тук през всичкото това време с него не сме излязли нито един път, въпреки че си пишем почти всяка вечер. И аз и той сме срамежливи, но той като момче бих казала, че е доста срамежлив.. Другият проблем обаче е, че имаме 5 години разлика... Преди му бях признавала за чувствата си към него и той го прие нормално след като каза, че между нас може нещо да стане,че аз съм красиво момиче, но проблема беше , че скоро и на двамата ни предстояха изпити. И той ме помоли да изчакаме да минат и тогава да мислим по въпроса... Единственото, което можех да направя беше да чакам.. Минаха накрая тези изпити, но все още нищо, той не ми споменаваше и дума за това , а само продължавахме с писането... Не сме излизали, при положение, че си пишем и че се срещаме по улиците почти всеки ден( но сме само на "ей").. не съм го разпитвала дали е имал връзки.. Един път, той остана сам вкъщи за 3 дни понеже техните бяха заминали на почивка и един от тези дни той ми каза, да отида в тях на гости само 2мата.. но беше вече късно и нашите не ме пуснаха навън. Но аз му казах, че може да измисля нещо, но така и нищо не стана... След това го попитах дали на другият ден ще е свободен за разходка, но тогава той ми отговори,че не знае какви са му плановете и за това ме питал за вечерта за у тях.. И вечерта не сме си писали повече... Въпросът ми е дали нещо сега може да се промени и дори да спре да ми пише и беше ли тъпо, че му отказах за вечерта.. Моля ви не пишете гадни коментари... И ако може посъветвайте ме да продължавам ли да се занимавам и да го питам за излизане.. Благодаря предварително за вниманието!!