Здравейте.. Понеже се побърквам бих искала да споделя с вас моята история и дано поне малко да ми олекне...
Имам връзка с приятеля ми около година и половина.. Както всички двойки сме преминали през най-хубавото и през най-лошото... много пъри сме мислели, че е дошъл края, но след него осъзнавахме, че се искаме дори повече от преди...
Но.........в началото на годината извърших неща, за които сьжалявам адски много.. (не е е нещо сериозно..но все пак) Тогава приятеля ми ми каза, че ми прощава и , че продължава да иска да е с мен ...

Но сега преди няколко дена ми каза , че тази случка му е УБИЛА цялата лзбов към мен ... и ,че от зимата не ме обича ... ОСТАНАХ ПОТРЕСЕНА.....

И ми каза, че е по добре сега да скъсаме, защото после щяло да ме боли още повече... А аз наистина го обичам хора.. умирам за него (буквално).

След това просто каза, че му е нужно времеи в момента това и правя не му звъня и не го търся , върреки, че страдам адски много..

И въпреки всичко, знам , че макар и малко той все още ме обича и иска да е с мен..
Моля ви кажете ми ИМА ЛИ НАДЕЖДА НЕЩАТА ДА СЕ ОПРАВЯТ ?