.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Отдавна не бях чела по-тъпа тема..
    мм да .. жалко, че си изгубих времето ..

Моето момиче ЗЛЕ СИ .. и не ти го казвам, за да те обидя, а просто защото е така и някой трябва да ти го каже!!
    Дано скоро ти дойде акъла ..

Ето ти мойто мнение---> Ако си мислиш, че си бременна по-добре отдели някъде 30-35 лева (не знам колкото го намериш в АПТЕКИТЕ не в РЕСТОРАНТА) за ескапел. Той Също убива детето, но трябва да се изпие 72 часа след половия контакт. Така, че не ти остава много време

24 часа = 1 ден 48 часа = 2 дни 72 часа = 3 дни

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от renimeni96
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Темата е пълна ебавка
    Каква ебавка??? Първият ми път е а вие ебавка било Това че пращам някакви смайлове по форумите не означава че не съм притеснена в момента се побърквам Ти сама използва израза "убиете детето", презервативи нямахме, момчето у което бяхме е на 17 и за това има лубрикант у тях, мием вагината ми защото може да има микроби и дезенфицираме, обясни ми кое е ебавка????????????? Нямам си кво да правя в два часа през ноща и за това пускам тема така ли Айде със здраве ти

А който може да ми помогне ще съм много благодарна

Извинявам се за оффтопика обаче не се сдържах ...

Цитирай Първоначално написано от NarutoShippuuden
    Ето ти мойто мнение---> Ако си мислиш, че си бременна по-добре отдели някъде 30-35 лева (не знам колкото го намериш в АПТЕКИТЕ не в РЕСТОРАНТА) за ескапел. Той Също убива детето, но трябва да се изпие 72 часа след половия контакт. Така, че не ти остава много време

24 часа = 1 ден 48 часа = 2 дни 72 часа = 3 дни

точно. Бързо го вземи това хапче, мисля че е около 15 лв. Е имало е кръв защото е било за пъри път. Значи ако имаш цикъл според мен има възможност да си забременяла. Вземи хапчето Ескапел, то ще помогне, вземи го колкото може по-бързо, обаче да знаеш че то може да се пие 1 път в месеца, не повече, така че др път слагайте презерватив и така, успех

Повече от фен
    Абе ВИЕ ли не сте нормални или аз?! Как може да и предлагате ескапел като е едва на 14?! Като не е мислила сега да стане мама на 15 и да се ръчка още после...

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    ХаХаххаХАХахАХхсаХАхахХ

Деба тъпите ви лапета да еба , поне ме разсмивате ...
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Цитирай Първоначално написано от Rolezzz
    Абе ВИЕ ли не сте нормални или аз?! Как може да и предлагате ескапел като е едва на 14?! Като не е мислила сега да стане мама на 15 и да се ръчка още после...
    Е какво да й предложим? Знам че е на 14 обаче не виждам друго решение.

към авторката- Ако си вземеш Ескапел, прочети листовката, дали може да го пиеш като си на 14

Повече от фен Аватара на autumn666
    Според мен е по-добре да изпие Ескапел, отколкото да ражда или да прави аборт.

Цитирай Първоначално написано от autumn666
    Според мен е по-добре да изпие Ескапел, отколкото да ражда или да прави аборт.
    +1

Какво му е смешното Jus7DreamBoy
    Hilary_ и UltraBlue Какво искате да кажете, не съм тъпа, не ме обиждайте, не ме познавате дори. Съвсем не съжелявам че съм го направила с този човек . Просто се притеснявам да не съм бременна и питам за съвети тук. Ще м ипомогнете или не
    Lucifercho Не съм тъпа и не бих си пъхала кутийки от сода каустик никъде!
    NarutoShippuuden, talche, autumn666 и bubblef93, ще ми дадете ли моля повече информация за този Ескапел. Конкретно колко струва защото единия каза 15, другия 30 и се обърках или побърках
    Rolezzz ДА на 14 съм и какво от това?! Свиквайте вече, правих секс, не съжелявам, сега ми помогнете, ако не, не пишете в мойта тема !!!!

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Поредното дете, на което му е скучно и пуска малоумни теми.. ключе?

