- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос
Някой случайно да е забелязал, че за голяма част от младото поколение любовта и секса е едно и също нещо?
Не съм забелязала да има такова нещо честно казаноМалко изяснение какво имаш предвид?
Брях,брях
Забелязали сме го - за мъжката половина и за частта от женската,която държи да угажда на мъжката. Ама то за мъжете от край време любов без секс няма - какво толкова!?! Иначе как да не ги объркаш нещата като то всичко е секс - купуваш си храна - някоя пищна на рекламата, миеш си колата - пак цицореста жена. Ние сме си заобиколени от секс, не от любов. Щом чувствата не са много ясни, секса ги допълва до любов. А който изпитва нещо истински и най-вече самият той е истински, няма да си позволи да бърка нещата.
Двете неща са свързани и по-точно едното произхожда от другото.
Не виждам къде е проблема.
Има нещо вярно ..![]()
За мен си остават две различни неща ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не точно... Хубавият секс е и любов, но не всеки.
А любовта ако се възприеме като отдаване на душите една на друга, то тя ще е някак непълна без отдаването и на телата. Само този, който вече го е изпитал, може да каже колко по-различно е чувството в една връзка преди секса и след него.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Какво те бърка?Важното е какво означава за теб секса и любовта,другите са си други.
Не мисля, че е така. Пък и какво наричаш " Младо поколение". За мен това са хората, които в момента са под 18 години. Обаче съм сигурна, че за хората, които са на 18 години сега това означава хората под 14 години.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Аз не мога без двете заедно в една връзка, за това в моя случай наистина не са чак две различни неща. За хората, които могат да се чукат без връзка са две неща. За хората, които могат да се обичат без да се докосват - също са 2 неща.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Хора, извинявам се за неточността, но исках да кажа, че повечето хора правят секс без чувство към партьора, а само за удоволствие. Говоря за хората, които нямат връзка. Надявам се сега да ме разберете.![]()
Не са повечето.Първоначално написано от TheHangedMan
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от TheHangedMan
Ми, като не ти харесват хората около теб и какво праят си смени колектива.. Лол.
За мен отдавна са едно и също нещо.
Правя секс с човека, в когото съм влюбена и обратното![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
да, едно и също е - като да се оригнеш или да пръднеш... въпросът е от коя страна гледашПървоначално написано от TheHangedMan
![]()
Така е...
+Първоначално написано от Hilary_
![]()
awerw♥