.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Проблемче с x1650pro AGP

Хванах да преинсталирам една щайга с въпросната видео карта. Инсталирам аз Windows XP и нацъках драйвърите на бързо, рестартирам, момента в който трябваше да видя welcome скрийн-а всичко в артефакти. Брей.. чудя се аз... къде сбърках. Влизам през save mod и махам драйверите, без тях си работи, ама цикли. Свалям други драйвери(първия път ползвах тия от диска) и същия ефект. Пробвах с последните драйвъри, пробвах с по - стари дори и някви други които не бяха от официалния сайт, все същия ефект. Реших накрая да си спестя нервите и направо му лепнах една седмица, тя нали си инсталира подходящи драйвери, да ама не. Още първия рестарт след инсталацията и вече имаше артефакти, дори не можа да приключи самата инсталация.
    Тествах памети, хард диска, слагах нова термо паста и никакъв ефект. Като цяло си работи видео картата, до момента в който инсталирам каквито и да е драйвери. Сега се чудя захранването ли се дъни, щото е няква куча марка, или самата видео карта, някакви идеи?
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Супер фен
    на пипане картата става ли по гореща след като сложиш driver-а ? на нея смени ли и термопастата ? преди да преинсталираш всичко е било ок с картата така ли ? ако имаш друго захранване под ръка пробвай ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Картата не нагрява, точно нейната паста смених, процесора не съм го пипал. Преди това уж е работило... освен утре да си сваля мойто захранване, за него съм сигурен поне, че няма начин да запъне
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Пробвах какво ли не, явно просто видео картата не струва..
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Супер фен Аватара на badsector
    Нали й бодеш допълнителното захранване? Видеото си е дъртичко, нищо чудно да е сдало багажа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си