- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- TERRANOVA outlet ?!
Здравейте , мои приятелки от известно време ми говорят за някакъв outlet на terranova и т.н на графа някъде .. та исках да питам някой дали знае за такъв и какви други марки са там освен terranova .. и ако някой намери сайта на outlet-а да го постне , щото не го намирам аз :P :P
Аз не съм от София, но последния път като ходих влизах в този магазин. Освен Terranova май имаше и Calliope, но за други не се сещам. Също такъв магазин има и на Витошка. За другаде не знам![]()
В магазина на Графа са само Terranova и Calliope.Сайт няма...
Казва се Temporary Store.Има го на графа и витошка.Нямат сайт.В този на графа са Теранова и Калиопе, а в другя трн, калиопе и някъкъв друг.
+1Първоначално написано от Djuff
Няма сайта и в магазина почти нищо няма. Не е загуба ако го пропуснеш![]()
за София не знам. обаче в Бургас е Теранова, Теранова кидс, Калиопе .. и това са май
Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305
И някаква марка KOE има в софия към тия аутлетиПървоначално написано от SmAllViILee
те са едно и също, просто Теранова е тренда с по-младежка мода, а Калиопе е бизнес.Първоначално написано от girl91
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Знам, но нали се водят уж отделни марки...Първоначално написано от Josefinne
а в Пловдив има ли такъв outlet ??
Те всъщност темпорали сторовете аутлети ли са![]()
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
А някой знае ли дали във Варна има такъв магазин и къде?![]()
Просто аз
теранова, теранова кидс, калиопе и някаква КОЕ
Тва има ли го още и имат ли мъжки колекции![]()
Азис - Хоп [music]
Ето и Facebook страницата:
http://www.facebook.com/group.php?gid=127987180571470&v
Тези дни отивам![]()
Азис - Хоп [music]
Аз вече бях , има наистина много сладки неща .. най-якото нещо за мен беше един колан , ама все пак .. имат и готини потничетаПървоначално написано от tonique
![]()
знам го този магазин там си изхарчих паричките от всички марки си взех по няколко нещано поне си купих хубави боклуци
а сега има и супер намаление
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
е аз днеска бях точно на най-големия дъжд ма ние се позабавихме и кат излязохме само капеше ..Първоначално написано от Milly4
![]()
![]()
Хареса ли си нещо?Първоначално написано от musS
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Ми харесах си една блузка , не ми хареса как ми седи .. иначе си взеех един уникалееен колан с една панделка отпред ..Първоначално написано от Milly4
И аз си бях взела от там един колан с някви капси ли са кво са незнам. Иначе знам за кой колан говориш - много е сладък!Първоначално написано от musS
![]()
А мъжки работи има нали![]()
ако има само некви големи ли са - има ли XS, S![]()
Че неискам да ходя напразно![]()
Азис - Хоп [music]