- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- помогнете ми :(
здравейте , имам малък проблем .. всъщност не е малък а е доста голямС приятеля ми в последната седмица правим секс непрекъснато без презерватив,той веднага щом свърши отива да се мие и по-късно пак правим секс .. вече ми закъснява с 1 седмица и се побърквам .. какво да направя или въобще мога ли нещо да направя
.. до колкото знам тестовете се правят 14 дена след полов акт .. някой ми казват че от промяната в климата , от притеснение или поради други причини ми закъснява .. вие как мислите ? много се панирам моля ви помогнете ми
![]()
Почвай да мислиш име за бебето.
И следващия път се запитай какви предпазни мерки ще ползвате.
Свършвал ли е В теб приятелят ти? Или изобщо някъде там?
не , говорила съм с него ТОЙ Е КАТЕГОРИЧЕН ...Първоначално написано от Adda
![]()
И да не е свършвал пак има шанс да забременее,е да,по-малък,но пак си го има..Първоначално написано от Adda
По темата: Почвай да мислиш за име на бебето.
Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.
+ може и от жегите да ти закъснява, както и от притеснение.Първоначално написано от Adda
+ била ли си в овулация?
А защо още не си си направила тест за бременност? И защо не ползвате контрацептиви?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
![]()
Редовен ли ти е цикъла? На коя дата трябва да ти дойде? Кои дати ти бяха рисковите полови актове?
Може да ти закъснее от притеснение, така че спри да се панираш... И ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ .. неслучайно са измислени ;х
забравих да кажа че въобще не ми е редовен принципно , но последните 2 месеца ми дойде на една и съща дата .. закъснявал ми е с по 1 месец ходила съм на лекар заради това и ми казаха че не ми е редовен защото съм била много слабаПървоначално написано от dream1707
![]()
Я ме просветли как ще стане според теб?Първоначално написано от Lucifercho
А хора, явно не си е правила тест, защото не са минали 2 седмици...
За предеякулационна течност да си чувал/а?Първоначално написано от Adda
А случайно да знаеш, че тестове за бременност се правят и при закъснение на цикъла независимо от датата на последния полов акт?
Я малко по спокойно, знам си каквото трябва. Но просто не разбрах за какво говори другия потребител и попитах. Сега и това разбрах, не изяждайте хората само защото са ви попитали нещо. Случайно.. знам.Първоначално написано от TheBeliever
Дори и да не е свършил в теб, в предеякулационната течност също се съдържат сперматозоиди, макар и да са много по малко на брой, отколкото в спермата. Така, че шанса да си бременна го има, дори и да е минимален. Най-добре си направи тест за бременност.
Аз съм си напълно спокойна. И не виждам с кое по-точно те "изяждам". Много навътре го взимате и вие.Първоначално написано от Adda
Ако знаеше нямаше да питаш.
има малка вероятност да е от притеснение ама по добре сии направи тест
Няма много шанс д/г 1 на 1 000 000 но все пак има.. Прави тест не е кой знае колко и от там нататък каквото излезе.Но попринцип щом не ти е редовен цикъла недей се панира много много![]()
Отиваш и купуваш един тест. И аз този месец имах 10 дни закъснение, трябваше д ами дойде на 3ти, тестът беше отрицателен, но отидох на гинеколог, защото закъснението е голямо. Предписа ми хапчета за предизвикване на менструацията и ми дойде чак днес на 23ти. Така че като за начало тест!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Лично според мен УНИКАЛНИ имена за момиче са- Деница, Яница и Кристин, а за момчета- Кирил и Никълас![]()
![]()
АБСОЛЮТНО съгласна съм за Кристин!Първоначално написано от TerryStiffler
![]()
Пиши като разбереш отговора.
Как без презерватив бе?!?![]()
Добре бе хора... къде ви е мозъка. Не ти е редовен цикъла - не можеш да пресметнеш кога си в овулация ... И въпреки това правиш секс без презерватив и то не един път ...
По-яко е без кондома а?
Постъпи грешно... с правилното момиче.