- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли правили секс с момче когато.........
Бихте ли правили секс с момче когато...Вие сте адски влюбена в него и сте ''заслепена'' той се държи адски гадно с вас и иска само едно?По този начин си мислиш,че след това той ще е само твои и ще намира всичко в теб.Това е проблем на много момичета който по някакъв начин се излъгват и се отдават на едно момче, и след което ТОЙ я оставя
Не бих.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз също не бих. Наистина доста момичета правят тази грешка, но едно мочме, което си иска своето никога няма да се проемни, ензависимо колко момчието го иска. Ще си се възползва и ще мине към следващата.
Не.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Не,не бих ..
И няма да е лошо да обърнеш малко внимание на правописа си![]()
да сега казвате НЕ .. като не сте в такова положение .. но все пак всеки решава за себе си![]()
++Първоначално написано от lessmi6ety
попринцип бих казала - ако той ви бройка, бройкайте го и вие..но щом става дума за това да сте влюбени в него само ще се прецакате накрая..
I'm yours.
явно не е новото да
++ Стига сте се правили на оборотни.Първоначално написано от stinson
На мен ми се е случвало, надявам се ако ми се случи пак да съм по-разумна ;р
Първоначално написано от antifashionshit
Не... На мен ми се е случвало да попадна в такава ситуация, но не го направих.![]()
Не,не бих.Сексът е хубав,когато има и нежност и страст и хормони,въобще химия.
Точно така! Иначе къде отива магията от целия ритуал? Без чувства според мен сексът .. Не е пълноценен. Както и логиката да спиш с някой, който те иска само заради едното чукане. Не го приемам!Първоначално написано от Zaharinka
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Абсурд
Хора много , Човеци малко !
Аз бих..колкото долно и жалко да звучи наистина бих..Веднага се сещам за този човек ..искам го ужасно много.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Аз лично не бих.
Но познавам момиче, което го прави това нещо вече половин година и отгоре. Но тези ситуации са далеч по-деликатни от колкото изглеждат.
Абсолютно бих! Но той никога няма да разбере за чувствата ми. По всякакъв начин ще се опитам да си мисли, че и за мен е само секс.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
НЕ!! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не,в никакъв случай.Бих правила секс само с мъж,с когото се обичаме и на когото имам доверие.
^ Е ти като си влюбена ще правиш любов с него... а той с теб секс (нали такава е темата)
Всеки знае, че като сме влюбени си набиваме разни филми и често го правим с надеждата, че и той ще се влюби в нас, което е грешно...
Ама ме кефите де, колко сте мощни![]()
Първоначално написано от antifashionshit
сори, че ви се меся в темата, ама искам да питам - как пък така става, че вие сте влюбени, а на него не му пука ? Любовта не е ли взаимно чувство ? Не се ли развива с времето ? Или май някой не знае какво значи любов ( е, може и аз да съм, ако греша поправете ме : ) )