.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Просто не е реално...

Здравейте.. Понеже се побърквам бих искала да споделя с вас моята история и дано поне малко да ми олекне...
    Имам връзка с приятеля ми около година и половина.. Както всички двойки сме преминали през най-хубавото и през най-лошото... много пъри сме мислели, че е дошъл края, но след него осъзнавахме, че се искаме дори повече от преди...
    Но.........в началото на годината извърших неща, за които сьжалявам адски много.. (не е е нещо сериозно..но все пак) Тогава приятеля ми ми каза, че ми прощава и , че продължава да иска да е с мен ...

Но сега преди няколко дена ми каза , че тази случка му е УБИЛА цялата лзбов към мен ... и ,че от зимата не ме обича ... ОСТАНАХ ПОТРЕСЕНА.....

И ми каза, че е по добре сега да скъсаме, защото после щяло да ме боли още повече... А аз наистина го обичам хора.. умирам за него (буквално).

След това просто каза, че му е нужно времеи в момента това и правя не му звъня и не го търся , върреки, че страдам адски много..

И въпреки всичко, знам , че макар и малко той все още ме обича и иска да е с мен..
    Моля ви кажете ми ИМА ЛИ НАДЕЖДА НЕЩАТА ДА СЕ ОПРАВЯТ ?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Никакъв отговор не ми идва като не знам какво толкова си направила, че да спре да те обича.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    За надежда не мога да ти кажа. Според мен обаче най-правилно е наистина да проявиш търпение и да го изчакаш да те потърси той. Дай му време. Ужасно трудно е, знам! Успех!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ами много зависи от момчето.Дали найстина те е обичало,ама найстина,и от това какво си направила.Не ти познавам момчето,не мога да ти кажа.Но мисля,че трябва да изчакаш малко,интересувай се какво стана с него сега,но не бъди твърде настоятелна.Ако и сега те отблъсне...прави тема как да го забравя
    Брях,брях

Мега фен Аватара на Hilary_
    Какво си направила е въпроса? За теб може да не е сериозно, но на него да му е било достатъчно, че да "убие" чувствата ..
    И още нещо: ако наистина е сериозен в исканията си по - добре го остави .. няма смисъл да се убеждаваш, че все още те обича и да продължаваш връзка, в която единия вече не участва ..

В такива ситуации мога да ти кажа само : Настрой се положително, не се тревожи и не върши глупости. Изчакай го просто да ти каже решението си, без да се тревожиш и без от яд да правиш какво ли не. Най-фатално е когато мъж/момче бива притиснат - нищо хубаво не излиза. Ако се осъзане - добре за двама ви, ако продължи да твърди, че не те обича - тръгне си, защото за теб е най-добре да не си с човек, който не те обича, независимо каква е причината.

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Няма да навреди да дадеш по-подробна информация.

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Изчакай го да си събере мислите и да реши какво иска да прави от тук нататък с теб и връзката ви, ако го пришпорваш нищо хубаво няма да излезе! Била съм в подобна ситуация ( с бившият ми некадърник ) и знам колко боли, но няма как, няколко дни ще трябва да си прекараш в ада.
    И все пак ако ни кажеш какво точно си направила, бихме могли да ти помогнем в по голяма степен. Все пак всичко тук е анонимно, и всеки се крие зад ника си ( ако може така да се изразя ). Успех!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Това какво си направила някога няма нищо общо и не знам, защо се оправдаваш с него. Явно връзката ви вече е станала еднообрана. Много гадно, да... Но сега опраделено, ако не направиш нещо, той няма да те потърси ей така. Забавлявай се и без него, нека да види, че тази скука, която е била, вече няма да я има. И ако му е било скучно, защото си му била прекалено сигурна, нека да види, че не е така. Без да му обясняваш... Докажи го, другото са празни думи и обещания.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на djipsito
    Връзката ви от разтояние ли е ?

"И ми каза, че е по добре сега да скъсаме, защото после щяло да ме боли още повече... " аз тва съм го казвала когато исках да се отърва от един към който нямах и не съм имала никакви чувства, а бях с него ей така... Той ако те обича няма да иска да късате, може би използва това, което си направила (дори да не е нещо кой знае колко сериозно) като оправдание да скъсате...

Остави го и не се занимавай с него. Няма смисъл, само ще страдаш...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Правилно-дай му време.През това време си гледай живота,както е било преди да го срещнеш.Той ще види,че лека по-лека те губи и ако те обича,ще се върне.В случай,че това не стане-вината най-вероятно не е в теб.

Добре, насочи ни поне горе-долу какво си направила-изневяра, издала си някоя негова тайна, скарала си го с някой...?? Защото, както казаха и по-горе, за теб може и да не е сериозно, но за него да значи много и да го е наранило. И нали знаеш, понякога малко трябва... Иначе е нормално да ти е гадно, но помисли дали наистина още го обичаш толкова или е просто привързаност и така си свикнала. Според мен си дайте време, колкото е нужно и за двамата, дори на теб да ти се струва много. Ако ви е писано, ще бъдете отново заедно. Горе главата!
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

Ако си го преебала яко е нормално следствие това, дори и забавено.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Никакъв отговор не ми идва като не знам какво толкова си направила, че да спре да те обича.

Повече от фен Аватара на autumn666
    А какво толкова си направила?

Крие намеренията си зад клиширани думи и извинения като тези. Истината е, че не е сигурен дали да продължите връзката си, затова ти е казал, че има нужда от време. Най-доброто, което може да се направи е да му покажеш, че не живееш живота си заради него и да караш ежедневието си така, сякаш той никога не е присъствал в него. Това означава връщане към предишните ти навици, постоянно ангажиране с някаква дейност, която да те разсейва и излизане с приятели - най-вече това. Опитай се да не мислиш прекалено много за това, което ти е казал. Не гарантирам, че по този начин със сигурност ще се върне при теб, но поне това е нещото, което той иска от теб, но проблемът е, че не осъзнава в действителност какво значи. Според мен след известно време сам ще те потърси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си