.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Мега фен Аватара на ameli
    Защото тийновете гледат много лигави филми и са си изградили представи за 'лошо момче', които всъщност са далеч от истинските лоши момчета.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не винаги.
    противоположностите се привличали уж и сигурно са им интересни

Зависи какво разбирате под "лошо момче".Не обичам момчета ..трабъл мейкъри,но и такива,които ги е страх да се провенят и безобидно дори не ми се нравят.Както обичам да казвам :Нека вървим по средния път на мярата!
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от annonimous1
    щото обичат да ги бият и да ги шибат грубо.
    И да си играят на BDSM с коктейл от СКАТ!!!

Супер фен Аватара на spopi
    Не винаги е така те с времето ще разберат какво е добро за тях!

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Защото излъчват секс, а всяка жена (или хайде, не всяка) дълбоко в себе си иска да я изчукат и изоставят. И то някакви такива "лоши момчета", лидери, олицетворяващи главния водач на глутницата, самецът, най-силния мъжки, алфа-мъжкарят или както искаш там го наречи. Непукизмът и грубостта навяват природата на разгонен самец, 'щото в природата почти няма вид, който да е грижовен татко - повечето животни си разпръсват семето просто. И явно с тази примитивност се отъждествява поведението на "лошите момчета" - и колкото и да пискат жените за любов, явно именно това ги привлича.
    Грубостта, чук и бег поведението без привързване, зависимост или размекване се считат за лидерски качества. А и дълбоко в себе си жените са мазохистични създания, които искат да бъдат разпорени от подобен индивид. И се стремят всячески към него, привлича ги. После са наранени, да, но преимуществено се възбуждат/привличат от такива типове, а не от нежни добри гийкове.

Малко среднощен цинизъм, да.

Но също така мисля, че като разумни същества, различаващи се от животните по МНОГО параграфи (все пак сме способни да измисляме морал, етика, норми, да спазваме благоприличие, да сме хуманни и т.н.) сме склонни да хармонизираме чувствата и страстите си с разума. Сиреч тоя филм с лошите момчета и момичета все минава по някое време. На доста им идва акъла, че не е полезно за здравето им само да се мъчат, да реват и да си причиняват психическа болка и си променят възгледите и таргет групата, когато става дума за лов на гаджета.
    Да, има и от другия тип, драма кралици, които непрекъснато си го търсят.
    Зависи от емоционалното, психическо и като цяло развитие на човека : - )
    Някои са по-близо до животинския тип и това и обуславя избора им. Аз например сега съм си харесала мило момче. Е, това не значи, че отричам какво имаме заложено доста жени.

Дълъг стана поста, ама да. Така в 1 часа през нощта ми идва музата да философствам.
    В цялата тема това е единственият пост в който прочетох нещо наистина смислено. Благодаря ти.

Иначе по темата. Може да съм момче, но все пак ще пиша.

Повечето жени изглежда не знаете какво искате.
    Приятно ви е да си мислите че сте чувствителни и разбирате от любов, че помъдрявате с времето и че не сте някакви разгонени животни. Приятно ви е, но това не го прави истина. Доказателството - хвърляте се в кръката на първия манипулативен мускулест пич, който видите.
    После се чудите и вайкате защо сте го направили (но и това забравяте в мига в който видите следващия такъв.)

Изключения има, но не са много, нито могат да бъдат разпознати по някакъв начин от момчетата.
    Изключенията казват че не са такива, но и останалите казват същото.
    Накрая момчетата се объркваме и ви слагаме под общ знаменател. От там насетне половината стават "лоши момчета" а другата половина стават такива на които само им се иска да са "лоши момчета".

Извод:
    Вие ги създавате!

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    кво се разбира под лошо момче?
    седмокласник ,който е 20 кила пуши и се напива от половин бира ли
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Това е много относително. Хората сме различни и всеки го привличат различни неща. Зависи и кой какво разбира под "лошо момче"-някои разбират грубиян, отворко, самохвалко, за други това означава да си печен, социален и нахакан тип и т.н. и т.н. В този ред на мисли "добрите момичета" не харесват "лоши момчета", а момче, което съдържа обобщената представа за честен, свестен и забавен пич.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Предполагам че под "лошо момче" се разбира бунтар, който не показва страх и слабост пред никого.

