- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мога ли да бъда бременна??? :S
ЗдравейтеНа 14 години съм и преди малко с приятеля ми се възбудихме и правихме секс, нямахме презервативи и беше много късно да купим а бяхме на купон на един приятел и не върви да избягаме до магазина по средата на партито
И правихме секс без презерватив , по едно време просто лежахме и той ме обарваше и аз него и се натискахме, и изведнъж се възбудихме и ни хрумна да правим секс значи имахме лубрикант от приятеля ни той имаше у тях, и така не ме болеше, той вкара пениса си във вагината ми и после го извади, и въпросното бялото нещо на приятеля ми попадна до вагината ми когато той както се казва свърши
не във нея но до нея. не знам но май така се забременява. сега сме у приятеля ми и той ми миеше вагината със сапун и я триеше. какво да правим сега, според вас бременна ли съм??
Сперматозоидите умират в контакт с кислорода , но все пак къде сте тръгнали да правите секс без презерватив ..![]()
Ох боже, питам за съвети, да на 14 съм да не съм малка?!?!? Леле, кви хора. Забавление, удоволствие, това му е майката, това ми беше първия път да не би да съм се проебала на 9 или 10! Ех майко.
Благодаря на slynchiceto98 но това не обяснява много моето положение! В смисъл, сега мием вагината ми, на дали съм бременна? Чувала съм че аборта е опасно нещо . Ох дано не съм .А за презервативите, обясних в първото мнение !
![]()
![]()
![]()
Продължавайте да миете вагината ти.. .ох лелетрагедия...
Мисля , че шанса е малък , но пак го има . Все пак има хора които толкова време се опитват да имат дете , вие от 1 път и то до вагината ти ...
Като не ''върви'' да избягате до магазина ще разбереш колко лесно ''върви'' детската количка...
P.S. I hope you're trollin'![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Та на теб не ти е развита половата система,момиче.Нищо хубаво няма да усетиш.Леле и без кондом,вие луди ли сте.Айде детето може да го убиете,ама болести...ох наистина е трагедияяяПървоначално написано от renimeni96
Ам мием я какво да правимПървоначално написано от p3tinc3t0
Много се стараем със сапун и всичко. Дано да няма микроби чеее
![]()
За презервативите обясних, хора.
Питам как да разбера дали съм бременна. Някакъв тест за бременност има, ама как да си го взема? И как да убия детето в мен? Моля за съвети.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
продължавайте да миете
![]()
![]()
ох заболя ме корема да се смея : той го вкара -изкара и свърши до вагината ми , сега я мием - ето с 2 думи историята ти. Не си бременна споко
, но следващият път поне с презерватив го направите, няма да коментирам това че сте само на 14
![]()
![]()
Каква ебавка??? Първият ми път е а вие ебавка билоПървоначално написано от Zaharinka
![]()
![]()
Това че пращам някакви смайлове по форумите не означава че не съм притеснена в момента се побърквам
Ти сама използва израза "убиете детето", презервативи нямахме, момчето у което бяхме е на 17 и за това има лубрикант у тях, мием вагината ми защото може да има микроби и дезенфицираме, обясни ми кое е ебавка?????????????
Нямам си кво да правя в два часа през ноща и за това пускам тема така ли
Айде със здраве ти
А който може да ми помогне ще съм много благодарна![]()
![]()
![]()
![]()
А какво според теб означава аборта?И не викай ако обичаш.Да,бременна си.Стягай се да бъдеш майка,като си мн голяма да правиш секс.
cranberry696 Какво искаш да кажеш?
Zaharinka Ем аборт е когато си бременна и убиват детето, което е в теб, не знам как по друг начин да се изразя. Но съм чувала че има лоши последици понякога и че ако веднъж си направиш аборт може да стане така, че да не можеш да раждаш никога повече .а виках защото се ядосах.
Ок до тук повечето казват че не съм бременна ех дано![]()
Други мнения?![]()
абе сега докато мием вагината ми потече кръв?да не сме я одраскали нещо или това е винаги като правиш секс първия път? или става като си бременна?
![]()
Ако не звучеше толкова абсурдно ...още от годините звучеше русо,после минахме на презервативите,които си пропуснала защото е имало пАарТииИ,след което имаме миене със сапун,за да се убият микробите и накрая "как да убия бебето".Ти си пълен майстор...толкова глупости в една глава не знам как ги вкара...и на всичкото отгоре си се и на*бала.Поклон просто
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
xhaxhXHAHaxhaHXAHxahxhAxhaHxAxaПървоначално написано от p3tinc3t0
![]()
![]()
![]()
Ей ше се пръсна
![]()
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
олеле майко... не знае, че при първия път има кръв, не знае, че ако е попаднал сперматозоид във ВАГИНАТА й и да я мият и да не я - няма особено много значение, ама се пак "се възбуждат с приятеля и правят секс"... след 2седмици минимум-тест! друго не можем да ти кажем...
Отдавна не бях чела по-тъпа тема..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Мислех да напиша да си вземеш сода каустик и да си напъхаш там,но като те гледам само по коментарите наистина ще го направиш.
По темата: И да миеш и да не миеш няма файда.След 2 седмици тест и прочети важните теми в раздела!!!![]()
![]()
![]()
Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.
Момиче първо си адски тъпа след всичко което каза,второ Бременна си мисли как ще го кажеш на родителите ти и почвай да събираш пари за количка,дрешки на детето и тн..като сте толкова прости парчета да правите секс на 14 години без да знаете грам кое как се прави и какви са последствията..просто нямам думи!Пълни глупаци..по-добре ходи и се гръмни не заслужаваш да живееш!Първоначално написано от renimeni96
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()