.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Шанс?

Шанс?

С приятеля ми правихме секс, вчера без презерватив за малко и после той си го сложи и свърши в него- презерватива беше здрав и всичко беше 6, но си мислех за течността?Трябва да ми дойде утре- така че не съм била в овулация и е невъзможно да е станало нещо, след като не е свършвал в мен нали?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    О човек.. направете си труда да прочетете малко за овулацията и как се забременява преди да пускате теми ;;xx

Не си бременна

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Нищо ти няма.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен Аватара на DoublePleasure
    Град
    Madrid
    Ще оживееш И другия път дай 2-3 лева и не му мисли толкова

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не си бременна, но това не значи, че не трябва да се пазиш и в дните, близо до очакваната менструация.

Най-добре е да не му позволяваш да те гледа в следващите няколко дни без презерватив. Поне докато ти дойде, нямайте никакъв контакт, за да не забременееш.

Не си бременна, но все пак тук никой не е врачка (Ако някой е, да каже, че ми трябва) и ако си много притеснена си направи тест (който не знам дали ще ти помогне,защото май е малко рано).

Ами днес ми дойде цикълът, но ме притеснява, защото очаквах да е по-силен,какъвто е по принцип, а сега е някак различен.Не е бледорозово , тъмно е, но не тече в обилни количества.Притеснявам се да не е цветна бременност, но нямам симтопмите за бременност- в смисъл, нямам апетит такъв огромен, не ми е сънливо и не ми се гади, нито съм повръщала...Но четох доста за този тип бременност и не знам дали се филмирам, но няма ли да е добре след цикъла ми да си направя един тест за всеки случаи?

Чела, недочела...
    Като се самонавиваш така мислиш ли как се отразява на психиката и на организма ти? Стресиращо. А защо мислиш, че ти е слабо течението? От сстрес... Момиче,спри да се филмираш
    ~девойче съм~

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от dimdim
    Чела, недочела...
    Като се самонавиваш така мислиш ли как се отразява на психиката и на организма ти? Стресиращо. А защо мислиш, че ти е слабо течението? От сстрес... Момиче,спри да се филмираш
    +1

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dimdim
    Чела, недочела...
    И аз съм била така Успокои се и ще видиш, че утре вече течението ще е нормално

Адски съм се панирала, покрай обед се засили, но сега пак не е толкова интензивно.Приятеля ми твърди, че няма от какво да се притеснявам и , че дори когато бяхме за малко без, когато се е усещал , че му идва да свърши, го е вадил, не съм била в овулация, даже когато съм в овулация не правим секс или ако изобщо правим се пазим през цялото време...ще се пръсна.... искам да си текне като хората....

100 човека ти казаха спокойно, ти още се панираш.
    И друг път сигурно ти е текло по-силно/по-слабо, ама не си го наблюдавала под лупа.

Hey!Wait!
    I've got a new complaint
    Forever in debt to your priceless advice

Голям фен Аватара на Done
    с това заглавие си помислих че става въпрос за ТОТО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си