- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо добрите момичета винаги си падат по лоши момчета.. ?
Защото тийновете гледат много лигави филми и са си изградили представи за 'лошо момче', които всъщност са далеч от истинските лоши момчета.![]()
противоположностите се привличали уж и сигурно са им интересниПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Зависи какво разбирате под "лошо момче".Не обичам момчета ..трабъл мейкъри,но и такива,които ги е страх да се провенят и безобидно дори не ми се нравят.Както обичам да казвам :Нека вървим по средния път на мярата!
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Първоначално написано от annonimous1
![]()
И да си играят на BDSM с коктейл от СКАТ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не винаги е така те с времето ще разберат какво е добро за тях!![]()
В цялата тема това е единственият пост в който прочетох нещо наистина смислено. Благодаря ти.Първоначално написано от jghgh
Иначе по темата. Може да съм момче, но все пак ще пиша.
Повечето жени изглежда не знаете какво искате.
Приятно ви е да си мислите че сте чувствителни и разбирате от любов, че помъдрявате с времето и че не сте някакви разгонени животни. Приятно ви е, но това не го прави истина. Доказателството - хвърляте се в кръката на първия манипулативен мускулест пич, който видите.
После се чудите и вайкате защо сте го направили (но и това забравяте в мига в който видите следващия такъв.)
Изключения има, но не са много, нито могат да бъдат разпознати по някакъв начин от момчетата.
Изключенията казват че не са такива, но и останалите казват същото.
Накрая момчетата се объркваме и ви слагаме под общ знаменател. От там насетне половината стават "лоши момчета" а другата половина стават такива на които само им се иска да са "лоши момчета".
Извод:
Вие ги създавате!
кво се разбира под лошо момче?
седмокласник ,който е 20 кила пуши и се напива от половин бира ли![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Това е много относително. Хората сме различни и всеки го привличат различни неща. Зависи и кой какво разбира под "лошо момче"-някои разбират грубиян, отворко, самохвалко, за други това означава да си печен, социален и нахакан тип и т.н. и т.н. В този ред на мисли "добрите момичета" не харесват "лоши момчета", а момче, което съдържа обобщената представа за честен, свестен и забавен пич.![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Предполагам че под "лошо момче" се разбира бунтар, който не показва страх и слабост пред никого.
Всичко се оправя с възрастта, въпросът е, че е късно тогава
Ся гледаме да сме яки и да ходим с яки пички-пичове, а като узреем (след 30-40 някъде и 50г.) търсим истинските чувства а не показността![]()
Човек подсъзнателно харесва личности, които притежават качества и поведение, които той няма смелостта да демонстрира. И така търси в другия точно тези неща, които му липсват. Това донякъде обяснява защо някои момичета(но не всички, разбира се) ги влекат "лошите момчета".
Е да, ама ако е така "лошите" момичета трябва да търсят "добри" момчетаПървоначално написано от eclipse06
На практика и "добрите" и "лошите" обичат "лошите" лол
По-скоро търсят това, което подсъзнателно харесват и смятат за неприсъщо за тях самите.Първоначално написано от Righteousness
Пък аз намирам разлика между това да излъчваш мъжкарство и да си псевдо-бунтарче , което прави каквото му скимне.
Бъркат се в днешно време.
Е не всичките де, добре го е казала - само добрите :P .Първоначално написано от tanch3t093
А ся по темата.
Имаше някои интересни изказвания, но аз не смятам, че трябва истината да се търси в крайностите.
В смисъл, не само "лошите" момчета са по-интересни. От край време гейшите, куртизанките или дори заклеймените "курви" и прочие са обсебвали мъжете, без значение добри или лоши.
"Добър" е клеймо на обществото. Човек, който не излиза извън рамките на общоприетото, който евентуално не мисли извън тези рамки. За съжаление, всичко което един такъв "добър" човек прави е предвидимо и обозримо. При всички положение не особено индивидуално и оригинално.
Или поне не толкова, колкото някой, който не ходи по утъпката пътека, а прави своя и води хората по нея. Според обществото той е "различен", най-често и за по-накратко "лош". По-лесно и необременяващо е.
Аз съм на мнение, че в никакъв случай не е правилно толкова леко да се присаждат етикети. Най-малкото, защото предимно "лошите" хора се дължи техническия прогрес в средновековието и т.н...
Има (и форума е един прекрасен пример) хора, които не се вписват в разбиранията на обществото, а са изключително чувствителни, силни, естествени и много по-истински към себе си и другите от например "добрите" ... свикнали да защитават мнение.
Тва май стана ферман.
Бе до чувек си е. Тва е.
Набавяне на адреналин
Зависи какво разбираш под " лошо момче" ? Например първото ми гадже беше "добро момче" , угаждаше ми за всичко, постоянно ходеше по мен, изпълняваше каквото му кажа... и много бързо ми омръзна. Вярно, че не обичам и да ме командват, ама такива безхарактерни и лигави изобщо не ми допадат.. трябва да си личи кой е мъжа все пак, да може да ме защитава. И с такива момчета някак има повече тръпка... ама да не забравяме, че пред приятелите колкото и да изглежда груб, като сме сами пак си е мил и нежен![]()
Because badass boys are badass, like those obvious trolls are obvious..![]()
Не е винаги, а иначе просто така се получава.. Не си избираш в кого да се влюбиш, то просто става.. Или имаш един човек за добър и се оказва, че не е точно такъв, но вече си се влюбила.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.