- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отваряне, течение ..
Ммм .. здравейте. Разглеждах темите мноого назад и не видях, отговор на въпрроса ми . Предварително се извинявам, ако има. Вчера, приятеля ми си ''вкара'' пръста в мен'' .. / блях колко гадно звучи/ и вкара навътре, но каза че не ме бил отворил..Но след всяко вкарване мен ме болеше все повече и повече..По-едно време му казах да спре, защото болката стана непоносима, но пък нямаше кръв, което ме навежда на мисълта, че може и да не съм отворена. След това, като вървях изпитвах отново болка, в корема и под него.. Като ходих да тоалетна отново..Та първият ми въпрос е; според вас ''отпушена'' ли съм..и днес видях, че имам течение .. Може ли да се дължи на вчерашната случка или ?
п,п Извинявам се за въпросите, които задавам..четох много, но не намерих отговор на тези върроси. Благодаря предвартиелно на отговорилите. : )
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Може и да ти е разкъсал девствената ципа.За какво течение става въпрос-кафяво,жълто,бяло,безцветн ???
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Мм.. няма цвятт.. Като мокро стои едно такова безцевтно.
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Нищо ти няма, затва че имаш течение. Може и да те отворил, но според мен цялата болка е от натоварване на мускулите там долу ;д А докато те е ръчкал те е боляло щото си тясна.. няма как да не те боли.
Ох не знам вечее.. пак имам течение, имам чувствотот че става по-обилно .. а и цвета вече май отива към бяло-кафеникаво.. някво никво такова
Прозрачното течение е от възбуда според мен. Но бяло-кафеникаво... като кръв ли?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Нее..не е като кръв. изобщо даже не се доближава до такъв цвят. Такива болки имам в момента, че ...
Ехеее такива болки... чак път толкова или си втълпяваш или трябва да отидеш на гинеколог. Не е нормално да те боли толкова! А аз не разбрах къде всъщност те боли стомаха или влагалището...? Ако е влагалището може да е бил груб или ти да си много нежна там. Ако е в стомаха имаш друг проблем и трябва да посетиш лекар. Но тей като имаш и течение май наистина ще е по-добре да отидеш да те видят нищо няма да ти стане дори и да ти няма нищо, за което много се надявам, поне ще си спокойна![]()
In a mad world , only the mad are sane...
М да .. май ще е от това, че е бил груб. До гинеколог... още не мисля, да ходя. Ако нещо почне повече да ме притеснява.. тогава, ще отида. Благодаря все пак![]()
Всяко течение с какъвто и да е цвят и мирис е повод за притеснение и трябва да се отиде на гинеколог, да го знаеш.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не е задължително да има кръв,при разкъсването на девствената ципа. Може да ти го е разкъсал,може и да не е.
Болки ? Отново: може да е от това,ако ти е разкъсал ципата или от това,че те е разранил малко.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Течението може да е от много неща не е казано,че е точно от това което си мислишНо внимавайте повече с пръстчетата
![]()
![]()
а контракции имаш ли![]()
Момчето има ли дълги нокти?
А "отпушена" е далеч по-гадно от "вкара си пръста в мен"...
Хаххаха , какъв си забавенн .. ахахаххаххахах .. смях за две седмици напред ..Първоначално написано от nirvancho
Не. няма дълги нокти.. Приятелките ми казаха, че вероятно вече съм отпушена според това, което им казах. И все пак си мисля. че ако бях, поне щях да имамм мммаааалко кръвв..
Абе на момичето й е притеснено,а ти да задаваш такива безмислени въпросиПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Не са безсмислени. Когато във влагалището се постави остър предмет (В случая пръстът на момчето е единственото нещо влизало там) е нормално после да я боли. Тя не знае какво й е, пък аз да знам как ще стане? Като се зададе въпрос, който може да има милиони отговори ще си играем на гатанки, няма как.Първоначално написано от SurfSky
не може ли просто да си беше тикнал чепа, вместо с пръст.
А не може ли да не се подиграваш?? Момичето е притеснено а вие са присмивате.![]()
По темата:
Може да те е разранил,да не са му били чисти ръцете и нещо да си се инфектирала,но не мисля,че ако те беше отворил щеше още да те боли толкова или пък че ваобще щеше да те боли.Моя съвет е да посетиш гинеколога-не е срамно.![]()
сповед мен просто си тясна, а болката е от натоварените мускули
не съм 1998 - аз съм 1995
може да те е отворил
може да не те е отворил
може да е скъсал малко химена
това което ти 'тече' е бяло течение, то трябва да е безцветно, почти всички жени го имат, но ако стане жълто, кафво, зеленикаво потърси лекар (гениколког) също така е нормално да те боли първия път, споко. С практика и тъпение всичко ще е ок. Болката постепенно ще отшуми. Има момичета които чак след 3 4 5-я (може и повече) път са 'отпушени' пак казвам споко, много си си добре даже![]()
Женско съм