.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

посъветвайте ме.....

Здравейте.
    Имам доста сериозен проблем и ще се радвам ако някой ме посъветва.
    Не мога да си намеря сериозна приятелка която да ме разбира и да не ме зарязва за това че не и казвам с какво се занимавам......

Работата ми е доста специфична и просто не мога да си позволя да говоря за нея, дори родителите ми незнаят...... рискова е.....

Не съм нито престъпник, нито някакъв изпаднал дилър или тем подобни простотии....

Ще се радвам ако някой ме посъветва как да си намеря приятелка която да не ме притиска да и обяснявам неща които не трябва да знае .....

в задънена улица съм....

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Причината е в самия теб.Щом всички те зарязват за това,че не им казваш какво работиш.. ние как да ти помогнем ? ..

ами точно в това е проблема че нямам право да говоря за това което работя.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Тогава си намери някое момиче,на което можеш да обясниш нещата и ако те разбере и не те разпитва ще е супер А предишните момичета,които са те зарязвали поради причината,че не им казваш какво работиш.. от една страна имат право,кой знае все пак може да са си помислили за какви ли не работи.. но от друга страна и те грешат.Така че .. всичко остава в твои ръце.. ние няма как да ти помогнем както казах,когато намериш правилното момиче,ще отговориш сам на въпроса си! Успех

Мега фен
    Град
    <3
    Какво работиш?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Все пак благодаря за отговорите

надявам се да среща момичето което ще прояви разбиране че някой неща не могат да бъдат разкривани....

Отново благодаря!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Не е от работата, явно си грозен
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Проблема на нас жените е, че сме много любопитни, понякога прекалено даже. Просто обясни на следващото момиче, че не можеш да и кажеш какво работиш, понеже ти е забранено от фирмата ( секретно и тн ), но не е нищо незаконно или по някакъв начин заобикалящо закона. Успех.

Цитирай Първоначално написано от koby
    Хвани се с някоя колежка..

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod

Няма жени тука . само 2-ма човека сме. но няма значение

Свързано ли е с правосъдната ни система или тероризъм?

дори и най-малкото не мога да ти споделя. все пак това е публичен форум и не мисля че е място където да се говорят такива неща.

дори и най-малкото не мога да ти споделя. все пак това е публичен форум и не мисля че е място където да се говорят такива неща.
    Ъм...Цял живот ли ще го работиш т'ва? Ако е така ще си умреш девствен.. От добрите или от лошите си поне?

не съм казал че съм девствен. преди да започна да се занимавам с това нямаше проблем. но за това време и хората се промениха..... като ги гледам какви са а и то някои си показаха простотията в тази тема, надали са останали сериозни чак до толкова .....

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Уреди ме и мен там. Ако си от добрите де... С кеф бих станала таен агент.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе

И аз мисля, че е с правосъдната система свързано или контраразузнаването, ама няма логика да са само 2ма..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

И аз бих постъпила така.
    Жените се съмняват - нормално е. Никоя жена не иска да е с мъж, в когото се съмнява дали е чист, дали е почтен и т.н.

Така че проблемът си е твой. И кой знае какво работиш, наистина, щом е тооолкова секретно, но същевременно се оплакваш във форум. 0.0 Смисъл едва ли си от Държавна сигурност или нещо такова, понеже тогава най-вероятно нямаше да ти пука, щеше да имаш достатъчно пари, с които да ти се лепят някви златотърсачки и би сметнал за немислимо да се обясняваш по форуми.

Така че явно просто си дребен мошеник или вършиш няк'ви гадости. Наистина не предвиждам да срещнеш жена, която да се кефи на потайности и да й допада да се измъчва от съмнения дали не се е хванала с криминален тип, който още не е влязъл в затвора (по чудо).
    Нещо ме кара да си мисля, че не си "едра риба", мутра или някакъв по-"висш", който не е заплашен от санкции, пандизи, има връзки и т.н.
    Това явно си личи, щом никоя ти няма доверие и те напуска заради потайноста ти и високия процент на съмнение дали не си бъдещ пандизчия/човек, тръгнал по лош път/мошеник/дилър и какво ли още не.

