- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс, Варна, Място ??
Здравейте
С приятелката ми не сме правили секс от два месеца защото в момента просто и у нас и у тях винаги има по някой. Та искам да попитам варненци, за място където можем да консомираме любовта сиНякой хотел, полянка (късно вечер) Въобще някакви места където няма да бъдем притеснявани или риска ще бъде малък
![]()
![]()
П.П. Нямам кола иначе проблем нямаше да има ...![]()
Щи кажа ако ми дадеш и аз да я .... Вахаххаахах
"We Know the price of sin, the sin of sacrifice"
Качете се нагоре в лозята има поляни и свободни места колкото щеш.
Постилате едно одеяло и сте вие, стига да не ви е страх от тъмното (зависи кога ще го правите).
Фонтана на площада... нощно време да ви пръска и свети!Хотел SPLENDIT, там и кондоми си оставят в баните!
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ми на плажа е доста удобно зависи кой ти е по близо оз по често съм консумирал на централния![]()
Щях да ти кажа фара, ама е оградено там вече.
АКО имаш кола пробвайте със стадиона на Галата, там никъв шанс някой да те притесни - проверено е.![]()
Хотели във Варна да искаш, много са, прегледай в интернет нещоРеверанс е хубав, ама мисля, че ще ви дойде малко солено.
Едит: Сега видях, че нямаш кола. Отпада значи. Пробвай в някой вход тогава.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Владиславово гората поне няма си единствения, най - много да ви притесни друга двойка или някой цигойне
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
хаха веднъж само съм бил във Варна и правих секс на плажа точно до фараПървоначално написано от Priceless
бяхме тръгнали към него, ама някви пазачи и бариери имаше...
На Морска гара фара или на Галата фара? Защото аз говоря за на Галата фара иначе за Морска гара не се бях сещала![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ами ба ли я... имаше фар и плаж до него. Шезлонгите бяха вързани с вериги, ама на мерихме един отделенПървоначално написано от Priceless
помня че имаше улица с дискотеки там, точно на плажа... ние бяхме в една яка дискотека с три зали с различна музика
ама това да е било преди 3-4 години, бледи са ми спомените вече
![]()
Не съм много навътре с постите из Варна, но за времето там научих:
1) морската градина, по-точно разни пейки, занесени встрани от алеите в храсталаци, дървета. Сложени са точно с цел козопушене и сексане, дори и да ви видят, ще ви влезнат в положението и ще ви оставят
2) входове, училища - отново стандартно място
3) тоалетна на дискотека - никой няма да ви притесни
4) след Аспаруховия мост има много, но като цяло малко съм ходил и не мога да кажа по-точно, нека някой от там да каже
5) паметника на Почивка и "парка" около него, но там май е оживено вечер
6) фара на вълнолома е идеално (както казаха и преди мен) : или където е св. Никола или горе до основата на фара
някъде на плажа..както казаха по-горе![]()
awerw♥
Винаги съм се чудела дали е комфортно в морето.![]()
Във Варна пости бол дето се казва.![]()
В морската както казаха е пълно, но шанса да ви хванат не е никак малък.
На плажа не е лошо място според мен, естествено вечерта. Чак и на мен ми се иска там.
Иначе има много строежи, които вечер са необитаеми. Малко е кофти, да, ама като няма къде..![]()
Тоалетните на дискотеките са ставали "свидетелки" на какво ли не, така че там няма кво да се притеснявате. Не че и там ще ви е удобно![]()
А паметника на Почивка по-скоро през деня е по-пуст отколкото вечер![]()
Най-добре в някво малко хотелче, където хем няма да ви излезе солено, хем ще ви е удобно.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Акхъм... тебе ще те пляскам (wait)) ;ddПървоначално написано от chrisffo
Имам спомени от малка, вечер как съм попадала на хора в парковете по полянките и пейките... Моля не го причинявайте на някое невръстно детенце ;д ... Намерете си някое по-скришно местенце... или някой хотел.. нз