Всичко се оправя с възрастта, въпросът е, че е късно тогава
    Ся гледаме да сме яки и да ходим с яки пички-пичове, а като узреем (след 30-40 някъде и 50г.) търсим истинските чувства а не показността

Човек подсъзнателно харесва личности, които притежават качества и поведение, които той няма смелостта да демонстрира. И така търси в другия точно тези неща, които му липсват. Това донякъде обяснява защо някои момичета(но не всички, разбира се) ги влекат "лошите момчета".

Цитирай Първоначално написано от eclipse06
    Човек подсъзнателно харесва личности, които притежават качества и поведение, които той няма смелостта да демонстрира. И така търси в другия точно тези неща, които му липсват. Това донякъде обяснява защо някои момичета(но не всички, разбира се) ги влекат "лошите момчета".
    Е да, ама ако е така "лошите" момичета трябва да търсят "добри" момчета На практика и "добрите" и "лошите" обичат "лошите" лол

Цитирай Първоначално написано от Righteousness
    Цитирай Първоначално написано от eclipse06
    Е да, ама ако е така "лошите" момичета трябва да търсят "добри" момчета На практика и "добрите" и "лошите" обичат "лошите" лол
    По-скоро търсят това, което подсъзнателно харесват и смятат за неприсъщо за тях самите.

Повече от фен Аватара на Taam
    Пък аз намирам разлика между това да излъчваш мъжкарство и да си псевдо-бунтарче , което прави каквото му скимне.
    Бъркат се в днешно време.
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Е, не слагай всички момичета под общ знаменател
    Е не всичките де, добре го е казала - само добрите :P .

А ся по темата.
    Имаше някои интересни изказвания, но аз не смятам, че трябва истината да се търси в крайностите.
    В смисъл, не само "лошите" момчета са по-интересни. От край време гейшите, куртизанките или дори заклеймените "курви" и прочие са обсебвали мъжете, без значение добри или лоши.

"Добър" е клеймо на обществото. Човек, който не излиза извън рамките на общоприетото, който евентуално не мисли извън тези рамки. За съжаление, всичко което един такъв "добър" човек прави е предвидимо и обозримо. При всички положение не особено индивидуално и оригинално.
    Или поне не толкова, колкото някой, който не ходи по утъпката пътека, а прави своя и води хората по нея. Според обществото той е "различен", най-често и за по-накратко "лош". По-лесно и необременяващо е.

Аз съм на мнение, че в никакъв случай не е правилно толкова леко да се присаждат етикети. Най-малкото, защото предимно "лошите" хора се дължи техническия прогрес в средновековието и т.н...

Има (и форума е един прекрасен пример) хора, които не се вписват в разбиранията на обществото, а са изключително чувствителни, силни, естествени и много по-истински към себе си и другите от например "добрите" ... свикнали да защитават мнение.

Тва май стана ферман .
    Бе до чувек си е. Тва е.
    Набавяне на адреналин

Зависи какво разбираш под " лошо момче" ? Например първото ми гадже беше "добро момче" , угаждаше ми за всичко, постоянно ходеше по мен, изпълняваше каквото му кажа... и много бързо ми омръзна. Вярно, че не обичам и да ме командват, ама такива безхарактерни и лигави изобщо не ми допадат.. трябва да си личи кой е мъжа все пак, да може да ме защитава. И с такива момчета някак има повече тръпка... ама да не забравяме, че пред приятелите колкото и да изглежда груб, като сме сами пак си е мил и нежен

Because badass boys are badass, like those obvious trolls are obvious..

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Златната среда е най-добре.
    *сън*

Не е винаги, а иначе просто така се получава.. Не си избираш в кого да се влюбиш, то просто става.. Или имаш един човек за добър и се оказва, че не е точно такъв, но вече си се влюбила.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на gummybear
    НЕ ВИНАГИ Е ТАКА!

theo <333

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си