Компромисен вариант е съветът на SeXyMaCka, но аз лично не вярвам да проработи. (съдя от себе си все пак, сигурно има различни от мен).
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Аз не си представям как някой ушев или Осама би седнал да пише в тийн форум. Някой си прави чикии според мен или пък работи в Мак Доналтс/Секс шоп/проституира и го е срам.

Цитирай Първоначално написано от marin4itu

И аз мисля, че е с правосъдната система свързано или контраразузнаването, ама няма логика да са само 2ма..
    Работата е свързана не със съдебната, а с нервната система и не с тероризма, а с Онанизма.

Ква работа, кви 5 кинта, ква майка в тийн форум ве, оНиКс?

За страничния наблюдател е интересно да види, колко лесно може да напълни кутията с личните една такава абсурдна тема. В един такъв форон.

П.П. В случай, че верно имаш познат, който е чувал за човек с такъв проблем, кажи му да напусне работа, като е путка и не става за нея.
    Набавяне на адреналин

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Харесва ли ти какво работиш?Защото ако не ти харесва просто напусни,хвани си някаква друга работа,която е по-нормална и така едва ли ще имаш проблем с момичетата.
    А ако имаш достатъчно сериозна приятелка,не може ли просто да и кажеш какво работиш,не да и обясняваш какво правиш,ами да и кажеш само професията си,тя ако те харесва ще те разбере.

Цитирай Първоначално написано от DeviL_AsS
    Харесва ли ти какво работиш?Защото ако не ти харесва просто напусни,хвани си някаква друга работа,която е по-нормална и така едва ли ще имаш проблем с момичетата.
    А ако имаш достатъчно сериозна приятелка,не може ли просто да и кажеш какво работиш,не да и обясняваш какво правиш,ами да и кажеш само професията си,тя ако те харесва ще те разбере.

работата я харесвам и няма да я напусна ....
    а това че има хора които само гледат как да се заядат с човек тва вече си е друг проблем.

Тея дето са против тая тема ... я кажете вие бе мамини златни в някой сайт за запознанства ли да я пусна тая тема или в някоя социалка.

Просто поисках съвет как да съчетая двете неща . ако исках заяждане и обиди щях да пусна темата с заглавие "напсувай ме" или нещо от сорта.

за пореден път ми доказвате колко е "изпростял" българския народ и колко сте комплексирани всички. човек да не смее да помоли за съвет....

Ако някой модератор иска нека да трие темата. все тая е вече. явно е по интересно да я превърнете в скандал от колкото да помогнете на човек със съвет....

П.П. някой изобщо мисли ли преди да отговаря. може би просто съм поискал съвет от по-малак от мен човек.

http://sex-love-bg.com/viewforum.php?f=20

Е тук я пусни.

http://gaynewsbg.com/index.php?optio...tid=2&Itemid=4

Тук даже и чат има.

П.С. някой изобщо мисли ли преди да отговаря. може би просто съм поискал съвет от по-малак от мен човек.
    Не си грамотен съответно не си и голям.

Ти си част от тримата евреи, дето седят в една стая с един компютър и правят консирация, а?
    ХА-ХА-ХА!

Имам два тона хероин у нас. Дерзай да ме намериш. МУАХАХАХАХА!

Ок де, явно темата е сериозна.

Строго секретна работа.
    Вашите не знаят за нея.
    Само ти и партньора ти знаеше.
    И приятелка да имаш, тя няма как да знае.
    Само в тийн-форум можеш да получиш компетентен съвет.

Скивай ся - веднъж в годината се организира един парад на подобните на теб. Предполагам си в БГ, тогава той се организира в София на 18 юни.
    Там ще срещнеш (срещнете с партньора ти) много себеподобни и няма да ти се налага да пишеш в тийн форуми.
    Дет се вика, ше изпуснеш парата, като мъж.

Иначе пишейки тук, рискуваш много, нали се сещаш?
    Набавяне на адреналин

Ти си част от тримата евреи, дето седят в една стая с един компютър и правят консирация, а?
    Двамата евреи
    Набавяне на адреналин

Повече от фен Аватара на peace95
    така , както го написа , си умирам от любопитство да разбере кво работиш ^^

Нормално е да искат да знаят , защото в 5-6 дни , по 5-8 часа (предполагам) теб те няма до нея , и тя иска поне да знае к`во правиш в това време .. може да намериш и изключение , което да не те пита кво правиш през деня , но искаш ли приятелка , на която не й пука ?
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си