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Поредното дете, на което му е скучно и пуска малоумни теми.. ключе?
    какъв ти е проблема??? не ми е скучнов темата е писана в ДВА часа през нощта тогава стана това мислиш ли че цял ден щях да се занимавам с глупава тема моля ви кажете ми нещо за лекарството преди да ми заключат темата моля ви не мога да кажа на наще нито мога да питам някой друг супер мн ви моля ще се побъркам не спах цяла нощ и от в*гината ми кърви и нз кво да правя мн мн мнн ви моля

НЕ БЕ ЗАЩО ПРАВИТЕ СЕКС БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ КАКВО ПРАВИТЕ?!?! Може и да си бременна, тоя изрод не можеше ли да не ти свършва точно там? Пий някви хапчета, щото нищо не е сигурно.

Повече от фен
    Rolezzz ДА на 14 съм и какво от това?! Свиквайте вече, правих секс, не съжелявам, сега ми помогнете, ако не, не пишете в мойта тема !!!!
    Да съм казал нещо?
    не спах цяла нощ и от в*гината ми кърви и нз кво да правя мн мн мнн ви моля
    Тоя да не те е разпорил?
    ...
    А за ескапела е към 30лв а не 15 както каза колежката...
    Листовка на ескапел
    P.S: Честито на момчето олекна с 30 кинта А и ако още кървиш само той ще си знае с още колко...

Мерси ще купим Ескапел, иначе за кръвта, докато правихме секс не кървеше толкова много, и спря, но после когато дезинфецирахме вагината ми пак потече кръв и ме болеше, за това питах да не сме я одраскали нещо. Иначе благодаря много Дано всичко да е наред

Повече от фен
    Мерси ще купим Ескапел, иначе за кръвта, докато правихме секс не кървеше толкова много, и спря, но после когато дезинфецирахме вагината ми пак потече кръв и ме болеше, за това питах да не сме я одраскали нещо. Иначе благодаря много Дано всичко да е наред
    Ти да си чула, че от сапуна се получават гъбички ?!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Hilary_ и UltraBlue Какво искате да кажете, не съм тъпа, не ме обиждайте, не ме познавате дори. Съвсем не съжелявам че съм го направила с този човек . Просто се притеснявам да не съм бременна и питам за съвети тук. Ще м ипомогнете или не
    Защо трябва да те познавам изобщо?
    От мненията ти ми е достатъчно да добия малка представа за теб .. достатъчно ми е (в случая).
    Как да ти помогна? Дори и да ти пишем в темата, ти НЕвдяваш!
    А колкото до съжАленията .. по - късно ще дойдат и те!
    За мен човек, който не мисли преди да направи нещо, което може да му провали живота е глупав!!

Голям фен Аватара на dami666
    Цитирай Първоначално написано от slynchicety98
    Сперматозоидите умират в контакт с кислорода , но все пак къде сте тръгнали да правите секс без презерватив ..
    +1
    Believe in yourself.

Кога съм казал кутийки бе.Ти наистина не си тъпа,ти си малоумна...
    Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.

Само да кажа че Ескапел е доста вредно за организма, но може би е добре да го вземеш за всеки случай, ти си реши.

Темата е ебавка. Личи си от километри.

Цитирай Първоначално написано от frozendeath
    Темата е ебавка. Личи си от километри.
    Как е ебавка????? Вие тъпи ли сте??? Готова съм на всичко само да не съм бременна, мислиш ли че някво 14 годишно детенце няма кво да прави в 2 часа през нощта и за тва пише СЕРИОЗНИ теми Да, детенце съм, за вас съм детенце! Но бях готова за тази постъпка Попаднах на този форум за съвети не за да ми обясняват как съм се била ебавала АКО НЯМАТЕ КВО ДА КАЖЕТЕ НИЩО НЕ КАЗВАЙТЕ ПРОСТО! Не ми пука дали мислите тва за ебавка. Всичко е истина, случва се с мен, ако се беше случило на вас нямаше да сте толкова мили и спокойни и нямаше да ми се подигравате или да ми обяснявате как темата е ебавка. В кой форум мога да получа по-свестни съвети???

благодаря на останалите ще пия ескапел разстроихте ме малко но сега ще ходя до аптеката... благодаря... а talche можеш ли да ми кажеш защо това лекарство е вредно за организма? в смисъл какво може да стане от него?

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Последици от ескапел, истински случей

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=164736

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Може да си тъпа.. за бременна не си..

П.Т .... Върви си мий вагината с телената четка, така поне ще си сигурна, че останали сперматозоиди няма да има

Ами като не си искала да си разстроена да не си си отваряла краката и да не си си дава жмубела.Сега ще си търпиш последиците (ако темата не е ебавка де)...
    Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си