- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем ;с
. . .
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Честно да ти кажа нищо не разбрах.. може ли да обесниш малко " по-точно" за какво сте се скарали ?! Заради това,че ти си излязла с онова момиче,с което преди не сте се понасяли,а тя е взела друго момиче което харесва въпросното момче,а той е бил с вас ? Тотална обърквация![]()
^ Или пък за това,че си избрала приятелите си ,вместо него ?
Честно казано аз също се обърках. Толкова увъртано. Толкова.. Не знам. Относно сдобряването: не бъди инат. Пиши му. Заговори го. Не знам. Извини му се. Просто поговори с него.
Сега дали те харесва или не - ние тука няма как да ти кажем. Той си го знае. Но защо ли си мисля,че няма смисъл да се занимаваш с такъв човек,който се сърди за щяло и нещяло. Просто ще те задушава и най-накрая ще ти омръзне. Лично мнение,ти си знаеш най-доброто за себе си (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Егати сериала..
Я да го махаш този сръдльо...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не би трябвало да ти се сърди толкова много,щом сте само приятели и тва че ти е оставял по 1-2 часа сън през нощта е доста егоистично от една страна.
От друга страна пък,малко не разбрах,но доколкото изобщо разбрах нещо от разказа ти сте му погодили някакъв номер..и за тва е нормално да ти се сърди.
Поговори с него като голям човек,без сърденици,караници и правене на номера и се изяснете.
мм .. скарахме се , защото аз се сдобрих с т'ва момиче .. той си написа по фасе-а До вчера се псуват днеска 1ви приятелки .. нее знам си каквоо .. после тва момиче дето се сдобрих с него почна да го псува и той си помисли , че съм и била в компютъра .. после си направиме хиляди подиграващи се статусии .. в смисъл аз съм виновна също.. ако бях аз на негово място изобщо нямаше да си проста ; д .. но не знаех , че ще започне да ми пука толкова много .. ии преди това също се скарахме защотоо трябваше да му прата една хронология .. аз я променихх , той разбра .. охх не знамм , не знамм ;с
Ако държиш на него му се извини,тва е доста гадно да му се подиграваш..
А това,че ти се е разсърдил щото си се сдобрила с момичето е много тъпо,не е негова работа с кого си приятелка ти и с кого не си,малко уважение е трябвало да прояви.
Аз много мразя някой да ми държи сметка .. ии трябва да му се извиня за това което аз направих , но не знам кога ще си преодолея ината ;д ;сПървоначално написано от DeviL_AsS
Щом толкова държиш на него ще си преглътнеш гордостта.
Най - лошото е , че все повече момчета тинейджъри са големи деца =.=Първоначално написано от sasha_90
Усмихвайте се ! : )))
~
Някой ше ми преведе ли, щото НИЩИЧКО не схванах?!![]()
А<3<3<3
И<3
С<3
Н<3
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
And all of the memories, so close to me, just fade away... So much for my happy ending
майкоо то и аз нищо не разбрах...абе детинщини сигурно авторката е на 12-13 годинкиПървоначално написано от tani4ka1994
![]()
Момиче! ^_^
Не позна ;с
Сигурно...някакъв я карал да стои с нея до сутринта на скайп, не знам си какво, бла бла, дрън дрънПървоначално написано от desito342
да се обърка човек
А<3<3<3
И<3
С<3
Н<3
And all of the memories, so close to me, just fade away... So much for my happy ending
Като не можеш да си превъзмогнеш ината, свиквай, че този човек няма да присъства в живота ти. Сори ама искаш нещо, ама другия да прави всичко! Като ината ти е по-важен от човека, научи се да живееш без него!
Тва ли било? Искала да се извини ама е била "инат"?
И за кво пишеш теми? Ние как да ти помогнем да си пребориш тоя инат? Леле... :Х
А<3<3<3
И<3
С<3
Н<3
А ти да не помисли, че е нещо сериозно?Първоначално написано от tani4ka1994
![]()